If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продължават разпродажбите през Елана! Трупам си пакетче, но ми се иска да знам кой стои насреща и колко още има..
Имате ли идея кой се напряга толкова да си разпродава акциите при все по-ниска цена и при наченки за зараждане на нов бичи тренд на БФБ?
Е ти чакаш все на готово.
Разгледай отчета и си направи изводите .
А днес при голямото изсипванене сумарно бройката отговаряше на бройката на 1 колега от Ипото.
Нищо не твърдя - само споделям някои мои наблюдения,които може и да не са верни.
Иначе и аз въртях алъш - вериш с Елана.
Купих от тях и продадох на тях от Агрокредита.
Продължават разпродажбите през Елана! Трупам си пакетче, но ми се иска да знам кой стои насреща и колко още има..
Имате ли идея кой се напряга толкова да си разпродава акциите при все по-ниска цена и при наченки за зараждане на нов бичи тренд на БФБ?
С оглед на великите им интервенции и голямата им лакомия нищо чудно ако видим и 60 ст.
И аз взех на няколко пъти от Елана но нямам идея колко е голям пакетът. Изсипват си стабилно и явно не им се чака дълго за парата.
не са ли го платили вече? Не знам за балъци и какво ще бъде, но сигурно ще мине увеличението както минаха всички тази година, явно пари има
Не са го, мисля че имаха некъв дълъг срок, а през това време са заложени акциите на директорите. Смятай ако не мине увеличението какво изсипване ще има на заложените акции, не ми се мисли направо.....
Коментар