Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде другари, настана време да си кажем "Довиждане"...не "Сбогом"Беше удовоствие да съм на една лодка с вас....макар че с повечето сме зедно и на други лодки.... Та предпочетох моето да си го взема засега.... Успех и занапред!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеЧестита Коледа и успех. Ние още ще се "мъчим".
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде другари, настана време да си кажем "Довиждане"...не "Сбогом"Беше удовоствие да съм на една лодка с вас....макар че с повечето сме зедно и на други лодки.... Та предпочетох моето да си го взема засега.... Успех и занапред!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Има една приказка "A bird in the hand is worth two in the bush"Съвсем скоро тукашните рибоци ще я разберат.
Поздравления за профита
от тази позиция профит 200% си е като липси и проведи,
В най-добрия случай - пропуснати ползи и печалби!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Има една приказка "A bird in the hand is worth two in the bush"Съвсем скоро тукашните рибоци ще я разберат.
Поздравления за профитаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related -
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеСупер, мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЕй, изядохте ме, че съм продал (на +200%) и че съм пропуснал влака.
Поздравления за профита
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениемисля че спора за ръста и прочие не е толкова важен за цената, ръст има и той е добър, ако така продължава заедно с едно възстановяване на световните пазари и в частност немски (т.е. ако се размине омикрон бурята) артията трябва да ходи на 55 леа, т.е. еднорог в лева, с малко попътен вятър скоро трябва да се поздравим с това
- 1 like
Коментар
Коментар