И кои ще им купуват на увеличението акциите, като ги разпродават така..Малоумна работа..Алоо Елана пак подведохте инвеститорите с обещанията им..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМажовците се оляха като си разпродадоха акциите..С такова поведение си провалиха бъдещето на БФБ..Сега дълго ще се мъчат да компенсират..
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекулантаТук не се ли очаква увеличение на капитала,може би освобождават кеш за това.....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМажовците се оляха като си разпродадоха акциите..С такова поведение си провалиха бъдещето на БФБ..Сега дълго ще се мъчат да компенсират..
мажовци...........номерата навсякъде са едни и същи
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНормално е че е подценена ,то доскоро мажовците се надпреварваха кой да се разпродаде повече сега се чудят що не е на 1.41
Коментар
-
Интересно е предпоследното от сайта (https://www.facebook.com/SirmaGroupHolding/?fref=ts):
Tsvetan Alexiev to Sirma Group
January 19 at 4:27pm ·
Интересна сделка. Изненадан съм от малко ниската цена, но пазарът за този вид технологии е много наситен. И китайци са сред най-очевидните купувачи. Хубаво е, че стават сделки с български компании. Лошо е, че оставаме все по-малко големите БЪЛГАРСКИ ИТ компании. Сирма избра своя път на публична компания. При тези параметри на сделката,акциите ни би трябвало да са на цена 1.41 лв. В момента сме силно подценени на борсата. А има с какво да се похвалим - 24% средно-годишен ръст на приходите за последните 5 години, продаваме на всички континенти (без Антарктида, BTW ако има някой, който прочете това свързан с антарктическата ни експедиция, моля да ми каже, че ми омръзна да правя в годините това уточнение ) и имаме супер яки клиенти - огромни компании, които не си играят с всеки . И сме на пазар, който е много по-перспективен.
ThunderSoft completed the acquisition of MM Solutions for €31 M ($37 M)
The Chinese software company Thunder Software Technology (ThunderSoft) acquired MM Solutions, a Bulgarian mobile image…
SORTIS.BGМненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
-
За много години! Благодарим на всички за интереса към Сирма Груп и дискусиите през годината. Ще се радваме, ако посетите и нашата страница във FaceBook, където споделяме информация от Сирма почти ежедневно. Адресът е: https://www.facebook.com/SirmaGroupHolding/?fref=ts
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ за мен цената тук е добра за вход и държане..Все пак е работеща технологична компания..Много дървета са много по- скъпи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
А дано, ама надали! Първо трябва да ни обяснят стратегията си, която все още "не разбираме"...
Коментар
Коментар