IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При мен в 14,28 на 0,38 от Елана ...., става въпрос за вчера 10.03
    Last edited by bat sali; 11.03.2020, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Колега, ако още има значение - да споделя, че вчера след 16.00 имам сделка за купени Сирма.
      Насреща излезе Евро-финанс.
      Какво ти говори това?
      това ще е било някакъв ритейл клиент, по-интересно e кой продаваше преди това големите пакети до 0.374. колегата по-долу спомена Елана.

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
        На мен само ми говори, че не е ИП с който оперира СОфикс фонда.
        Разбира се, за това си прав!

Остават други варианти:
        - репо
        - паническо разпродаване,
        - вътрешна информация,
        - преструктуриране.

Горните съм подредил в низходящ ред по степен на вероятност (чисто субективно), но със сигурност може да се намери и друг мотив.

Коментар

• На мен само ми говори, че не е ИП с който оперира СОфикс фонда.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            някой ако е купил, да каже кой посредник продава
            Колега, ако още има значение - да споделя, че вчера след 16.00 имам сделка за купени Сирма.
            Насреща излезе Евро-финанс.
            Какво ти говори това?

Коментар

• Може софикс фонда да е започнал ребалансирането.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                някой ако е купил, да каже кой посредник продава
                Елана

Коментар

• Да не почна обратното ,големи обеми минават

Коментар

• някой ако е купил, да каже кой посредник продава

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

Тук е ярък пример за основният проблем /в масовия случай/ на БФБ - Мажоритари /същевременно членове на СД/, които считат дружеството за свое и не желаят да споделят печалбите, а само загубите с миноритарните акционери - с една дума липса на корпоративна култура!!!
                      Не знам защо мислиш, че тук има печалби за споделяне..също като при Доверие..

Коментар

• елана в четвъртък ми взе

Коментар

• кой посредник изкупува от вчера насам

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            Определено фаворит номер едно за Златен скункс
                            Тук е ярък пример за основният проблем /в масовия случай/ на БФБ - Мажоритари /същевременно членове на СД/, които считат дружеството за свое и не желаят да споделят печалбите, а само загубите с миноритарните акционери - с една дума липса на корпоративна култура!!!

Коментар

• Тук за два дена леко реанимираха мъртвеца. Лека стабилизация до следващото тримесечие
                              Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Няма ли някой навит и разбиращ повече от регулаторната рамка и устава и тн. да поведе един бунт на малките акционери. Помня във Фонд Имоти имаше, ходих и аз на едно събрание, но там нещата бяха вече приключили. Поне две неща може да се повдигнат - (1) качеството на отчетите и назначаване на БИГ4 одитор и (2) ясна програма за продажба на част от бизнеса, за да се види толкова ли е ценен - Онтотекст вече уж е за продажба, но за сега нищо. Ако имам време ще се поровя в устава им. Ако нещо се заформи ще купя 1000 броя, за да се включа.

Добър пример е Алтерко - продадоха, инвестират в нови неща, върнаха на акционерите някакви пари.

Другото е сигнал до КФН, ако има основания - най-малкото за качеството на отчетите. Тук обаче съм наистина бос и може да греша има ли изобщо мегдан за подобно нещо. Само с писане във форума няма да стане, а тук има доста акционери, даже основателите са не малко хора, не е един, за да не му пука грам.

Коментар

Working...
                                X