Ето в какво инвестират в тази компания - https://technews.bg/article-107580.html
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Не знаех, че инвеститори в тази компания инвестират в схемаджий и номерклатуничекса аристокрация, спрямо това видео след 30-та мин:
https://www.youtube.com/watch?v=bB9aUByJBak
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВреме ли е за покупки тук, как мислите?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Купи си ЧесЕлектро- те са само 5КНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Докато цената е толкова време в застой и прикляка надоле, а другите за това време избръмчаха нагоре... (мцх, холдчето, хима, фармата, пиба и т.н. картонажи) все повече се замислям, дали не е по-добре да се инвестира тук, вместо в ипо на градус, ако там още в зародиш се мъчат да ни се пробутат 100 милиона по над номинал. Видя се че при влизане на пазар с огромна планина хартии (сирма 60 милиона, някога зхб към 180 мил) то при малкото играчи на бфб и ниската ликвидност такова влизане без по-осезаема отстъпка е обречено на застой, а как да чакаме профит в градус (при над 200 мил хартии)!?!? Без история и само на голи обещания (характерни за всяко ipo, разбира се, - не че градуса е прецедент)!?Та за всяко нещо си идва и времето
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
Това, което казваш не е релевантно за Сирма. Фрий флоута не е малък, а при оборот 100-120 млн. евро след 4.7 години от сега (според плана на компанията), вярвам че печалбите също няма да са лоши
Думите ти са отговарят повече за компании тип Декотекс, Варна Плод и много други, но не и за Сирма.
Не е препоръка.Та за всяко нещо си идва и времето
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ какво от това? Колко години ти трябват да разбереш ,че печалбите са за маджо и кръга около него,за дребните има среден пръст и една
студена вода докато ти приседне?
Думите ти са отговарят повече за компании тип Декотекс, Варна Плод и много други, но не и за Сирма.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
Супер е компанията и се представя блестящо. Растежът, който постига диверсифицирано на международните пазари е значителен. Сегментите, в който се развива са много перспективни и е една от малкото публични компании в България с ясна публикувана стратегия за 5 години напред!
Според мен цената не се качва, защото има много спекуланти, които искат да излизат или защото не виждат дивидент или защото не им се чака изпълнението на стратегията.
Убеден съм, че за дългосрочна инвестиция от сега е невероятна възможност. Направете една оценка на компанията на база на официално публикуваният план да видим какво се получава : )
Мнението ми не е препоръка!
студена вода докато ти приседне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Няма да видим раздвижване скоро на север, даге може още малко на юг
Според мен цената не се качва, защото има много спекуланти, които искат да излизат или защото не виждат дивидент или защото не им се чака изпълнението на стратегията.
Убеден съм, че за дългосрочна инвестиция от сега е невероятна възможност. Направете една оценка на компанията на база на официално публикуваният план да видим какво се получава : )
Мнението ми не е препоръка!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Индустриалеца Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...remium-258456/
Дано тази новина пораздвижи търгуването. "Емисията се поставя под наблюдение за срок от три месеца" От известно време тази акция е пълен провал.
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini-i-ana...remium-258456/
Дано тази новина пораздвижи търгуването. "Емисията се поставя под наблюдение за срок от три месеца" От известно време тази акция е пълен провал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Продал си стоката на 1.20 и после натискаш да си я върнеш на 60 ст,кое не разбираш?
Коментар
Коментар