Първоначално изпратено от oslo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
ако продам догодина на 60 лв като съм купувал на 18 и съм взел 4-5 дивидента
ще кажеш ли
"извинявай повече няма да говоря така"
чисто хихотетично
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostadinat Разгледай мнениеЕто и моите 2 цента по темата.
Разсипията тези дни по акцията я отдавам на онези с безплатните хартии а такива много. И като не си давал и стотинка за придобиване ти е се тая на колко ще разкешираш, може да е левче може да е 50 ст. Мениджмънта може да се позаитерисува дали това е някой вътрешен, примерно някой на който името му започва с "М".
А иначе позитивно погледнато ако наистина технологията на Онтото е толкова добра колкото се твърди, рано или късно я Майкросост, я Гугъл, ябълка, я някой друг ще налее може 20, може 50, може 100, може 500 милиона само за да я има и да казва колко е велик.
И това ще се случи дори и без прякото участие на мениджънта, а въпросът е кога и дали. И ако това се случи тези 75 ст за акция в момента ще ви се струват една много добра цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
азако я подарят "за без пари", също няма да откажа
На сърце ми е от ранни годиниНо не ми пречи чат-пат да си я критикувам свойски, като другарска критика ))
(ps. за сметка на товa, немам грижа за спидитата, и там дори и темата не поглеждам, тотал щета, всеки с интересите)
ще кажеш ли
"извинявай повече няма да говоря така"
чисто хихотетично
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение
Не знам кой, но може да има ценни разработки, ние не сме IT спецове. Освен това цената би била джобни пари за дори средна големина играч.
аргумент къртач
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostadinat Разгледай мнениеЕто и моите 2 цента по темата.
Разсипията тези дни по акцията я отдавам на онези с безплатните хартии а такива много. И като не си давал и стотинка за придобиване ти е се тая на колко ще разкешираш, може да е левче може да е 50 ст. Мениджмънта може да се позаитерисува дали това е някой вътрешен, примерно някой на който името му започва с "М".
А иначе позитивно погледнато ако наистина технологията на Онтото е толкова добра колкото се твърди, рано или късно я Майкросост, я Гугъл, ябълка, я някой друг ще налее може 20, може 50, може 100, може 500 милиона само за да я има и да казва колко е велик.
И това ще се случи дори и без прякото участие на мениджънта, а въпросът е кога и дали. И ако това се случи тези 75 ст за акция в момента ще ви се струват една много добра цена.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ето и моите 2 цента по темата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеЗа 5 милиона лева се провали увеличението - Ако положението беше лошо просто щяха да ги вземат на заем и да ги върнат от увеличението. Какви фаилти? Какви детски фантазии?
Коментар
-
в темата за БРЕФ помня умни постове от теб
но тук ...
кой ще иска да превземе тва ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеЗа 5 милиона лева се провали увеличението - Ако положението беше лошо просто щяха да ги вземат на заем и да ги върнат от увеличението. Какви фаилти? Какви детски фантазии?
дано оцелеят с техните счетоводни маймунджелъци на печалбички загуби ИТН...схемички...и се поинтересувай малко що за нещастно малко офисче имат в Америка на което се залагат “големите надежди”
живи схематици ако не работеха проекти с държавата отдавна да са чао’
Коментар
-
За 5 милиона лева се провали увеличението - Ако положението беше лошо просто щяха да ги вземат на заем и да ги върнат от увеличението. Какви фаилти? Какви детски фантазии?
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
На мен на фалит ми мирише!да не се окаже пагубно не успешното увеличение на капитала!Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеЩе я чистим ли тая акция?
- 1 like
Коментар
-
в темата за БРЕФ помня умни постове от теб
но тук ...
кой ще иска да превземе тва ...?ако я подарят "за без пари", също няма да откажа
На сърце ми е от ранни годиниНо не ми пречи чат-пат да си я критикувам свойски, като другарска критика ))
(ps. за сметка на товa, немам грижа за спидитата, и там дори и темата не поглеждам, тотал щета, всеки с интересите)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнениеНе познах, че може да има раздвижване от страна на мениджмънта.
А това някой да изкупи компанията надали може да стане при положение, че основателите притежават доста проценти. Все пак, ако има компания, която може да бъде мишена на подобна стратегия, то това е Сирма.
но тук ...
кой ще иска да превземе тва ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнениеНе познах, че може да има раздвижване от страна на мениджмънта.
А това някой да изкупи компанията надали може да стане при положение, че основателите притежават доста проценти. Все пак, ако има компания, която може да бъде мишена на подобна стратегия, то това е Сирма.
Коментар
Коментар