If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При положение, че сделка на цена, различна от 3 лв няма, а няма и да има, с какво точно си ощетен от това, че не можеш да въведеш такава поръчка
Не е въпросът в това ощетен ли съм или не! Въпросът е, че правилата трябва да важат за всички с еднаква тежест! Иначе не са правила, а пожелания! А на този пазар това е противопоказно! Ако трябва да сме точни, за доста по-елементарни прегрешения е имало наказания, всички сме чували за какво става въпрос!
Още нещо странно - аз искам да вкарам оферта "купува" по-ниска от текущата цена и платформата не ми позволява с изписване на "акцията не се търгува в Ксетра", а междувременно и в петък и днес някой друг има възможност да вкарва оферти купува!?! Е, къде е КФН, къде е борсата и къде е равнопоставеността на всички пазарни участници?!? Или това са само приказки за наивници?
Това е ИПО не е нормална търговия. Борсата трябваше да излезе с изрично съобщение, че е забранено да се вкарват поръчки "купува" с цена под 3 лева, за да не стават недоразумения. Явно не всички са разбрали.
При положение, че сделка на цена, различна от 3 лв няма, а няма и да има, с какво точно си ощетен от това, че не можеш да въведеш такава поръчка
Дразни ги ,че няма ликвидност на БФб в момента и трябва да гледат как минават по 10 акции на ЦСКА...
Каквото и да стане ..
Борсата прави яка гуша от комисионни....в момента....
Още нещо странно - аз искам да вкарам оферта "купува" по-ниска от текущата цена и платформата не ми позволява с изписване на "акцията не се търгува в Ксетра", а междувременно и в петък и днес някой друг има възможност да вкарва оферти купува!?! Е, къде е КФН, къде е борсата и къде е равнопоставеността на всички пазарни участници?!? Или това са само приказки за наивници?
Може някой от гореупоменатите да се сезира! Ако иска, разбира се! А, ако не иска, ще си я караме така, гьотуре...
Това няма как да стане. Има си проспект, има си правила за IPO, комисията е казала кога ще се признае ипото. Ако не са изпълнени условията, то парите се връщат на хората закупили акции. Без комисионните за посредниците естествено. Само те ще спечелят нещичко.
Останал съм с друго впечатление в конкретния случай! Нямам идея как изобщо КФН е одобрило проспект на дружество с няколко процедури по несъстоятелност, но както и да е, ще поживеем, ще видим!
Имам усещането, че и така ще приключи това предлагане - пародийно! Поне досегашните обеми за това ми говорят! И накрая ръководството ще вземе решение, че сваля прага на успешното предлагане и ще се задоволят с това, което са успели да съберат!
Това няма как да стане. Има си проспект, има си правила за IPO, комисията е казала кога ще се признае ипото. Ако не са изпълнени условията, то парите се връщат на хората закупили акции. Без комисионните за посредниците естествено. Само те ще спечелят нещичко.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
На мен също ми е странна системата на предлагане - досега не помня да е имало такава пародия...
Имам усещането, че и така ще приключи това предлагане - пародийно! Поне досегашните обеми за това ми говорят! И накрая ръководството ще вземе решение, че сваля прага на успешното предлагане и ще се задоволят с това, което са успели да съберат!
Нямам идея, след като все още реално не се търгува на БФБ, защо трябва да се вижда на екрана ми как някой кълве по 10, 20 акции и да го пълни с глупости, вместо да мога да си следя останалата, реална търговия като хората...
На мен също ми е странна системата на предлагане - досега не помня да е имало такава пародия...
Нямам идея, след като все още реално не се търгува на БФБ, защо трябва да се вижда на екрана ми как някой кълве по 10, 20 акции и да го пълни с глупости, вместо да мога да си следя останалата, реална търговия като хората...
Когато "тая акция" (ако въобще мине записването) стане десетина стотинки - тогава ще подкрепя и аз емоционално отбора(и аз съм чорбарче) , ше си зема няколко стотин за 30 лв
Батенце, първо да ти кажа, че ти не си чорбарче, а си чорбаланин. И второ, аз (както и повечето, които искат да си купят акции) може да не разбирам хич от тия работи, но от коментара ти личи, че ти абсолютно нищичко не вдяваш (но какво ли се учудвам, то в нашата страна неграмотността е на почит).
Сега по темата - вярно, че не може да се вярва на Томов, но пък ние феновете сме длъжни да помогнем. 50-100 лева ги харчим за какво ли не, защо да не ги похарчим за нещо, което обичаме. По-добре да знаем, че сега сме опитали да направим нещо, отколкото после да се обвиняваме, че не сме сторили нищо.
Коментар