Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
АмерикаИзвинете каква е тази компания мажоритарите и основателите не вярват в нея и продават отиват да живеят в Америка а вие им купувате за да гоните дъно и да осредняват е не разбирам оставете ги да се оправятLast edited by Grosss; 11.04.2019, 14:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
АмерикаИзвинете каква е тази компания мажоритарите и основателите не вярват в нея и продават отиват да живеят в Америка а вие им купувате за да гоните дъно и да осредняват е не разбирам оставете ги да се оправят
Кои ще имигрират? да не събират пари за къщи за Ню Йорк или Калифорния ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение
Ами как да преценя? Ако имаш мнение, моля да го споделиш. Така като гледам цената няма много сигнали, че има скрито съкровище. Помня през 2011 или 2012 Real Networks inc., които имаха капитализация от примерно 300 млн. и имаха куп различни бизнеси и продукти без нещо да блести, продадоха някакви патенти на Интел за 100 млн. примерно. Пазарът изобщо не очакваше. Та и тук така.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
"може да има"
аргумент къртач
Коментар
-
ако продам догодина на 60 лв като съм купувал на 18 и съм взел 4-5 дивидента
ще кажеш ли
"извинявай повече няма да говоря така"
чисто хихотетично
- 1 like
Коментар
-
ако продам догодина на 60 лв като съм купувал на 18 и съм взел 4-5 дивидента
ще кажеш ли
чисто хихотетично
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostadinat Разгледай мнениеЕто и моите 2 цента по темата.
Разсипията тези дни по акцията я отдавам на онези с безплатните хартии а такива много. И като не си давал и стотинка за придобиване ти е се тая на колко ще разкешираш, може да е левче може да е 50 ст. Мениджмънта може да се позаитерисува дали това е някой вътрешен, примерно някой на който името му започва с "М".
А иначе позитивно погледнато ако наистина технологията на Онтото е толкова добра колкото се твърди, рано или късно я Майкросост, я Гугъл, ябълка, я някой друг ще налее може 20, може 50, може 100, може 500 милиона само за да я има и да казва колко е велик.
И това ще се случи дори и без прякото участие на мениджънта, а въпросът е кога и дали. И ако това се случи тези 75 ст за акция в момента ще ви се струват една много добра цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
аз ако я подарят "за без пари", също няма да откажа
На сърце ми е от ранни години Но не ми пречи чат-пат да си я критикувам свойски, като другарска критика ))
(ps. за сметка на товa, немам грижа за спидитата, и там дори и темата не поглеждам, тотал щета, всеки с интересите)
ще кажеш ли
чисто хихотетично
Коментар
Коментар