Първоначално изпратено от BSE Will Rise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ какво от това? Колко години ти трябват да разбереш ,че печалбите са за маджо и кръга около него,за дребните има среден пръст и една
студена вода докато ти приседне?
Думите ти са отговарят повече за компании тип Декотекс, Варна Плод и много други, но не и за Сирма.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
Супер е компанията и се представя блестящо. Растежът, който постига диверсифицирано на международните пазари е значителен. Сегментите, в който се развива са много перспективни и е една от малкото публични компании в България с ясна публикувана стратегия за 5 години напред!
Според мен цената не се качва, защото има много спекуланти, които искат да излизат или защото не виждат дивидент или защото не им се чака изпълнението на стратегията.
Убеден съм, че за дългосрочна инвестиция от сега е невероятна възможност. Направете една оценка на компанията на база на официално публикуваният план да видим какво се получава : )
Мнението ми не е препоръка!
студена вода докато ти приседне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Няма да видим раздвижване скоро на север, даге може още малко на юг
Според мен цената не се качва, защото има много спекуланти, които искат да излизат или защото не виждат дивидент или защото не им се чака изпълнението на стратегията.
Убеден съм, че за дългосрочна инвестиция от сега е невероятна възможност. Направете една оценка на компанията на база на официално публикуваният план да видим какво се получава : )
Мнението ми не е препоръка!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Индустриалеца Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...remium-258456/
Дано тази новина пораздвижи търгуването. "Емисията се поставя под наблюдение за срок от три месеца" От известно време тази акция е пълен провал.
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini-i-ana...remium-258456/
Дано тази новина пораздвижи търгуването. "Емисията се поставя под наблюдение за срок от три месеца" От известно време тази акция е пълен провал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Продал си стоката на 1.20 и после натискаш да си я върнеш на 60 ст,кое не разбираш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Тогава защо се пънат да показват добри резултати. Искат всичко ли да си продадат.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеКолко го смятате конс. P/E-то на тези тарикати. Някъде към 13-14 май идва, което не е толкова зле.
Лошото е, че не мога да разбера каква игра играят мажовците тук. Пуснаха се на 1.2 лв пък след това се разпродаваха до дупка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеИграта им е ясна - целта беше кеширане.
Коментар
-
Аз пък съм доволен Според мен Невек продават дяла си в Онто на изгодна цена. И дори при тази цена излиза, че капитализацията на Онто е половината от тази на Сирма по днешната пазарна цена. А тези 0.6лв, 0.7лв някой да пише как ги смята При уговорени сделки цената може и да е 0.0001 : ) .. Харесва ми също, че Сирма (акционерите) придобиват почти цялото ОнтоТекст, а гаранциите са за сметка на 3-мата акционери в съвета на директорите. Браво! Това се казва лична ангажираност!
Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнениеПродават 20 хил. броя на левче и никой не ги иска.
Сигурно пак ще ни обясняват, че българския инвеститор не ги разбира.
Коментар
Коментар