Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
ivandavidov
С малко помощ от публиката и с жокер "обади се на приятел" вече имам свещения списък с новите акционери.
Не знам до колко е законно тази информация да се разпространява, тъй като има разлика между това да е публично достъпна (макар че не е никак лесно да се намери) и да можем, т.е. да имаме право да я копираме.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКакто обикновено в ТР.
Нищо де, ще преровя документите!Last edited by ivandavidov; 09.11.2015, 22:39.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕеее поздравления още веднъж! Някой да ми беше казал че в тия времена ще се намерят 350 човека за ИПО едва ли щях да повярвам (е не са успели де, само 349). Преодполагам че голяма част са доверители, но пак си е доста добър брой нови акционери, дано има ликвидност. И все пак добре че е г-н Мирчев
Коментар
-
Ееее поздравления още веднъж! Някой да ми беше казал че в тия времена ще се намерят 350 човека за ИПО едва ли щях да повярвам (е не са успели де, само 349). Преодполагам че голяма част са доверители, но пак си е доста добър брой нови акционери, дано има ликвидност. И все пак добре че е г-н Мирчев
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениемоля, не използвайте темата за сирма, за да рекламирате елана. направете си отделна тема. не е честно спрямо акционерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеПривет!
На 4 ноември ще се проведе семинар "Ликвидните компании на БФБ - състояние и прогнози". Подробна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА каква е цифрата на най-голямата публика досега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеТози го правим за първи път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеколко хора идват на тези семинари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеПривет!
На 4 ноември ще се проведе семинар "Ликвидните компании на БФБ - състояние и прогнози". Подробна информацияdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Семинар "Ликвидните компании на БФБ - състояние и прогнози"
Привет!
На 4 ноември ще се проведе семинар "Ликвидните компании на БФБ - състояние и прогнози". Подробна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеВсички записани акции в IPO-то на Сирма Груп Холдинг са заплатени.
Ако институциите "влязат" в сроковете по графика, акциите трябва да започнат да се търгуват на 11 декември.
Съобщение
Коментар
-
Официалното съобщение за заплатените средства по IPO-то
Всички записани акции в IPO-то на Сирма Груп Холдинг са заплатени.
Ако институциите "влязат" в сроковете по графика, акциите трябва да започнат да се търгуват на 11 декември.
Съобщение
Коментар
Коментар