If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама Груйчо, ти докато ревеш и пискаш, тук направихме не по 3, а по 6
А за бъдещето, ще видим.. това дето казваш "гарантирано" ме плаши малко.. от най-сигурните инвестиции, най-боли!
Аз на тези гаранции от Груеца разчитам, защото ако не се случи това по 3 ще си търся гаранцията от него !
Ама Груйчо, ти докато ревеш и пискаш, тук направихме не по 3, а по 6
А за бъдещето, ще видим.. това дето казваш "гарантирано" ме плаши малко.. от най-сигурните инвестиции, най-боли!
Там ше станат по 3 много преди тук да станат по 3, гледайки сегашните цени и отчитайки дивидентите, ако изобщо тук някога стане по 3, а не бумне надолу по 3. И то гарантирано за брефчето! Вече харча таз годишния дивидент в Тенерифе, а предстоят и още екскурзии всеки сам си преценЯ
Е и аз на това се надявам де, все пак имам малко повече акции от твоите тук !
Там ше станат по 3 много преди тук да станат по 3, гледайки сегашните цени и отчитайки дивидентите, ако изобщо тук някога стане по 3, а не бумне надолу по 3. И то гарантирано за брефчето! Вече харча таз годишния дивидент в Тенерифе, а предстоят и още екскурзии всеки сам си преценЯ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Наистина уникално изпълнение на балонерко в пр сферата - което си е за браво, за браво си е. Значи платена новина в домейн спорт щ, в ЮК Скоти яху - кво общо има с полупроводници? Но хората ясно са си го казали:
23.03.2023 / 08:30 CET/CEST
The issuer is solely responsible for the content of this announcement.
Allterco JSCo: Start of development of customized shelly chips in partnership with semiconductor manufacturer Espressif Systems
отново голямо евала за финансовия инженеринг - само дрона фърка, т.е. инженерства повече ит тях в Бг! Страхотни са
Наистина уникално изпълнение на балонерко в пр сферата - което си е за браво, за браво си е. Значи платена новина в домейн спорт щ, в ЮК Скоти яху - кво общо има с полупроводници? Но хората ясно са си го казали:
23.03.2023 / 08:30 CET/CEST
The issuer is solely responsible for the content of this announcement.
Allterco JSCo: Start of development of customized shelly chips in partnership with semiconductor manufacturer Espressif Systems
отново голямо евала за финансовия инженеринг - само дрона фърка, т.е. инженерства повече ит тях в Бг! Страхотни са
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
EQS-News: Allterco JSCo / Key word(s): Alliance/Product LaunchAllterco JSCo: Start of development of customized shelly chips in partnership with semiconductor manufacturer Espressif Systems 23.03.2023 / 08:30 CET/CESTThe issuer is solely responsible for the content of this announcement.Allterco JSCo: Start of development of customized shelly chips in partnership with semiconductor manufacturer Espressif SystemsSofia / Munich, 23 March 2023 – Allterco JSCo (Ticker A4L / ISIN: BG1100003166) ("Allt
Има корелация и с немския DAX .Когато там купуват,купуват наред ,може даже изобщо да не знаят каква е тази акция А4Л
И обратното съм го гледал нееднократно .
Предполагам това е ситуацията,защото DAX-а сутринта скочи рязко
Не знам, не мисля че някой там си купува някоя компания, така между останалите. Фашиста го следя от близо и повечето сделки станаха сутринта, когато се пусна 300 пункта надолу. Предишния по-голям обем 6,2к стана при спад 400-500 пункта. В последната половин година по спомен по-големите обеми бяха при спад и при хоризонтален рейндж, а в едва няколко бе при ръст на Дакс. За цената не мога да кажа, трябва да я проверя, но на мен по-скоро обемите са ми интересни.
Еми купуват, като има качество и потенциал, купуват.
Има корелация и с немския DAX .Когато там купуват,купуват наред ,може даже изобщо да не знаят каква е тази акция А4Л
И обратното съм го гледал нееднократно .
Предполагам това е ситуацията,защото DAX-а сутринта скочи рязко
Еми купуват, като има качество и потенциал, купуват. Само дето не мога да ги разбера хората, защо ги продават без пари. Там цената е 23,40 за 10к, а тук 22,60 за 4600. Разбира се, ако някой е на зор да освободи кеш, за да си купи Еврохолд, защото е на далавера...
Ей, как няма кой да го поплуе Алтерко днес. В този Софикс където всички са на червено, половината от оборота е с Алтерко и на зелено. Ама иначе си обяснявайте колко е скапана...
Коментар