Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеОще нещо странно - аз искам да вкарам оферта "купува" по-ниска от текущата цена и платформата не ми позволява с изписване на "акцията не се търгува в Ксетра", а междувременно и в петък и днес някой друг има възможност да вкарва оферти купува!?! Е, къде е КФН, къде е борсата и къде е равнопоставеността на всички пазарни участници?!? Или това са само приказки за наивници?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПри положение, че сделка на цена, различна от 3 лв няма, а няма и да има, с какво точно си ощетен от това, че не можеш да въведеш такава поръчка
Каквото и да стане ..
Борсата прави яка гуша от комисионни....в момента....
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеОще нещо странно - аз искам да вкарам оферта "купува" по-ниска от текущата цена и платформата не ми позволява с изписване на "акцията не се търгува в Ксетра", а междувременно и в петък и днес някой друг има възможност да вкарва оферти купува!?! Е, къде е КФН, къде е борсата и къде е равнопоставеността на всички пазарни участници?!? Или това са само приказки за наивници?
Коментар
-
Още нещо странно - аз искам да вкарам оферта "купува" по-ниска от текущата цена и платформата не ми позволява с изписване на "акцията не се търгува в Ксетра", а междувременно и в петък и днес някой друг има възможност да вкарва оферти купува!?! Е, къде е КФН, къде е борсата и къде е равнопоставеността на всички пазарни участници?!? Или това са само приказки за наивници?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова няма как да стане. Има си проспект, има си правила за IPO, комисията е казала кога ще се признае ипото. Ако не са изпълнени условията, то парите се връщат на хората закупили акции. Без комисионните за посредниците естествено. Само те ще спечелят нещичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИмам усещането, че и така ще приключи това предлагане - пародийно! Поне досегашните обеми за това ми говорят! И накрая ръководството ще вземе решение, че сваля прага на успешното предлагане и ще се задоволят с това, което са успели да съберат!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНа мен също ми е странна системата на предлагане - досега не помня да е имало такава пародия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеНямам идея, след като все още реално не се търгува на БФБ, защо трябва да се вижда на екрана ми как някой кълве по 10, 20 акции и да го пълни с глупости, вместо да мога да си следя останалата, реална търговия като хората...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДали да купувам от Лупи или да купувам от продаващите....в по късен етап...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениехахаха,
ще ме спукаш от смях
Когато "тая акция" (ако въобще мине записването) стане десетина стотинки - тогава ще подкрепя и аз емоционално отбора(и аз съм чорбарче) , ше си зема няколко стотин за 30 лв
Сега по темата - вярно, че не може да се вярва на Томов, но пък ние феновете сме длъжни да помогнем. 50-100 лева ги харчим за какво ли не, защо да не ги похарчим за нещо, което обичаме. По-добре да знаем, че сега сме опитали да направим нещо, отколкото после да се обвиняваме, че не сме сторили нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПо-слабо от надеждите на Лупи, ама все пак наляха 240 хилки. И още няколко десетки в ИПтата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнениеСъвсем теоретично да попитам - ако не мине предлагането и се стигне до връщане на пари, банките и др. посредници връщат ли комисионната?
Коментар
Коментар