Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДобре де, аз едно не мога да разбера. Това е форум за инвестиции и трейдинг, а не бгмама. Не разбирам какво делите тук. Ако искате да си ги мерите, то мисля, че най-подходящия начин е годишната ви доходност в %-ти. А не кой по по-най знае (къде истини, къде фантазии) и колко може да обижда и да се прави на остроумен. Или другият начин е както постъпиха колегите Груев и Инта53. Басихара се, направиха облог и нещата приключиха (поне за сега). Ако всеки е толкова убеден в тезата си и информацията която има и добива, увеличете левъриджа, вместо бутилка алкохол до 200 лв., заложете 10% от стойността на настоящия ви портфейл или пък 20% от притежаваните от вас акции с най-голям дял в портфейла ви , ако сте толкова убедени във вашите собствени знания и правотата ви. Препоръка е...
Накрая се разбира кой крив, кой прав като се тегли чертата на 31.12...
Нима не си забелязал, че ако не пише в темата, плюе по алтерко из всяка друга тема!
Човекът може да има психически отклонения, а това не може да се обясни с логика и здрав разум !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Добре де, аз едно не мога да разбера. Това е форум за инвестиции и трейдинг, а не бгмама. Не разбирам какво делите тук. Ако искате да си ги мерите, то мисля, че най-подходящия начин е годишната ви доходност в %-ти. А не кой по по-най знае (къде истини, къде фантазии) и колко може да обижда и да се прави на остроумен. Или другият начин е както постъпиха колегите Груев и Инта53. Басихара се, направиха облог и нещата приключиха (поне за сега). Ако всеки е толкова убеден в тезата си и информацията която има и добива, увеличете левъриджа, вместо бутилка алкохол до 200 лв., заложете 10% от стойността на настоящия ви портфейл или пък 20% от притежаваните от вас акции с най-голям дял в портфейла ви , ако сте толкова убедени във вашите собствени знания и правотата ви. Препоръка е...
Накрая се разбира кой крив, кой прав като се тегли чертата на 31.12...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!
Ще го напиша и на немски в немския форум да знаят, за какво иде реч.Да не почна да пише у немския форум за китайския ребрандировач !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнение
може ли линк за този форум моля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!
Ще го напиша и на немски в немския форум да знаят, за какво иде реч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5sАз смут не всявам.Просто поствам безплатни чертежи, как аз виждам нещата,като съм и казал ,че не са препоръка за каквото и да е !Вече ако ТИ пълниш памперса,аз не съм виновен за тази твоя слабост.Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение5-а седмица вече обемите намаляват ,а цената расте .Всеки може да провери в Гугъл какво означава това.
На някой места тази ситуация е известна като "ку* капан"
Не е препоръка
https://tvc-invdn-com.investing.com/...b87f359caa.png
Търговият нарастна, към момента 150 000 сам алтерко на бфб.
Толкова беше на ден за цялото бфб преди година!
Излишно се правите на клоуни и палячовци с елементарни опити да всявавате смут и да рутите цените.
- 2 Харесвания
Коментар
-
5-а седмица вече обемите намаляват ,а цената расте .Всеки може да провери в Гугъл какво означава това.
На някой места тази ситуация е известна като "ку* капан"
Не е препоръка
https://tvc-invdn-com.investing.com/...b87f359caa.png
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЛошото на балоните е,че трябва да бъдат помпени НОНСТОП .При тях няма консолидация.Спре ли помпата ,амортисьорите подават и почват едни пукотевици ,едно нещо.Чертежа ясно показва ,че сме в последна фаза с най-голям ъгъл на "излитане"
Не е препоръка
https://tvc-invdn-com.investing.com/...4e64d3c8be.png
И затова дрънкаш само глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобро утро!
Отваряме на 16,60 в немскоВие лапате мухите, Ники Салама разиграва водевили с 5 акции - вие зяпайте курса и пускайте лиги само
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пипълс защо не се виждат bid/ask котировките тук, имате ли идея? Стига сме се джафкали, и държавата ни е на това дередже защото все чакаме месията. Сговорна дружина... И не тръгвайте да я довършвате с глупости. Виждаме компания на Франкфуртската борса и я плюем ли плюем, вместо да се радваме, че най накрая се е случили, и че вероятно влизаме в полезрението на големите. Да може да е имиджово, може да се цели продажба, но не е ли успеха и печалбата, към което всеки се стреми. Евала на тия хора, че за 5 години направиха компания от скрач и я докараха до тук. Плюещите акцията, ако бяха направили и те по една успешна компания сега може би щеше да имаме клъстер от БГ компании листнати едновременно(защо не) . А сега само се плюе.
Значи утре в гаража започвам да преопаковам "ШНЕЛИ", хем е близо до дойчовците като произношение, хем е познато и на по-зрелите от нас от едно време като "тренирахме" трети клас с VHS-а пред телевизоракой се познал, познал. Но идеята е там, че какъвто и продукт да имаш трябва развойна дейност, трябва маркетинг и цялата верига от всичко необходимо да не останеш просто с контейнер чаркалъци и 19 кашона с кутийки за опаковане. Стискам палци на Алтерко и дано го последват много други успели и успяващи компании.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Лошото на балоните е,че трябва да бъдат помпени НОНСТОП .При тях няма консолидация.Спре ли помпата ,амортисьорите подават и почват едни пукотевици ,едно нещо.Чертежа ясно показва ,че сме в последна фаза ( 20 - 27) с най-голям ъгъл на "излитане"
Не е препоръка
https://tvc-invdn-com.investing.com/...4e64d3c8be.png
Last edited by petrg5s; 23.11.2021, 11:49.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар