Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Last edited by petyob; 15.06.2022, 10:24.
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
.. ми с толкова кеш да се делистнат...ако бяха толкова уверени че могат да я развият да са я развили сто пъти до сега...Last edited by SoHo; 15.06.2022, 10:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
50 милиона кеш
- 1 like
Коментар
-
....знаеш че никога не пиша продто за да си “драскам” ида си хабя очите пък ламо ли за фалити.... и ще го подкрепя с пример за действията си... кани ли са ме да вземам големите пакети и при Нео и по син карс и по нефт и газ... нямам и една акция от тези чекии... според мен е важно човек да спазва принципите си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИ преди време, и сега говориш за Неохим и за фалит и започвам да се вълнувам за съвсем принципния въпрос как точно се случва това чудо при компании с много активи и никакъв дълг?!? Затова и попитах отварял ли си им отчет или само си пишеш. Да не говорим, че това не е някаква финансова компания, а бизнес с реални заводи и машини в него. Чак след това идва въпроса дали някой убива златната си кокошка. Принципна тема за размисъл на тема фалити.
п.п. Извинявам се, че в темата за Сирма.
Коментар
-
Много добре се справяш с думите, Ender Но аз мисля, че ако не се справяш добре и с цифрите, няма как да си успешен дългосрочно...
Това (почти) представително проучване, за което споменаваш, ти ли си го правил?
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеП.С. А в кръчмата не ме пускат след последното сбиване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеДаааа, много ми е интересно как вземате инвестиционни решения, без да четете отчети, и с интерес ще чуя историята...
Някъде е писано за тези неща из форума, пък и темата е за друго и не е редно да я спамя.
П.С. А в кръчмата не ме пускат след последното сбиване.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗнам, че ще ти прозвучи като ерес, но четенето на финансови отчети не гарантира взимането на правилни инвестиционни решения. Ще се изненадаш, колко хора се справят на борсата отлично, без изобщо да се занимават с подобни досадности. Често давам пример с една история за барометър /някой път може и да я разкажа/.
Може да ми я разкажеш във Виртуалната кръчмата...
Там има един чичак дето се е разположил нашироко и по цял ден виси в Кръчмата... ама може и да си е тръгнал вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗатова и попитах отварял ли си им отчет или само си пишеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИ преди време, и сега говориш за Неохим и за фалит и започвам да се вълнувам за съвсем принципния въпрос как точно се случва това чудо при компании с много активи и никакъв дълг?!? Затова и попитах отварял ли си им отчет или само си пишеш. Да не говорим, че това не е някаква финансова компания, а бизнес с реални заводи и машини в него. Чак след това идва въпроса дали някой убива златната си кокошка. Принципна тема за размисъл на тема фалити.
п.п. Извинявам се, че в темата за Сирма.
Коментар
-
И преди време, и сега говориш за Неохим и за фалит и започвам да се вълнувам за съвсем принципния въпрос как точно се случва това чудо при компании с много активи и никакъв дълг?!? Затова и попитах отварял ли си им отчет или само си пишеш. Да не говорим, че това не е някаква финансова компания, а бизнес с реални заводи и машини в него. Чак след това идва въпроса дали някой убива златната си кокошка. Принципна тема за размисъл на тема фалити.
п.п. Извинявам се, че в темата за Сирма.Last edited by BSEtrader; 15.06.2022, 02:24.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Взех решение да инвестирам само в читави мажоритари а те на бфб за мен са пет... ане в крадци и мошенници...затова и държа само три позиции на бфб...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Интересно ми е отчет на компанията отварял ли си, за да твърдиш такова нещо?
о паднат сегашните от власт и се върне бб или петата колона както се очертава.... представи си само Нео и агрия ... какъв отчет ще извадят... жална ни инвеститорска майка!
... и последно 2020. Взех решение да инвестирам само в читави мажоритари а те на бфб за мен са пет... ане в крадци и мошенници...затова и държа само три позиции на бфб... и от време на време се позабавлявам с някви “ къси” пари за семки... успех к умната... че ме разбуди с твоят въпрос!
Коментар
-
Ще ти призная... за 18 г не съм отварял отчет на нито една компания...( вероятно се досещаш защо) но ходя на ресторанти страст и сила ми е да общувам с хора....екскурзии... та за три от компаниите ще ти загатна в сирма се бях засилил да инвестирам сериозно 2018 представи си в мой стил... отивам на тържество на детето в училище и до мен сяда родител с който децата израснаха от 4 г заедно знаейки тъ тук ще спра че човека ай ти фирма която работи само с държавата...та какво ми чуха ушите ти би се оплашил... пак случайно собственика на АГРО поли хим познай къде е учил икой набор е..туй за Великото Нео.... ще спра.... и последно познай кой е добър приятел с кой и си ходят заедно на ски ... знаеш че не говоря не верни неща от първо лицезззз а вие си зяпайте отчети цял ден.... най вече със сирмовите отчети внимавай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Интересно ми е отчет на компанията отварял ли си, за да твърдиш такова нещо?Last edited by Scottie Pippen; 15.06.2022, 08:22.
Коментар
Коментар