Първоначално изпратено от obafeme
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеКак става заявяването на акции ? ? ? Някой вече опита ли при посредника си?
Примерно аз съм към Карол , а IPO-то е през Елана ... Има ли смисъл да ходя в Елана или мога да направя поръчка и в Карол ? Кое от двете е по-удачно/изгодно ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАко ползваш нормалната платформа за търговия на Карол, тогава от менюто за нареждания в свободен текст заявяваш колко акции искаш да купиш, както и на каква цена. Има и варианти за пазарни поръчки. Всичко това го пише като си отвориш платформата и няма как да го пропуснеш.
За всяка изпълнена поръчка ти взимат по 20 лева... или нещо такова беше.
Ако отидеш при Елана, най-много да ти отворят сметка за търговия при тях, след което или ще трябва да търгуваш акциите през Елана, или ще трябва да ги прехвърлиш при Карол, което струва пари.
Някой по-запзнат може да каже повече по въпроса.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеКак става заявяването на акции ? ? ? Някой вече опита ли при посредника си?
Примерно аз съм към Карол , а IPO-то е през Елана ... Има ли смисъл да ходя в Елана или мога да направя поръчка и в Карол ? Кое от двете е по-удачно/изгодно ?
За всяка изпълнена поръчка ти взимат по 20 лева... или нещо такова беше.
Ако отидеш при Елана, най-много да ти отворят сметка за търговия при тях, след което или ще трябва да търгуваш акциите през Елана, или ще трябва да ги прехвърлиш при Карол, което струва пари.
Някой по-запзнат може да каже повече по въпроса.
Коментар
-
Можете да подадете поръчка през Карол. ЕЛАНА Трейдинг събира поръчките от всички посредници. Можете да подадете пазарна или лимитирана.
Ако сте клиент на ЕЛАНА Трейдинг, няма да има комисионни при поръчката.
Коментар
-
Как става заявяването на акции ? ? ? Някой вече опита ли при посредника си?
Примерно аз съм към Карол , а IPO-то е през Елана ... Има ли смисъл да ходя в Елана или мога да направя поръчка и в Карол ? Кое от двете е по-удачно/изгодно ?Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеПривет! Диапазонът е 1.20 лв.- 1.65 лв.
тук са всички документи и информация
Не е препоръка за покупка/продажба на ценни книжа.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЦСКА беше нефиаско - просто опитаха за твърде кратък срок да съберат твърде ного пари. Интересно е как неща, които аз съм писал във форумът на ЦСКА преди години и всички ми се смееха, после станаха реалност - или поне се направи опит да станат реалност... дано по същия начин осъществят и най-реалистическата ми идея - създаване на ново дружество-холдинг - чиито дъщерни дружества ще са местните фенклубове.
На какви цени върви публичното на Сирмата?
тук са всички документи и информация
Не е препоръка за покупка/продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеТочно това имах предвид!
Като изключим фиаското с ЦСКА, не помня скоро да е имало други провалили се проекти за излизане на борсата. Не вярвам толкова голяма фирма като Сирма да реши да излиза на борсата без да има предварителни уговорки за участие от страна на големи играчи.
Ако IPO-то не бъде успешно, това ще е сериозен удар за реномето на Сирма.
Ще поживеем, ще видим!
На какви цени върви публичното на Сирмата?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-bfb-202474/
Ех миличките. С тия скръстени ръце като чели се явяват на интервю за работа.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПоредното балонирано ИПО на Елана
Коментар
-
От инициатива на няколко студенти до глобална компания
Привет!
В предаването InvestOr на Bulgaria on Air - подробен разговор за Сирма Груп Холдинг, мотиви и визия за първичното публично предлагане, перспективи за инвеститорите - Цветан Алексиев, CEO на Сирма Груп Холдинг, и Мирослав Стоянов, директор Инвестиционно банкиране, ЕЛАНА Трейдинг
ето тук
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар