If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Потвърждава проспект за първично публично предлаганена емисия в размер на
39 573 679 (тридесет и девет милиона петстотин седемдесет и три хиляди шестстотин
седемдесет и девет) броя обикновени, поименни, безналични, свободно прехвърляеми
акции с право на глас, с номинална и емисионна стойност 1 (един) лев всяка
Ако цената стигне поне 1.10 бих си записал известно количество, но засега съм твърдо пас
Потвърждава проспект за първично публично предлаганена емисия в размер на
39 573 679 (тридесет и девет милиона петстотин седемдесет и три хиляди шестстотин
седемдесет и девет) броя обикновени, поименни, безналични, свободно прехвърляеми
акции с право на глас, с номинална и емисионна стойност 1 (един) лев всяка
Колеги, нещо сте се изнервили! Карайте я по-лежерно... Я каква жега е навън! Нашето БФБ е като климатик - погледнеш го и веднага се смръзяваш . Колкото до Сирмата, не се вълнувайте, до 1-2 години ще се качи над цената от ИПО-то. Имам акции и не си ги давам (без бой)
Все си мисля ,че ще има още падане до 60 ст, иначе не се връзва играта им.
Абе вие сте богове -живеете хиляди години..За Вас 1-2 години са един миг.. А загубените пари прашинка за трилионите Ви...Точно такива инвеститори най- обичат некоректните мажоритари....
Това, че имам акции на Сирма, не означава че ще участвам в увеличението на капитала. Иначе сме преживели досега и краха на Холдинг Пътища, на Мострой, на цялата БФБ през 2008 г. и няма да забогатеем от тук, това е ясно. Добре, че КФН си вдигнаха заплатите, поне тях да не ги мислим
Абе вие сте богове -живеете хиляди години..За Вас 1-2 години са един миг.. А загубените пари прашинка за трилионите Ви...Точно такива инвеститори най- обичат некоректните мажоритари....
Колеги, нещо сте се изнервили! Карайте я по-лежерно... Я каква жега е навън! Нашето БФБ е като климатик - погледнеш го и веднага се смръзяваш . Колкото до Сирмата, не се вълнувайте, до 1-2 години ще се качи над цената от ИПО-то. Имам акции и не си ги давам (без бой)
Досега мажоритарите само свалят цената вместо да я вдигат.. Можеш ли да ни кажеш колко хиляди акции са продали..
Продали са за стотици хиляди и са свалили цената с 20%. Изкупиха някакви си 30 000 и веднага скочи с 10%. Чудя се възможна ли е въобще схемата която някои тука си представят - продали са някаква част и после да си я изкупят обратно на по-ниска цена?
Не.. сравнявам я с компании , които дават редовно дивидент, акциите им се повишават и мажоритарите им не продават, а купуват собствените си акции.. Престани да повтаряш тази глупост за цените на акциите, никой не е по голям от пазара уважаеми, а той показва най- вярно кое колко струва.. Щом смяташ , че акцията е по- скъпа кажи с колко и аз веднага ще ти продам моите акции..
Ами и ти чакаш явно, щото пазара е твърде неликвиден, ако някой иска да купи акции на сегашната ниска цена, ще му е доста трудно, щом някакви си 30на хиляди лева на мажоритари дигнаха цената с 10%.
Не.. сравнявам я с компании , които дават редовно дивидент, акциите им се повишават и мажоритарите им не продават, а купуват собствените си акции.. Престани да повтаряш тази глупост за цените на акциите, никой не е по голям от пазара уважаеми, а той показва най- вярно кое колко струва.. Щом смяташ , че акцията е по- скъпа кажи с колко и аз веднага ще ти продам моите акции..
Коментар