Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнениеОставете ги средните цени. Всеки само за себе си знае каква е истината.
Кажете как виждате бизнеса при настоящите икономически условия? Каква би била мотивацията на потребителите да автоматизират дома си, ако виждат как разходите за храна и битови сметки растат осезаемо?
Алтерко продава много малко у нас и точно "ние" като потребители влагаме някакъв "наш" смисъл в съмнението за "потребителите". А още по-добре, че няма и не разчита на потребители в Русия и бившите републики, както е да кажем при Софарма, която се уповава почти изцяло на бившия соц-пазар.
Та имам предвид, че ако човек не е от "потребителите" на Алтерко, трудно ще приеме каква е мотивацията за покупки при други хора, които са реално потребители.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнениеКаква би била мотивацията на потребителите да автоматизират дома си, ако виждат как разходите за храна и битови сметки растат осезаемо?Last edited by Ender; 19.05.2022, 22:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Чудно защо ги пишете все пост фактум тези средни цени
Но и така да, е голям праз.Вие нямате лимити,нито даже и план какво и кога да правите.Просто се стиска и каквото станетва е на Батя тактиката ...че губите стойност от нон стоп падаща акция, няма значение.Че са ви затворени средства ,който могат да работят за вас,също няма значение
Няма да се учудя и под хипотетичните ви средни , пак да държите хахаха .Щото просто нямате план ,нито пък идея къде се намира акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДобра средна, Батя. Моята показва 8,832 след последните покупки
Но и така да, е голям праз.Вие нямате лимити,нито даже и план какво и кога да правите.Просто се стиска и каквото станетва е на Батя тактиката ...че губите стойност от нон стоп падаща акция, няма значение.Че са ви затворени средства ,който могат да работят за вас,също няма значение
Няма да се учудя и под хипотетичните ви средни , пак да държите хахаха .Щото просто нямате план ,нито пък идея къде се намира акциятаLast edited by petrg5s; 19.05.2022, 19:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аве дребна рибо смешнаГоворим ,че удължаваше на 3-4 пъти тук и то точно около и ПОД върха !!! и всеки един от тези пъти глътна и продължаваш да гълташ вода.Това доказа,че си ПЪЛНА РИБА ! За това говорим.Че си неадекватна риба
А колкото ти е средната само ти си знаеш.Ако ти е 6 лв или си дълъг от 1лв или си удължавал на върха с някви стотинки.И двата случая са слабо вероятни ,но слабо ме интересува това.
То и аз имам Атера под 1.50,Неохим под 30,злато под 1200 и още и още,но не го казвам нали
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Как точно държа на минус като средната ми е 6,62 бе рибарче мамино!?
Я си събирай въдичките в торбичка и марш на рЯката да ловиш рибка, че да хапнеш нещо.С акции няма да ти се получи. Ще стоиш гладно и ще зяпаш завистливо в чуждите канчетаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКак точно държа на минус като средната ми е 6,62 бе рибарче мамино!?
Я си събирай въдичките в торбичка и марш на рЯката да ловиш рибка, че да хапнеш нещо.С акции няма да ти се получи. Ще стоиш гладно и ще зяпаш завистливо в чуждите канчетаГоворим ,че удължаваше на 3-4 пъти тук и то точно около и ПОД върха !!! и всеки един от тези пъти глътна и продължаваш да гълташ вода.Това доказа,че си ПЪЛНА РИБА ! За това говорим.Че си неадекватна риба
А колкото ти е средната само ти си знаеш.Ако ти е 6 лв или си дълъг от 1лв или си удължавал на върха с някви стотинки.И двата случая са слабо вероятни ,но слабо ме интересува това.
То и аз имам Атера под 1.50,Неохим под 30,злато под 1200 и още и още,но не го казвам налиLast edited by petrg5s; 19.05.2022, 12:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение.. Вече няколко месеца ги държат на минус ..]
Я си събирай въдичките в торбичка и марш на рЯката да ловиш рибка, че да хапнеш нещо.С акции няма да ти се получи. Ще стоиш гладно и ще зяпаш завистливо в чуждите канчета
- 7 Харесвания
Коментар
-
Елхата как е тука девойчета?
Как са дългите позиции от 26,24 и 20 на "ловците" на дъна Батя и останалите риби ? Вече няколко месеца ги държат на минус и продължават да гълтат водаИ не пишат нещо .Уж прекрасни отчети,офиси в Азия ,фундамента на 6, пък се пукна баш в лицето им
https://tvc-invdn-com.investing.com/...fb25b39d4b.png
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Събранието на морето ли ще е този път?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Събранието на морето ли ще е този път?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеКаня те на събранието да се за(О) познаем...белкем спреш да дрънкотиш небивалици.... ще седна най отпред.... чакам те!
Коментар
Коментар