Първоначално изпратено от Иво Орозов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Сирма и Еврохолд се връщат в СОФИКС, а Албена и Елана Агро изхвърчат от там...Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
По моите сметки и трите трябва да влязат - Сирма, Трейс и Еврохолд
Този път просто няма място за изненади,- всичко е армирано и залято от предната седмица!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
Към момента вторите са с около два пъти по-малко сделки спрямо Сирма и Трейс, но не е невъзможно, имайки предвид оборотите. Критериите за фрий-флоут, спред и акционери мисля, че за всички също биха били ОК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеСирма и Еврохолд се връщат в СОФИКС...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЧак до лев не се надявам.
Мисля обаче с тез обороции май влиза в софка.IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Честно казано, не си спомням кога съм виждал за последно такива ръстове по позиция на БФБ. А най-вероятно акцията тук ще добута до левче. Не е препоръка.
Едва ли директно към левчето, няма да мине без рисунък за рамо. Вече сме в зоната!
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Нямам, но и на мен ми харесва екшъна. Хубаво е когато нещо се случва на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеЕкшънът тука ми харесва. И две от две страни има мотивирани трейдъри
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не съм им фен на тези ,но като нищо могат да поведат ръста на цялата борса.Таргетът е около номинала,засега не знаем кой е купувача ,но с малко пари може да направи чудеса и като гледам това е целта.
флагмана ще покаже дали съм бил прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ако са стартирали обратното изкупуване,- не са ли длъжни да обяват началото или поне броя на вече изкупените акции?
Това движение си беше очаквано и нормално е че се случи, но "тежеста" с която се изпълнява ме изненадва!
пп.- Много продавач ,- много тежко нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Имаха програма за обратно изкупуване на собствени акции в диапазона от 10 ст до 2 лв.Ако се не лъжа ставаше
дума за 19 мл акции .https://www.investor.bg/novini-i-ana...akcii--288291/
Ако са стартирали обратното изкупуване,- не са ли длъжни да обяват началото или поне броя на вече изкупените акции?
Това движение си беше очаквано и нормално е че се случи, но "тежеста" с която се изпълнява ме изненадва!
пп.- Много продавач ,- много тежко нещоLast edited by inta53; 20.08.2020, 23:28.
- 1 like
Коментар
Коментар