Акцията много трудно ще падне под левче, освен ако няокй от фондовете не реши да излезе ударно, а това според мен няма да стане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение... само оптимистите смятат така
Аз щото съм назадничав смятам предимно Book Value ...
Потенциално могат да правят такива трикове през цялото време, а реално оперативно да няма никаква промяна в резултатите им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениецифрата е груба, разбира се и се базира на модел за дисконтиране на парични потоци за 10 годишен период при базисен резултатите от 2014 или бъркам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениецифрата е груба, разбира се и се базира на модел за дисконтиране на парични потоци за 10 годишен период при базисен резултатите от 2014 или бъркам?
Аз щото съм назадничав смятам предимно Book Value ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеПросто от интерес да попитам - защо точно 40млн. лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеи аз излезнах на загуба, но явно акцията си е тръгнала към фундаменталната стойност от около 40 млн. пазарна капитализация. ще ги чакам там
Коментар
-
Konsultant
Вчера,
Сп. Икономика и КРИБ наградиха Сирма:
Цветан Алексиев, изпълнителен директор на "Сирма груп холдинг", бе отличен в категория "ИКТ, аутсорсинг, бизнес услуги". Наградата в тази категория връчи господин Иван Вутов, заместник-председател на Управителния съвет на КРИБ
Наградата получи г-на Цветан Алексиев, който ме изуми с разпасаност, безумен поглед и изказвания от типа на - ние сме най-добрите, ние сме номер едно и ... т.н.?!
P.S. Иначе се радвам, че IPO бе успешно, но пак казвам ИЗУМЕН съм от поведението?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТук убиха мечтите на всички спекуланти за бърза печалба!
Нищо - аз инвестирах малко на 1.185 - да видим дали ще последва "тест" на 1.10 или на 1.25 - 1.30!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеКоментирал съм на поста ти преди да си го оправиш!
Писал си, че не си видял такова условие. В проспекта е и няма да предлагат стабилизация!
Няма драма, така че споко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениее да де, не съм видял условие, при което да са провеждат стабилизационни действия, кое не разбра
Писал си, че не си видял такова условие. В проспекта е и няма да предлагат стабилизация!
Няма драма, така че споко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеНапротив, има - точка 9.5. Но изрично пише, че Елана няма да предлага стабилизиране на цената.
Тук може да падне и до под 1.20лв в следващите няколко дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениене съм видял подобно условие в проспекта
Тук може да падне и до под 1.20лв в следващите няколко дни.
Коментар
Коментар