Зависи от количеството за продажба. Ако е милка може да стигне ниво боард, че даже и зърнени храни. Ако са 50-100к може и да е до тук
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тоя дето го чакаха да участва в увеличението дали няма да подкрепи в ниското?
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тоя дето го чакаха да участва в увеличението дали няма да подкрепи в ниското?
Знае ли се, Може да чака марадона да изгуби търпение и да пусне книжлетата, за да не се налага да се "развързва" "флоута"
Първоначално изпратено от mapadona ...12.12.2018, 20:32Май днес беше последния шанс да се купи евтинко, аз донапълних прилично, нямам против още малко да купя на тия нива
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Пo-добре истински железен лев на борсата,. отколкото 100 мил собствен капитал ама на "артия" (за ужас на банкерите)
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВажно е и дребния инвеститор да хареса една акция! Такъв с 40 лв. за харчене!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеПлахи опити с 40 лв. да се спре пропадането на асансьора. Мизерия в главите. 40 лв. ! Т'ва са пари за семки. Преди няколко деня един пък със 128 лв. за 85 ст. Може ли така сега
"Дотук добре", ако се налага да упоменем идеята за хвърчащият асаньор
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеТук май скоро ще видим пробив на 0.80fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
В темата за Bref спорихме с теб Nobody, но тук съм напълно съгласен с теб.
Часовникът тиктака. На изкуствено дишане с допинг от банките са (на кредити). Кажат ли банките "стига толкова" и са в …..
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
В темата за Bref спорихме с теб Nobody, но тук съм напълно съгласен с теб.
Часовникът тиктака. На изкуствено дишане с допинг от банките са (на кредити). Кажат ли банките "стига толкова" и са в …..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнениеСамо ще цитирам няколко цифри. Заеми 18.4 млн. (10.4), търг. задължения 8.9 млн. (4.8), аванси 7.9 млн. (2.5). В скоби от преди 12 месеца.
17.5 милиона увеличение, срещу 5 млн. повече кеш, тоест 12.5 млн. са вложили/изхарчили. Искаха ли да изчистят тези задължения с парите от новите акции и, ако да, какво ще правят сега?
Нямам против да се инвестира, но просто не може да се разбере, това създава ли потенциал за печалби след някакво време или ако спрат ще спрат и приходите. Може би греша за стойността на бизнеса и технологиите вътре, но съм сигурен, че загубиха доста доверие.
- 1 like
Коментар
Коментар