Първоначално изпратено от barmil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКак върви благотворителната кампания?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение.
Когато ЦСКА стане машина за победи след новите спонсори и инвеститори - тези фенове всяка година ще внасят милиони в клуба от билети, артикули и т.н.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Само за протокола...
Както един меломан ще даде 1000 евро за Скала или Гардиън ..
Друг фен на поп музиката ще даде 1000 лири за концерт на Пинк фпоид ,
Трети борчага ще бутне 3000 К лева в пазвата на Алисия......
Четвърти ще даде 10000 долара за вечеря с президента на Тамбукту...
Пети ще ходи на преодолява Еверест...и ще похарче..стотици хиляди..
Шести ще пътува с кану през Атлантика...
Така и феновете...не получават нищо...
По добре ли е да гледаш лудогореч как пада с 3 на нула и да дадеш 200 лева...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСлед 5 април, ако е успешно IPOто.
Ама точно с тази акция ли си решил да спекулираш?
Само ,че не съм измислил как да го направя...
Дали да купувам от Лупи или да купувам от продаващите....в по късен етап...
Е ако се пласират всичките ...тогава ще стане интересно..
Може да има група да иска да вземе над 30 % от клуба... тогава ще има право на решения...член на управителен съвет... абе пари...
Дребните няма да продават заради сантимент...
Така ,че може да са рядкост...свободните акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение.
Когато ЦСКА се вдигне на крака съвсем реални са приходи от Европа в рамките на 5-6 милиона евро на сезон. Селският отбор на Лудогорец , който е на три години, направи тази година 10 милиона евро само от участието си в Европа.
Тогава тая акция дето сега я плюете може би ще стане 10 - 11 лева.
Та така хипотетично си разсъждавам и ви се присмивам на самочувствието, наглостта, високомерието, даже преливащо в презрение към хората, които са направили нещо толкова човешко, добро, достойно. Да отделят от парите си да ДАРЯТ за любимия си отбор в този труден за него момент.
Да - наистина повечето "заслужили инвеститори" тук със сигурност не схващат за какво пиша, защото мозъците са им калкулатори, а сърцата касови апарати. Но както им се и подигравате на тия хора - да не излезнат с по-голяма доходност от вас след 2-3 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
В тоя момент тая акция, дето сега я плюете ще стане 5-6 лева.
Когато ЦСКА стане машина за победи след новите спонсори и инвеститори - тези фенове всяка година ще внасят милиони в клуба от билети, артикули и т.н.
Когато ЦСКА се вдигне на крака съвсем реални са приходи от Европа в рамките на 5-6 милиона евро на сезон.
Тогава тая акция дето сега я плюете може би ще стане 10 - 11 лева.
Та така хипотетично си разсъждавам и ви се присмивам
Но както им се и подигравате на тия хора - да не излезнат с по-голяма доходност от вас след 2-3 години.
хахаха,
ще ме спукаш от смях
Когато "тая акция" (ако въобще мине записването) стане десетина стотинки - тогава ще подкрепя и аз емоционално отбора(и аз съм чорбарче) , ше си зема няколко стотин за 30 лвLast edited by Longin; 22.03.2014, 04:43."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей,
не ми се чете на Лупи простотиите... така и така ми е ясна акцията...
Интересува ме комисионата колко е ако си купя от платформата...
Сега ми е О,4 %..
От кога могат да се продават.....
Ама точно с тази акция ли си решил да спекулираш?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Забравих да кажа - наздраве на всички нефалирали спомоществователи, гледам да е по-навреме, че после като дойде брожението, да не ми се налага да им се пречкам
И специално на Апашора, (за него това е като втори живот), така че - радвай се апашо и греби с пълни шепи, дет се вика - като ти дават, взимай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнениеТи защото си "заслужил инвеститор", затова си ги задаваш тия въпроси. Някои хора просто им е кеф да помогнат на любимия си отбор без изобщо да им пука колко стотинки ще струва акцията им след това.....
ние е препоръка да го евъ
Коментар
Коментар