IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
    Съвсем теоретично да попитам - ако не мине предлагането и се стигне до връщане на пари, банките и др. посредници връщат ли комисионната?
    Aха със сигурност,даже с лихвите.По скоро въпроса е .Колко е комисиона за връщането?
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Съвсем теоретично да попитам - ако не мине предлагането и се стигне до връщане на пари, банките и др. посредници връщат ли комисионната?
      Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        Как върви благотворителната кампания?
        По-слабо от надеждите на Лупи, ама все пак наляха 240 хилки. И още няколко десетки в ИПтата.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Как върви благотворителната кампания?
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
            .

Когато ЦСКА стане машина за победи след новите спонсори и инвеститори - тези фенове всяка година ще внасят милиони в клуба от билети, артикули и т.н.
            За тези нови спонсори ли става дума
            Attached Files
            Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• добре, че има тема за футболен отбор, за да си проличат някои колко тъпи парчета са
              без никой да ми се обижда, моля
              Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Само за протокола...
                Както един меломан ще даде 1000 евро за Скала или Гардиън ..
                Друг фен на поп музиката ще даде 1000 лири за концерт на Пинк фпоид ,
                Трети борчага ще бутне 3000 К лева в пазвата на Алисия......
                Четвърти ще даде 10000 долара за вечеря с президента на Тамбукту...
                Пети ще ходи на преодолява Еверест...и ще похарче..стотици хиляди..
                Шести ще пътува с кану през Атлантика...
                Така и феновете...не получават нищо...
                По добре ли е да гледаш лудогореч как пада с 3 на нула и да дадеш 200 лева...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  След 5 април, ако е успешно IPOто.
                  Ама точно с тази акция ли си решил да спекулираш?
                  Понеже съм фен на ЦСКА ,съм решил да вложа 100 лв ,като дарение...
                  Само ,че не съм измислил как да го направя...
                  Дали да купувам от Лупи или да купувам от продаващите....в по късен етап...
                  Е ако се пласират всичките ...тогава ще стане интересно..
                  Може да има група да иска да вземе над 30 % от клуба... тогава ще има право на решения...член на управителен съвет... абе пари...

Дребните няма да продават заради сантимент...
                  Така ,че може да са рядкост...свободните акции...

Коментар

.
                    Когато ЦСКА се вдигне на крака съвсем реални са приходи от Европа в рамките на 5-6 милиона евро на сезон. Селският отбор на Лудогорец , който е на три години, направи тази година 10 милиона евро само от участието си в Европа.

Тогава тая акция дето сега я плюете може би ще стане 10 - 11 лева.

Та така хипотетично си разсъждавам и ви се присмивам на самочувствието, наглостта, високомерието, даже преливащо в презрение към хората, които са направили нещо толкова човешко, добро, достойно. Да отделят от парите си да ДАРЯТ за любимия си отбор в този труден за него момент.

Да - наистина повечето "заслужили инвеститори" тук със сигурност не схващат за какво пиша, защото мозъците са им калкулатори, а сърцата касови апарати. Но както им се и подигравате на тия хора - да не излезнат с по-голяма доходност от вас след 2-3 години.
                    Аз като гледах вчера имаше яко по 10 20 акции. И какво ще вземат - вързала им се 5 лв. с комисионна. и 200 лв. да стане бахти доходността 2К. От моя гледна точка колкото повече от тях /феновете/ дойдат на БФБ по-добре.
                    Алуминиеви радиатори

Коментар

В тоя момент тая акция, дето сега я плюете ще стане 5-6 лева.

Когато ЦСКА стане машина за победи след новите спонсори и инвеститори - тези фенове всяка година ще внасят милиони в клуба от билети, артикули и т.н.

Когато ЦСКА се вдигне на крака съвсем реални са приходи от Европа в рамките на 5-6 милиона евро на сезон.

Тогава тая акция дето сега я плюете може би ще стане 10 - 11 лева.

Та така хипотетично си разсъждавам и ви се присмивам

Но както им се и подигравате на тия хора - да не излезнат с по-голяма доходност от вас след 2-3 години.

хахаха,

ще ме спукаш от смях

Когато "тая акция" (ако въобще мине записването) стане десетина стотинки - тогава ще подкрепя и аз емоционално отбора(и аз съм чорбарче) , ше си зема няколко стотин за 30 лв
                      Last edited by Longin; 22.03.2014, 04:43.
                      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Здравей,
                        не ми се чете на Лупи простотиите... така и така ми е ясна акцията...
                        Интересува ме комисионата колко е ако си купя от платформата...
                        Сега ми е О,4 %..
                        От кога могат да се продават.....
                        След 5 април, ако е успешно IPOто.
                        Ама точно с тази акция ли си решил да спекулираш?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Една от най-добрите чисти акции дето съм виждал, ама много чиста, с огромен потенциал

Коментар

• Забравих да кажа - наздраве на всички нефалирали спомоществователи, гледам да е по-навреме, че после като дойде брожението, да не ми се налага да им се пречкам
                            И специално на Апашора, (за него това е като втори живот), така че - радвай се апашо и греби с пълни шепи, дет се вика - като ти дават, взимай...

Коментар

Ти защото си "заслужил инвеститор", затова си ги задаваш тия въпроси. Някои хора просто им е кеф да помогнат на любимия си отбор без изобщо да им пука колко стотинки ще струва акцията им след това.....
                              Бе това ясно, че не ви пука за кинтите а не е и нужно, те са си ваши, мое си палите и огън с тях, ама когато ви се проясни че изобщо не сте помогнали на любимия отбор с тези кинти, а само сте му удължили агонията, те тогава ще е плач и скърцане със зъби...
                              ние е препоръка да го евъ

Коментар

• Коментар

Working...
                                X