Първоначално изпратено от РОСЕН
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Лично мнение!
Компанията е добра, и IPO-то беше успешно, но беше успешно защото набраха евтин капитал т.е. продадоха скъпо особено за тези, които са настроени спекулативно. Мисля, че тук цената ще слезе под номинала преди да получите повод за радост. Пожелавам ви здрави нерви и дано да не съм прав.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениевтори пореден спад в цената при затваряне
внимавайте да не паднете под емисионната пичове
също и най-високите цени за деня днес са по-ниски от вчера, а вчера от оня ден
http://www.investor.bg/companies/SKK/history/
опичайте си акъла да не направите тренд
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТам е работата, че никой още не е продал, затова и цената се е качила. Ако някой малко почне да продава цента отива на 10 лв. Будалкат ви!
Много наивно разсъждаваш! 2007 когато никой не продаваше цените растяха само, като почна преса от продавачи видяхме какво стане - не съди за една цена когато само се купува!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеако си купил спиди на 17 и си продал на 34 и си направил 100%, това как точно се връзва с твоите думи?
Много наивно разсъждаваш! 2007 когато никой не продаваше цените растяха само, като почна преса от продавачи видяхме какво стане - не съди за една цена когато само се купува!Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеДа, до края на Дек ще задържат заради преоценките, после ще спихне - страхотна перспектива
Много хора и борсата не си взе урока, че търгуването и плащнето предварително за бъдещи очаквания е малоумно и като краен резултат е пагубно за 95% от купилите
Сирма и Спийди са в момента най-големите балони на БФБ заради бъдещи очаквания калкулирани в цените, ако това не е малоумие, не знам кое Очакването е в бъдеще неясно времено, но за смекта на това плащането е сега и калкулирано в балонната цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЕ ти да не смяташ ,че ще пуснат незаписаните акции
Аз поне до нова година не смятам ,че цената ще падне и то драстично.
Много хора и борсата не си взе урока, че търгуването и плащнето предварително за бъдещи очаквания е малоумно и като краен резултат е пагубно за 95% от купилите
Сирма и Спийди са в момента най-големите балони на БФБ заради бъдещи очаквания калкулирани в цените, ако това не е малоумие, не знам кое Очакването е в бъдеще неясно времено, но за смекта на това плащането е сега и калкулирано в балонната ценаBulls on BSE
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениееее ставаш много злобен като продадеш
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениепродалите днес/вчера - колко % направихте от ИПОто , бихте ли споделили?
(не следя акцията)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеПичове, не знам за вас, но аз виждам отиване на цената към номинал.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеНе знам, следа като останаха незаписани акции на 1.20, защо сега е над тази цена
Аз поне до нова година не смятам ,че цената ще падне и то драстично.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЧе аз откъде да знам,вие агитирахте и в спорове големи влизахте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКажи ти тогава, о, всезнаещ Grosss, как ще се оправи работата?
Коментар
Коментар