Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Хубаво ще я купят сега ама като дойде време за продаване на кого ще я дадат,щото като купиш на БФБ не може после да продадеш във ЛондонПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Да, и на мен това ми направи силно впечатление! Ако толкова искат да купуват Сирма, нека да го направят. Никой няма да ги задължи да купуват Софарма или Хима примерно. Що за оправдание е това ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеА за това, че чуждите искали да купуват ама БФБ била виновна, да им продаде от своите на 5 лв. а?!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Прочетох речта на господина и се радвам, че не повярвах в светлото им бъдеще! Щом е по добре да взима банкови заеми, а не да дава дивиденти...без коментар за това какво ги чака дребните тук! А за това, че чуждите искали да купуват ама БФБ била виновна, да им продаде от своите на 5 лв. а?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
След подобни интервюта се връщам към един основен въпрос - Що е то фундамент ? Когато една компания има фундамент, колкото и да я разпродават, инвеститорите знаят приблизително къде е дъното. Нещо като при холандски търг. Когато фундамент липсва, стъпваш на едни подвижни пясъци и пътят е само надолу - до 0-та или до реалния фундамент. Когато една акция е спаднала от 1.20 на 0.70 (условно 40% загуба) и когато фундаментът не е известен, за какъв тип инвестиция говорим ? Прочитайки интервюто на г-н Алексиев у мен остана някакъв привкус на неискреност към акционерите. За щастие не съм от тях към този момент. Леко назидателният тон по никакъв начин не кореспондира с бравурните интервюта от времето на публичното предлагане по 1.20. Какви отговори би следвало да даде г-н Алексиев на онези акционери ? Ако проваленото увеличение се отчита като грешка, кой е виновен и какво следва ? А някога говореха, че доброто име значело много...Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
- 9 Харесвания
Коментар
-
Алексиев, ако си мисли, че подобни интервюта ще подкрепят цената, се лъже. Също така се лъже, че някой инвеститор разбира от чат ботове и другите продукти, които е споменал.
Сирма спокойно могат да продадат част от бизнеса, ако имат интерес, не знам, за какво делистване става въпрос и защо това трябва да плаши някого. Няма значение, пазар.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ако предложат 15-20 ст дивидент що да не си купят ама няма как тия много стиснати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениехората крадат билети на "Националната" лотария...а няма да си купят някоя сирмичка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНезнам, но докрая имаше купувачи при Енергони, ХДПАТ и МОСТ..fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
АмерикаИзвинете каква е тази компания мажоритарите и основателите не вярват в нея и продават отиват да живеят в Америка а вие им купувате за да гоните дъно и да осредняват е не разбирам оставете ги да се оправят
Коментар
Коментар