IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    Margen, Трейса според теб има ли шанс?
    Твърдо е вътре. Като цяло, както са ги посочили колегите по-долу, доста рано се оформи тройката промени този път.
    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Margen, Трейса според теб има ли шанс?

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

Сирма и Еврохолд се връщат в СОФИКС, а Албена и Елана Агро изхвърчат от там...
        Цъ. Елана дори не е близо до застрашена. Хидравличето пак ще се врътка.
        Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

По моите сметки и трите трябва да влязат - Сирма, Трейс и Еврохолд

Този път просто няма място за изненади,- всичко е армирано и залято от предната седмица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение

Към момента вторите са с около два пъти по-малко сделки спрямо Сирма и Трейс, но не е невъзможно, имайки предвид оборотите. Критериите за фрий-флоут, спред и акционери мисля, че за всички също биха били ОК.
            По моите сметки и трите трябва да влязат - Сирма, Трейс и Еврохолд

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
              Сирма и Еврохолд се връщат в СОФИКС...
              Към момента вторите са с около два пъти по-малко сделки спрямо Сирма и Трейс, но не е невъзможно, имайки предвид оборотите. Критериите за фрий-флоут, спред и акционери мисля, че за всички също биха били ОК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                Чак до лев не се надявам.
                Мисля обаче с тез обороции май влиза в софка.
                Сирма и Еврохолд се връщат в СОФИКС, а Албена и Елана Агро изхвърчат от там...
                IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Честно казано, не си спомням кога съм виждал за последно такива ръстове по позиция на БФБ. А най-вероятно акцията тук ще добута до левче. Не е препоръка.

Едва ли директно към левчето, няма да мине без рисунък за рамо. Вече сме в зоната!

Коментар

• Чак до лев не се надявам.
                    Мисля обаче с тез обороции май влиза в софка.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Нямам, но и на мен ми харесва екшъна. Хубаво е когато нещо се случва на борсата.
                      Честно казано, не си спомням кога съм виждал за последно такива ръстове по позиция на БФБ. А най-вероятно акцията тук ще добута до левче. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                        Екшънът тука ми харесва. И две от две страни има мотивирани трейдъри
                        Нямам, но и на мен ми харесва екшъна. Хубаво е когато нещо се случва на борсата.

Коментар

• Екшънът тука ми харесва. И от двете страни има мотивирани трейдъри
                          Last edited by Crusible; 21.08.2020, 17:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Не съм им фен на тези ,но като нищо могат да поведат ръста на цялата борса.Таргетът е около номинала,засега не знаем кой е купувача ,но с малко пари може да направи чудеса и като гледам това е целта.
                            Прав си, щото тук по принцип са на път да се освободят до 10 млн свободен кеш които другите хиени ще гледат да привлекат.Поведението на двата
                            флагмана ще покаже дали съм бил прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ако са стартирали обратното изкупуване,- не са ли длъжни да обяват началото или поне броя на вече изкупените акции?
                              Това движение си беше очаквано и нормално е че се случи, но "тежеста" с която се изпълнява ме изненадва!

пп.- Много продавач ,- много тежко нещо
                              Не съм им фен на тези ,но като нищо могат да поведат ръста на цялата борса.Таргетът е около номинала,засега не знаем кой е купувача ,но с малко пари може да направи чудеса и като гледам това е целта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Имаха програма за обратно изкупуване на собствени акции в диапазона от 10 ст до 2 лв.Ако се не лъжа ставаше
                                дума за 19 мл акции .https://www.investor.bg/novini-i-ana...akcii--288291/

Ако са стартирали обратното изкупуване,- не са ли длъжни да обяват началото или поне броя на вече изкупените акции?
                                Това движение си беше очаквано и нормално е че се случи, но "тежеста" с която се изпълнява ме изненадва!

пп.- Много продавач ,- много тежко нещо
                                Last edited by inta53; 20.08.2020, 23:28.

Коментар

Working...
                                X