Първоначално изпратено от iezuita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениемисля че спора за ръста и прочие не е толкова важен за цената, ръст има и той е добър, ако така продължава заедно с едно възстановяване на световните пазари и в частност немски (т.е. ако се размине омикрон бурята) артията трябва да ходи на 55 леа, т.е. еднорог в лева, с малко попътен вятър скоро трябва да се поздравим с това
- 2 Харесвания
Коментар
-
мисля че спора за ръста и прочие не е толкова важен за цената, ръст има и той е добър, ако така продължава заедно с едно възстановяване на световните пазари и в частност немски (т.е. ако се размине омикрон бурята) артията трябва да ходи на 55 леа, т.е. еднорог в лева, с малко попътен вятър скоро трябва да се поздравим с това
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеМа питай го как ги вади тез %. Доколкото знам 30% от 30 лв при листването Франкфурт прави 21лв. - Ма сме много далече от 21, Сега сме 24,4.
Ако и графиките така ги прави като %тите, влизам му в положение на Баце когато се изтърси - "ми такъв е матряла"!
Най-висока цена - Най ниска такава в Германия е -29% .Данните са официални и са взети от борсата във Франкфурт.
За още по -голямо разбиране и улеснение на матряла съм постнал и графика от борсата във Франфурт и там също си пише колко е.Но като няма нищо между ушите ,аз какво мога да направя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
Ако и графиките така ги прави като %тите, влизам му в положение на Баце когато се изтърси - "ми такъв е матряла"!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз да не го изчислявам с химикала като теб ве ахмак. Виж на чертежа си пише всичко -29.17% в Германско от върха.Това са ФАКТИТЕ
И след листването , единствения ден който е зелен, е вчера със скромните +0.81% като през този така наречен зелен ден ,обема е САМО 181 акции в Германско. Това също е ФАКТ !
Отвреме навреме пускат такива уж "зелени" дни без обем на балъците да клъвнат ,че са ударили някакво дъно.И виждаме ,че действа.
Аз тея игри откога ги играя,ти си бил 1 клас сигурно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Виждам хубаво на графиката, кажи сега от покупките на връх 28 колко спечели досега?
Ако си бил на Фра - значи си се набълбукал и повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПетрунке, ти наистина си пълно разочарование.
ДНед артията е 24,80 и катери яко нагоре, а моментният връх беше 28 кинта.
Я сметни пак, щото по математика си имала само двойки, докато си се мъчила да изкласиш.
И след листването , единствения ден който е зелен, е вчера със скромните +0.81% като през този така наречен зелен ден ,обема е САМО 181 акции в Германско. Това също е ФАКТ !
Отвреме навреме пускат такива уж "зелени" дни без обем на балъците да клъвнат ,че са ударили някакво дъно.И виждаме ,че действа.
Аз тея игри откога ги играя,ти си бил 1 клас сигурно.Last edited by petrg5s; 04.12.2021, 06:48.
Коментар
-
Розов, посоката е яко, ама яко нагоре!
Ако си бил на Фра - значи си се набълбукал и повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Между другото - бруталната пързалка е ежедневие за тая акция вече
Знам че ти е гадно, ама от алчност се навря самичък там.
Коментар
-
Розов, нищо от това, което си написал, не е вярно. Лошият живот, който водиш, е замъглил разсъдъка ти.
Превърнахте се в палячовците на форума с глупавите и малоумни прогнози за срив при Алтерко.
Между другото: Бруталното рали тепърва предстои.
Знам че ти е гадно, ама от алчност се навря самичък там.
- 1 like
Коментар
-
Петрунке, ти наистина си пълно разочарование.
ДНед артията е 24,80 и катери яко нагоре, а моментният връх беше 28 кинта.
Я сметни пак, щото по математика си имала само двойки, докато си се мъчила да изкласиш.Като сопол.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти май живееш в някаква друга реалност,защото ФАКТИТЕ показват,че Лещерко се срути -29% от върха за само 8 дена .
Бруталното рали свърши.Предстои нещо друго много по-брутално
https://i.imgur.com/qIBBsKH.jpg
Днес артията е 24,80 и катери яко нагоре, а моментният връх беше 28 кинта.
Я сметни пак, щото по математика си имала само двойки, докато си се мъчила да изкласиш.Last edited by Три без коз; 04.12.2021, 11:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПревърнахте се в палячовците на форума с глупавите и малоумни прогнози за срив при Алтерко.
Между другото: Бруталното рали тепърва предстои.
Бруталното рали свърши.Предстои нещо друго много по-брутално
https://i.imgur.com/qIBBsKH.jpg
Коментар
Коментар