IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    В темата /както и още няколко/ освен твоя милост други нервни не виждам. Ходиш и спамиш навсякъде, всеки ден, признак на нервност, а постоянните обиди говорят за дефицити и комплекси.
    Това са твои субективни тълкования и фантазии,защото имаш дълги позиции и не ти харесват конструктивните ми критики !
    Мнение безполезно,чист спам и което може да си го завреш, знаеш къде
    Ти си нов "инвеститор",недорсъл, с балканска същност и не може да приемаш критика,камо ли някакви спадове.
    Представям си през мечия пазар какво циврене ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Като те гледам на аватара,точно на Petrунгел ми приличаш
      И много сме нервни от "огромния" ръст след "невероятния","защеметяваш" отчет за продажбите на Черния петък.
      Печеливши ,спокойни бизнесмени и инвеститори не се държат така !
      Така се държат посраните от страх голтаци,да не им вземат профита на живота
      Петърчо ... как насмогваш не знам ... положителна след положителна новина за компанията, а ти си все така активен хейтър. Интересното е, че имаш контра на всичко ... ама май все едни и същи глупости ръсиш ... 1300%, инфлацията, измамни отчети, невероятен и зашеметяващ отчет, фиаско, манипулатори и лъжци... Трудно ти е .. вземи си коледна ваканция, току виж към Февруари-Март тренда пак влезе в консолидация. Тогава ще изглеждаш по актуален ...Хайде и пиши на дядо Коледа да ти донесе спад по Шелли, че иначе спад ЙОК ... със здраве от Снежанка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Не бърза, даже е закъснял
        А Това с "усещането" ти е интересен борсов феномен
        Ако знаеш само, колко може да ти пречи усещането за представянето на портфейла, тутакси ще искаш да го нямаш нещото наречено "усещане"
        Нямам акции, просто ми е интересна ситуацията ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Не бързай с изводите! Понеже имам портфейл и във Франкфурт, и следя сделките на 2-те борси имам усещането че се купува спекулативно.
          На мен ми е повече интересно дали ще покажат продажби за 53-54 милиона в 4Q. Толкова им трябват за 51% ръст.
          Не бърза, даже е закъснял
          А Това с "усещането" ти е интересен борсов феномен
          Ако знаеш само, колко може да ти пречи усещането за представянето на портфейла, тутакси ще искаш да го нямаш нещото наречено "усещане"

Коментар

И много сме нервни от "огромния" ръст след "невероятния","защеметяваш" отчет за продажбите на Черния петък
            В темата /както и още няколко/ освен твоя милост други нервни не виждам. Ходиш и спамиш навсякъде, всеки ден, признак на нервност, а постоянните обиди говорят за дефицити и комплекси.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              @Petrунгел, @Софикс - целия този хейт в основата си е заради това, че никога не ви излизат прогнозите с Шели(Алтерко), нали? Приеметете го и ще ви е по-леко на душата Хубав уикенд!
              И много сме нервни от "огромния" ръст след "невероятния","защеметяваш" отчет за продажбите на Черния петък.
              Печеливши ,спокойни бизнесмени и инвеститори не се държат така !
              Така се държат посраните от страх голтаци,да не им вземат профита на живота

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                За мен няма проблем да си призная, когато не съм прав. Като не ми се сбъдне прогнозата ще си кажа че съм сгрешил и толкова.
                Не бързай с изводите! Понеже имам портфейл и във Франкфурт, и следя сделките на 2-те борси имам усещането че се купува спекулативно.
                На мен ми е повече интересно дали ще покажат продажби за 53-54 милиона в 4Q. Толкова им трябват за 51% ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                  Освен тебе?
                  На изгнило лале изглежда една друга хартия, дето я чакаше от 0,92 да направи 100 %, а тя взе , че отиде на 0,65
                  Няма такова нещо....Пак нещо не си разбрал.
                  А за лалета имаше една на 30,която я държиш до 20 и лично познаваш болката

Коментар

• За мен няма проблем да си призная, когато не съм прав. Като не ми се сбъдне прогнозата ще си кажа че съм сгрешил и толкова.

Коментар

• @Petrунгел, @Софикс - целия този хейт в основата си е заради това, че никога не ви излизат прогнозите с Шели(Алтерко), нали? Приеметете го и ще ви е по-леко на душата Хубав уикенд!

Коментар

• Title: собствено име: Волфганг фамилно име: Кирш Длъжност: Изпълнителен директор
                        Вид: акции ISIN: BG1100003166 b) Естество на сделката purchase c) Price(s) and volume(s) покупка c) Цена(и) и Обем(и) Price(s) Volume(s) 20.50 EUR 24 989.50 EUR (1219 shares) d) Aggregated information Цена(и) Обем(и) 20.50 EUR 24 989.50 EUR (1219 броя акции)
                        Last edited by Slg; 08.12.2023, 16:03.

Коментар

я след някакви други лъжи.....

Ако си сигурен, че е лъжа си длъжен да съобщиш на КФН
                          прикриването на престъпление е подсъдно

Коментар

Но маймуни да пасат изгнили лалета няма много виждаме

Освен тебе?
                            На изгнило лале изглежда една друга хартия, дето я чакаше от 0,92 да направи 100 %, а тя взе , че отиде на 0,65

Коментар

• Какво съвпадение да е - хората виждат резултатите от Черния петък и си актуализират анализа и прогнозата. Между другото г-н Кирш продължава да купува акции

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Кажете за този пробив - фалшив ли се оказа, че не ме хваща следобедната дрямка, да го мисля!?!?
                                Между другото на Монтега не й пука дали е фалшив и викат 62лв вече струва нашата компания
                                Original-Research: Shelly Group AD - von Montega AG
                                Съвпадение или не ,но и сега прогнозата им илиза я след отчет,я след някакви други лъжи.....
                                И някакси точно като по поръчка излизат тея прогнози
                                Тайминга им е перфектен
                                Но маймуни да пасат изгнили лалета няма много виждаме

Коментар

Working...
                                X