Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеОставете го Петърчо да лае - така акцията ще върви нагоре. Жалко ,че Груев го няма в темата като контраиндикатор - много добре вървеше Алтерко тогаваПазете се, когато всички 100% започнат да възхваляват компанията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Нищо не може да расте вечно,особедно пък след 1300% ръст
Ама ти си бил и хронологически неадекватен към БФБ или просто си новоизлюпен та-играч та не познаваш даже историята на едни от читавите книжа на БФБ...
Как не си разбрал досега, че едни 2000 лв вложени в Софарма през около 2002г сега се котират по над 100к?! Сметни си % и внимавай с порядъка!
Подобна е историята и за мцх.
Та те само към 2005 или 2006 беше, направиха 50 пъти увеличение на капитала със собствени средства...и не беше единственото, защото от 0,188 мил акции сега са на 40мил, а цената им спрямо увеличението от 50 сега е 3пъти отгоре. Смятай какво си пропуснал
В случая на Шели обаче, трябва да си най- щастливия та-ханализатор защото ще видиш на риъл, че не само има "нещо" което расте над твоите "1300" а даже може да го видиш дабъл отгоре.радвай се и да почерпиш
Last edited by precakanoto; 09.12.2023, 12:48.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Нищо не може да расте вечно,особедно пък след 1300% ръст
Никой не твърди, че ще расте вечно, но още едни 1300% по твоите сметки са си ок.Last edited by polax; 09.12.2023, 11:28.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Save the date: 9-12 January 2024
We are excited to share with you that Shelly Group will be part of CES2024 in Las Vegas. Exactly a month from now you will have the chance to meet our team and explore our latest products.
Where to find us?
Venetian Expo, Halls A-D Smart Home,
Booth number: 53517
Get ready for an exclusive sneak peek! Attendees will have the chance to witness firsthand the unveiling of our newest products.
Stay tuned for updates and mark your calendars!
#ShellyAtCES #smarthome #homeautomation #CES2024 #smarttechnology
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеКучетата си лаят, керванът си върви.
Те си плюят, Шели върви напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениече за меченцата през следващите месеци ще има плач и скърцане със зъби. Особено за които са останали без акции.
Със или без препоръка, но наблюдаваме как явлението съвсем точно се случва във форума, като развитие
Точно това и става и го виждаме вече няколко седмици...
Рев,отчаяние,паника и на първия мижав отскок от 2лв, постфактум пак излезоха всякакви случайници да обясняват как отиваме на 100лв и после на 270
Дежавю .Едни и същи глупости във всяка акция.И в Бреф,Неохим,после Агрия,къде ли не.Една и съща реакция навсякъде."Психология на БФБ глупака", готов съм вече да напиша такава книгаLast edited by petrg5s; 09.12.2023, 08:50.
Коментар
-
Тони, никога не съм си позволил да напиша нещо лошо за компанията. Всичките ми мнения са били само за цената и графиката. Е, щом и това толкова дразни просто ще спра да пиша в темата. Това е последното ми мнение в тази тема.Last edited by Спекулант79; 08.12.2023, 20:29.
- 1 like
Коментар
-
Печалбата е съществен елемент от пътя нагоре, но много по-важни според мен са продажбите и проникването до много повече домакинства.
Нека непозналите тех.анализатори си представят, че след 3г. това ще е темата на компания трайно присъстваща в домовете на 5-7-10-15млн домакинства. Всеки ден тези хора, ще отварят приложението, за да намалят осветлението, да пуснат съдомиалната или да проверят някакъв енергиен разход. Тук говорим не само за печалбата, а за дял от пазар - който си стои там от другата страна на апп-а и чака какво ще му предложите.
Пак казвам смирете се, адмирирайте българския успех и приемете, че не сте само вие - помня как на увеличението г-н Мартинов обикаляше и презентираше възможностите за растеж пред Алтерко, но почти всички ПФ и ВФ се съмняваха и се мръщеха, а цената тогава беше 3лв ...Last edited by tony1975; 08.12.2023, 18:44.
- 14 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Нямам акции, просто ми е интересна ситуацията ;-)
Това го писахме още преди Димитровден - че за меченцата през следващите месеци ще има плач и скърцане със зъби.Особено за които са останали без акции.
Със или без препоръка, но наблюдаваме как явлението съвсем точно се случва във форума, като развитие
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнениеПетърчо ... как насмогваш не знам ... положителна след положителна новина за компанията, а ти си все така активен хейтър. Интересното е, че имаш контра на всичко ... ама май все едни и същи глупости ръсиш ... 1300%, инфлацията, измамни отчети, невероятен и зашеметяващ отчет, фиаско, манипулатори и лъжци... Трудно ти е .. вземи си коледна ваканция, току виж към Февруари-Март тренда пак влезе в консолидация. Тогава ще изглеждаш по актуален ...Хайде и пиши на дядо Коледа да ти донесе спад по Шелли, че иначе спад ЙОК ... със здраве от Снежанка!!!
И какви положителни неща ???
10-15млн печалба ,а изфабрикувани 1300% ръст и 700млн капитализация
Положителен тук е образа,фасадата ,изграден от прекрасния маркетинг , отзад фундамента обаче е увехнали лалетаLast edited by petrg5s; 08.12.2023, 18:03.
Коментар
Коментар