IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    При положение, че сделка на цена, различна от 3 лв няма, а няма и да има, с какво точно си ощетен от това, че не можеш да въведеш такава поръчка
    Не е въпросът в това ощетен ли съм или не! Въпросът е, че правилата трябва да важат за всички с еднаква тежест! Иначе не са правила, а пожелания! А на този пазар това е противопоказно! Ако трябва да сме точни, за доста по-елементарни прегрешения е имало наказания, всички сме чували за какво става въпрос!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
      Още нещо странно - аз искам да вкарам оферта "купува" по-ниска от текущата цена и платформата не ми позволява с изписване на "акцията не се търгува в Ксетра", а междувременно и в петък и днес някой друг има възможност да вкарва оферти купува!?! Е, къде е КФН, къде е борсата и къде е равнопоставеността на всички пазарни участници?!? Или това са само приказки за наивници?
      Това е ИПО не е нормална търговия. Борсата трябваше да излезе с изрично съобщение, че е забранено да се вкарват поръчки "купува" с цена под 3 лева, за да не стават недоразумения. Явно не всички са разбрали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        При положение, че сделка на цена, различна от 3 лв няма, а няма и да има, с какво точно си ощетен от това, че не можеш да въведеш такава поръчка
        Дразни ги ,че няма ликвидност на БФб в момента и трябва да гледат как минават по 10 акции на ЦСКА...
        Каквото и да стане ..
        Борсата прави яка гуша от комисионни....в момента....

Коментар

• При положение, че сделка на цена, различна от 3 лв няма, а няма и да има, с какво точно си ощетен от това, че не можеш да въведеш такава поръчка
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Още нещо странно - аз искам да вкарам оферта "купува" по-ниска от текущата цена и платформата не ми позволява с изписване на "акцията не се търгува в Ксетра", а междувременно и в петък и днес някой друг има възможност да вкарва оферти купува!?! Е, къде е КФН, къде е борсата и къде е равнопоставеността на всички пазарни участници?!? Или това са само приказки за наивници?
            Може някой от гореупоменатите да се сезира! Ако иска, разбира се! А, ако не иска, ще си я караме така, гьотуре...

Коментар

• Още нещо странно - аз искам да вкарам оферта "купува" по-ниска от текущата цена и платформата не ми позволява с изписване на "акцията не се търгува в Ксетра", а междувременно и в петък и днес някой друг има възможност да вкарва оферти купува!?! Е, къде е КФН, къде е борсата и къде е равнопоставеността на всички пазарни участници?!? Или това са само приказки за наивници?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Това няма как да стане. Има си проспект, има си правила за IPO, комисията е казала кога ще се признае ипото. Ако не са изпълнени условията, то парите се връщат на хората закупили акции. Без комисионните за посредниците естествено. Само те ще спечелят нещичко.
                Останал съм с друго впечатление в конкретния случай! Нямам идея как изобщо КФН е одобрило проспект на дружество с няколко процедури по несъстоятелност, но както и да е, ще поживеем, ще видим!

Коментар

Имам усещането, че и така ще приключи това предлагане - пародийно! Поне досегашните обеми за това ми говорят! И накрая ръководството ще вземе решение, че сваля прага на успешното предлагане и ще се задоволят с това, което са успели да съберат!
                  Това няма как да стане. Има си проспект, има си правила за IPO, комисията е казала кога ще се признае ипото. Ако не са изпълнени условията, то парите се връщат на хората закупили акции. Без комисионните за посредниците естествено. Само те ще спечелят нещичко.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    На мен също ми е странна системата на предлагане - досега не помня да е имало такава пародия...
                    Имам усещането, че и така ще приключи това предлагане - пародийно! Поне досегашните обеми за това ми говорят! И накрая ръководството ще вземе решение, че сваля прага на успешното предлагане и ще се задоволят с това, което са успели да съберат!

Коментар

Нямам идея, след като все още реално не се търгува на БФБ, защо трябва да се вижда на екрана ми как някой кълве по 10, 20 акции и да го пълни с глупости, вместо да мога да си следя останалата, реална търговия като хората...
                      На мен също ми е странна системата на предлагане - досега не помня да е имало такава пародия...

Коментар

• Нямам идея, след като все още реално не се търгува на БФБ, защо трябва да се вижда на екрана ми как някой кълве по 10, 20 акции и да го пълни с глупости, вместо да мога да си следя останалата, реална търговия като хората...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Дали да купувам от Лупи или да купувам от продаващите....в по късен етап...
                          На по-късния етап обаче "дарението" ти няма да е за ЦСКА
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                            хахаха,

ще ме спукаш от смях

Когато "тая акция" (ако въобще мине записването) стане десетина стотинки - тогава ще подкрепя и аз емоционално отбора(и аз съм чорбарче) , ше си зема няколко стотин за 30 лв
                            Батенце, първо да ти кажа, че ти не си чорбарче, а си чорбаланин. И второ, аз (както и повечето, които искат да си купят акции) може да не разбирам хич от тия работи, но от коментара ти личи, че ти абсолютно нищичко не вдяваш (но какво ли се учудвам, то в нашата страна неграмотността е на почит).
                            Сега по темата - вярно, че не може да се вярва на Томов, но пък ние феновете сме длъжни да помогнем. 50-100 лева ги харчим за какво ли не, защо да не ги похарчим за нещо, което обичаме. По-добре да знаем, че сега сме опитали да направим нещо, отколкото после да се обвиняваме, че не сме сторили нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              По-слабо от надеждите на Лупи, ама все пак наляха 240 хилки. И още няколко десетки в ИПтата.
                              чиста, по-чиста, най-чиста

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
                                Съвсем теоретично да попитам - ако не мине предлагането и се стигне до връщане на пари, банките и др. посредници връщат ли комисионната?
                                Не

Коментар

Working...
                                X