Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз от 5-6 месеца поствам тук регулярно и напълно безплатно и безкористно чертежи,анализи и какво ли не,ти ме питаш каква ми била прогнозата
А твоята каква е? и на другите в темата? Кажете, за да ви оценим способностите .Засега освен мен ,никой в тази тема не е познал нищо,това са фактите.Ще се радвам да има поне още един с усет към пазара
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДайте по една прогноза и двамата до декември. Цена и да ви оценим способностите... честит празник и нека бъдем малко по смирени!
А твоята каква е? и на другите в темата? Кажете, за да ви оценим способностите .Засега освен мен ,никой в тази тема не е познал нищо,това са фактите.Ще се радвам да има поне още един с усет към пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДайте по една прогноза и двамата до декември. Цена и да ви оценим способностите... честит празник и нека бъдем малко по смирени!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Броим щото можем рибо
Ти като не можеш, купи точно след като цената падна под 200 ма и ема .Пък си мислеше,че е отгоре и те са подкрепа хаха От тогава я носиш на минус ,месеци вече
После отново не разбра,че цената счупи 14 месечен булл тренд и купи точно под счупения тренд.Не знам колко дебилен трейдър трябва да си ,за да го направиш това.И там я носиш на загуба от месеца
4-5 месеца вече пак не разбра ,че елхата си е напълно в ходНо и това ще си я за твоя сметка
Стискай и няма са плашиш .....като късия експат хаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПонеже елхата я отнесе реката започнахме да броим вълни
Ти като не можеш, купи точно след като цената падна под 200 ма и ема .Пък си мислеше,че е отгоре и те са подкрепа хаха От тогава я носиш на минус ,месеци вече
После отново не разбра,че цената счупи 14 месечен булл тренд и купи точно под счупения тренд.Не знам колко дебилен трейдър трябва да си ,за да го направиш това.И там я носиш на загуба от месеца
4-5 месеца вече пак не разбра ,че елхата си е напълно в ходНо и това ще си я за твоя сметка
Стискай и няма са плашиш .....като късия експат хаха
Last edited by petrg5s; 24.05.2022, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Кое е на софикса така?
Че може да скочи 5 пъти ли? Това да се чува.
Щом тотално изгорелите гастарбайтери виждат в софикс някаква сила - ще дойдат и за софикс добри временаТе това се вижда, dead cat bounce.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Не, ама знам адски много, дето от 100 станаха 20Той и Софикса така.
Че може да скочи 5 пъти ли? Това да се чува.
Щом тотално изгорелите гастарбайтери виждат в софикс някаква сила - ще дойдат и за софикс добри времена
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
На 110 лв мениджмънта влиза мощно в акции. Като Елон Мъск
E не за 5 месеца но за 3г е напълно постижима цел
Да знаеш някоя акция на бфб, която за 3г може да стане от 20 кинта на 100 кинта?
Сподели, че не се сещам
Бай Валю може да се включи същоТой и Софикса така.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Значи ли това че си бил на последното събрание.... или просто общуваш с хора които са били
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
На 110 лв мениджмънта влиза мощно в акции. Като Елон Мъск
E не за 5 месеца но за 3г е напълно постижима цел
Да знаеш някоя акция на бфб, която за 3г може да стане от 20 кинта на 100 кинта?
Сподели, че не се сещам
Бай Валю може да се включи също
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеТук освен дивидент за изкупуване имаше нещо от 15 до 30, а не се споменава нищо? Остава ли в сила или не?
Коментар
-
Ами фърлих едно око на Балонерко току що.
Супер чисти и видими 5 вълни от висока степен (седмична графика) от върха. С две думи ,хич не е булишНо който иска да стиска хаха (особедно батя и dddddd .Но ще трябва екипа да се намесва пак по втория начин да нагласим анкетата хаха
За по- любопитните и любознателни и търсещи безплатни отговори ,да гугълнат 5 EW вълни от върха
п.с.Агресивен шаран няма да ви помогне,защото хем е субективен(и той е "стискач" тук ) хем и няма грам идея от технически анализ.Затова --> чич Гугъл
https://tvc-invdn-com.investing.com/...4f82ae2dde.png
Last edited by petrg5s; 23.05.2022, 19:31.
- 1 like
Коментар
Коментар