If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако приемем, че Х има 1000 права какво става ако на днешния търг се продадат 1000 права от общо 3000 свободни за търговия? X продава 333 бр. ? Или всичко зависи от реда, в който посредниците са сложили правата?
Ако приемем, че Х има 1000 права какво става ако на днешния търг се продадат 1000 права от общо 3000 свободни за търговия? X продава 333 бр. ? Или всичко зависи от реда, в който посредниците са сложили правата?
Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Интересно:
"28-12-2018 12:14
Име на акционера-купувач: Атанас Киряков, който изпълнява ръководни функции в Сирма Груп Холдинг АД в качеството си на член на Съвета на директорите и Изпълнителен директор на дъщерното дружество Онтотекст АД;
Място и дата на осъществяване на сделките: „БФБ-София“ АД на 20.12.2018 г.
Вид на сделките: придобиване;
Обем на сделките: 7 150 броя акции на Сирма Груп Холдинг АД;
Средна цена на сделките: BGN 0.929 за една акция;
ISIN код на емисията: BG1100032140;"
Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Представям си тго вече оплакването за "систематично уронване на доброто име на редица компании с иновативни счетоводни практики и загадъчни финансови резултати"
Представям си тго вече оплакването за "систематично уронване на доброто име на редица компании с иновативни счетоводни практики и загадъчни финансови резултати"
напилите се няма да видят края на купона ... според мен цената може както да падне с 10% така и да се вдигне със 100%, няма предвид само до увеличението, а после
Коментар