If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За хората, които мислят да осребряват тук днес... В Германия са минали 9300бр при средна цена 35,40, тук са 5300 при 33,40... та да знаете, че ще ви ги вземат и на по-висока цена
Ама и оборот "ялов" гледаме към момента (няма и 12.00ч) - 9300 папира в германия и 5400 на бфб
Марж 10стинки купува-продава Даже нашите играчи се бъзикат с айсберга като слагат оферти купува с 10 стинки отдолу.
ps. докато го напиша и сме опапали айсберга ))
Пълно разочарование са тези немци. Толкова очаквахме от тях, а те не могат съвсем очевидното да видят. Една елха не могат да разпознаят. Няма ли кой да им обясни и на тях?!
Одеве попаднах в един немски форум някакъв обясняваше нещо подобно на развален немски та му се смееха
Hier gibt es keine Volumina, das Wachstum ist gefälscht
Jetzt schlage ich sie mit dem Gummihammer und sie werden es sehen
Пълно разочарование са тези немци. Толкова очаквахме от тях, а те не могат съвсем очевидното да видят. Една елха не могат да разпознаят. Няма ли кой да им обясни и на тях?!
Да, лоша работа
Още по-лошо е, че още с отварянето уж "малкият" оборот е 90% от целия на бфб
Така е,толкова бе до писането на поста.Все пак няма как да бъда обвиняван в некоректност, след като съм представил и две графики от БГ и от Германия ,на които визуално се вижда обема !
А той е по-малко от листването и по-малко от тръгването на последния импулс от 11.40е !
И много по-важното ,акцията направи нов връх с по-малко обем и в Германия и в БГ !!!
Така че,пак казвам това са факти,а не некоректност.
Колега прав сте такъв е бил обема в деня до писането на поста Ви, но при условие, че цитирате обема от 70 000, по коректно щеше да е да извадите обема от началото на седмицата до момента на поста Ви. Подвеждащо е да сравнявате частичен дневен обем с такъв за цяла семмица! Възможно е в темата да има хора, които отскоро да следят акцията или да не следят Франфурт. Предполагам ще се съгласите с мен, че поднесена по този начин информацията, никак не би била точна за тези хора!
Що се отнася до постигнатия връх, съгласен съм с Вас, а и числата го показват, че е с по-малък обем! За мен това показва завишено търсене и слабо предлагане, при което търсещите са склонни да плащат по-висока и по-висока цена, за да придобият този актив. Да прав сте в един друг Ваш пост, в който изразявате мнение, че ако някой тръгне да продава голям обем, може рязко да намали цената! Би било безкрайно аматьорско да ги изсипе по нанадолнището на бида, вместо да ги сложи отдясно. Същевременно без да съм сигурен, но с оглед обявените средносрочни цели от компанията, според мен много от инвеститорите влизат поне с този хоризонт до 2026г. Така че ако компанията върви по предначертаните цели, без негативни изненади и ако инвеститорите са си направили сметката (да не им потрябва извънредно кеш) не мисля, че ще видим такова изсипване.
Не мога да смогна да правя ъпдейти на тва объркано момче +81% вече за 8-9 месеца .Едва ли има по-добър контра индикатор във форума
Прави впечатление ,как след уверената прогноза за ново дъно,няма даже и едно мечо движение ,а цената е като ракета.....
Уникален контра индикатор,уникален
Би ми било интересна прогнозата му оттук насетне ,а мисля и на повече тук
Не мога да смогна да правя ъпдейти на тва объркано момче +81% вече за 8-9 месеца .Едва ли има по-добър контра индикатор във форума
Прави впечатление ,как след уверената прогноза за ново дъно,няма даже и едно мечо движение ,а цената е като ракета.....
Уникален контра индикатор,уникален
Би ми било интересна прогнозата му оттук насетне ,а мисля и на повече тук
Коментар