И аз миналите дни добавих, ама не прекалено.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Батя, още ли стискаш) и аз натоварих 40к пък да видим
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ще поживеем, ще видим!
Последните 17 г. имам доста прилична успеваемост в тази професия.. Което разбира се не е гаранция за бъдеща такава..) и аз натоварих 40к пък да видим
)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Да видим дали сме уцелили..... мисля че под 0.80 няма да видим.....иска ми се още 1 мощщщщнооо изсипване, айде де дееее, мажооо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМай пак обичайните заподозрени се събирамеLast edited by mapadona; 10.08.2018, 18:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМай пак обичайните заподозрени се събираме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКолкото до бичият тренд според мен си се заблудил.
Последните 17 г. имам доста прилична успеваемост в тази професия.. Което разбира се не е гаранция за бъдеща такава..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПродължават разпродажбите през Елана! Трупам си пакетче, но ми се иска да знам кой стои насреща и колко още има..
Имате ли идея кой се напряга толкова да си разпродава акциите при все по-ниска цена и при наченки за зараждане на нов бичи тренд на БФБ?
Разгледай отчета и си направи изводите .
А днес при голямото изсипванене сумарно бройката отговаряше на бройката на 1 колега от Ипото.
Нищо не твърдя - само споделям някои мои наблюдения,които може и да не са верни.
Иначе и аз въртях алъш - вериш с Елана.
Купих от тях и продадох на тях от Агрокредита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПродължават разпродажбите през Елана! Трупам си пакетче, но ми се иска да знам кой стои насреща и колко още има..
Имате ли идея кой се напряга толкова да си разпродава акциите при все по-ниска цена и при наченки за зараждане на нов бичи тренд на БФБ?
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОчаквам и тук да мине увеличението.
Коментар
Коментар