То реално и аз мога 2 години да повтарям всеки ден, че ще спихне, междувремено хартията да направи 300-400% и в даден момент като коригира с 20-30%, което е нормално и здравословно, аз гордо да заявя "Аз нали ви казах, ма не слушате". С две думи г-н Груев и Алтерко. Любими са ми подобни предсказания. Без timeframe, без количествено измерение, абе без нищо. Общи приказки, колкото да пишем нещо. Излизаш и казваш примерно - до 31.12.2021 под 10 лева. Като мъж. Не, някой ден ще се спука балона. То и кока кола сигурно няма да има някой ден.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
За топките разбрахме, че нямаш - в твоя чест, тъй като аз имам, ако някога бъдат пуснати на Майната си тези халтури, ще пусна къси, но не и в първите 2-3 месеца, тогава, ако още го има яхтения договор, ще се държи цена, за да се подлъжат рибета, забравяйки, че там са акули
Възможните отговори могат да са разнородни:
- От несигурност за съществуване на договор
- От хейт
- От вътрешарство
- От липса на топки
- От глупост
- От друго? - какво ....Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВъв Франкфурт всеки "разбирач" ще може бързо и лесно да пусне къси. И тогава ще видимLast edited by X_Y; 18.10.2021, 12:19.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Слагай ми лайкове тогава и това еДа видим след година как ще е, че яхтата изчерпа горивото и оттук сме само на изпрения - такъв балон като тук нашата борсичка скоро не е виждала - даже старопланинските дирижабли ни дишат праха и гледат завистливо. И за брефчето съм познал - пак си е на 2,20, а аз влязох в ниското - знам, че за вас, дето въртите по 5-10 000 лева 10-20% гарантирана печалба са нищо, но за хората с някой лев отгоре са си пари, дето повечето тук не сте и сънували, та всеки със стратегията си.
Успех желая и дано да успееш да излезеш навреме, а не си останеш с екселските печалби като много народ през 2008, които с умиление гледаха портфейла си през 2007 и се чудеха какво става
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
От преди 1 година. Благодаря г-н Груев, наистина ни бяхте на кадем и даже 300% ни помогнахте да вдигнем.
Още веднъж, безкрайни благодарности.
П.С. Брефовете явно още не сте ги харесвали преди година.
Надявам се, че и при поне 600% пак ще имаме повода да честитим.Last edited by precakanoto; 18.10.2021, 10:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
От преди 1 година. Благодаря г-н Груев, наистина ни бяхте на кадем и даже 300% ни помогнахте да вдигнем.
П.С. Брефовете явно още не сте ги харесвали преди година.Да видим след година как ще е, че яхтата изчерпа горивото и оттук сме само на изпрения - такъв балон като тук нашата борсичка скоро не е виждала - даже старопланинските дирижабли ни дишат праха и гледат завистливо. И за брефчето съм познал - пак си е на 2,20, а аз влязох в ниското - знам, че за вас, дето въртите по 5-10 000 лева 10-20% гарантирана печалба са нищо, но за хората с някой лев отгоре са си пари, дето повечето тук не сте и сънували, та всеки със стратегията си.
Успех желая и дано да успееш да излезеш навреме, а не си останеш с екселските печалби като много народ през 2008, които с умиление гледаха портфейла си през 2007 и се чудеха какво ставаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
разкарай се, хейтър, в тая тема не се пише от хора, дето нямат. Не се пише и от хейтъри, дето чакат тънко. Тук сме само дългосрочни пичове, дето с 15 акции чакаме да станем милионери. Голтак, скръндза, сривльо, манипултор - разкарай се и толкова.
Оф, олекна ми - а, забравих и най-важното - щом ти си продал, значи посоката е яко нагоре. мажи ските и лягайБаси, колкото готино било да си от другата страна на барикадата - слагайте ми сега лайкове, щото го разгромих тоя пораженец
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПрецик, както ти казах и преди, селските тарикати ги надушвам отдалеч - толкоз. За шпидиту не му е тук темата - като не те кефи, има 500 бройки на бида на 57,50, вярвам, че ще ти стигнат да си продадеш пакета, при това на профит, и да го замениш с акции тук, щом вярваш в силата на позицията. Всеки отговаря с парите си (само Хари си лаля за спорта) и аз лично желая успех на инвеститорите тук, както неведнъж съм казвал, просто ме дразни излишното славославене от горе-долу едни и същи хора, които слушах с бодряшките лафчета и при Недоверие на 6-7 лева, фибанкасъту на 3+(където лично се уших), атерки и брефове на 2,20+ и т.н. С което не казвам, че някоя от тези комшании е шит и т.н., напротив, особено адсиците са си супер, ма трябва да се съобразваме с реалността, доколкото ни е възможно. А тук реалността е, че се чакат милиони нови акции, а подрипването до момента беше мижаво и с малък обем, въпреки слабата съпротива на аска към момента -времето, в конкретния случай, не работи особено в полза на акционерите тук. Лично мнение, не е препоръкЪ и дано съм ви на кадем и да видите двуцифрени стойности и сплит на сплита!
П.С. Брефовете явно още не сте ги харесвали преди година.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЛичното ми мнение е, че следващия месец цената ще пада с малко.
Фактори за това много и повечето не са свързани с компанията пряко.
Първия и най-силен според мен е счупената верига на доставки. Не знаем има ли компоненти, не знаем имат ли достатъчно количество продукция за задоволяване на пазара, а и черният петък се задава, а за там ти трябва стока.
За Алтерко исторически предстоят най-силните два месеца в годината, а ситуацията е изключително несигурна.
Имено поради тези ми мисли през изминалата седмица продадох цялото си количество Алтерко. Времето ще покаже дали съм сбъркал.
Оф, олекна ми - а, забравих и най-важното - щом ти си продал, значи посоката е яко нагоре. мажи ските и лягайБаси, колкото готино било да си от другата страна на барикадата - слагайте ми сега лайкове, щото го разгромих тоя пораженец
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
За Франкфурт се работи. Те си го обявиха.. тече адм. процедура. Неприятната изненада е че немските бюрократи не се различават особено от българските.. заплатката тече и бърза работа няма. Очакват скоро положително развитие, но не могат да се наемат с конкратни дати, защото не зависи от тях.
Да, и те имат проблем с чиповете.. вярват че е пред напълно разрешаване, и за силния сезон - Черен петък - Коледа няма да го имат проблема.
Има намерение, в управлението да влязат немски специалисти, които да съдействат за Буст на продажбите и преминаване на компанията в по-горна лига
без каквато и да е препоръка
Коментар
-
За Франкфурт се работи. Те си го обявиха.. тече адм. процедура. Неприятната изненада е че немските бюрократи не се различават особено от българските.. заплатката тече и бърза работа няма. Очакват скоро положително развитие, но не могат да се наемат с конкратни дати, защото не зависи от тях.
Да, и те имат проблем с чиповете.. вярват че е пред напълно разрешаване, и за силния сезон - Черен петък - Коледа няма да го имат проблема.
Има намерение, в управлението да влязат немски специалисти, които да съдействат за Буст на продажбите и преминаване на компанията в по-горна лига
П.С. Те и любимата ти ПИБ някога вкараха в управлението си мастит европейски специалист, ама на, направо излетяха и ти ги разлюби вече.
П.П.С. Уискито от 4Д ми е на 99,99% спечелено вече - може да почне да го избира, вярвам, че има достатъчно добър вкусNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНикой ли не иска да сподели впечатления от ИОСА? Шели Плюс, Франкфурт...
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар