IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Здравей,
    не ми се чете на Лупи простотиите... така и така ми е ясна акцията...
    Интересува ме комисионата колко е ако си купя от платформата...
    Сега ми е О,4 %..
    От кога могат да се продават.....
    Не съм се интересувал и изобщо не следя процедурата.Но продажбите би следвало да се почнат след като приключи ИПО-то.Комисионната би трябвало да си ти е същата както досега.Освен ако ИП-то ти няма някакви по-високи %,
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Tрай си бе.Ще земат да купят 5% от капитала и после да правят врътки Ей Богу лоши идеи им даваш
      Здравей,
      не ми се чете на Лупи простотиите... така и така ми е ясна акцията...
      Интересува ме комисионата колко е ако си купя от платформата...
      Сега ми е О,4 %..
      От кога могат да се продават.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
        Извън причините защо някой би си купил акции (мисля, че отговора на всички е ясен), много се удивявам и възхищавам на изказа на Сашо Томов.

Пуска едни високопарни финансови лафове, направо сцепва.

Какво означаваше "Сериозен финансов плюс" днес ?

Нетна печалба, ръст в приходите ?

Това ми звучи като оная прогноза за времето, според която, " Утре времето щяло да преобладава".
        Има харизма Лупи.... ако го наритат може ИП да стане
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Извън причините защо някой би си купил акции (мисля, че отговора на всички е ясен), много се удивявам и възхищавам на изказа на Сашо Томов.

Пуска едни високопарни финансови лафове, направо сцепва.

Какво означаваше "Сериозен финансов плюс" днес ?

Нетна печалба, ръст в приходите ?

Това ми звучи като оная прогноза за времето, според която, " Утре времето щяло да преобладава".

Коментар

• Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
            ....

За всички недоразбрали фенове на отбора, който играе в Подуене - Хората нямат никакво намерение да си възвръщат тази инвестиция и приемат тези акции, като дарение за отбора си. ....
            Момко, спокойно, дишай дълбоко...
            От напрежение, си посмесил терминологията...
            Направи справка, що е ИНВЕСТИЦИЯ и що е ДАРЕНИЕ...
            С малки изключения, тук никой не желае да Ви обиди..
            Господина, дето "спасява" отбора Ви (аз съм привърженик на лошите , които сега са в аналогична позиция - и като игра и като класиране. Да знаеш, че все някога, ще ви вкараме гол... ), вече ви спаси веднъж. Не помниш ли ?
            Смяташ, че Томов се е променил ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
              Като пуснат вторичното предлагане, няма да има предлагане на акции за продажба, защото тези, които сега ги купуват изобщо не мислят да ги продават, те не разбират нито от борса, нито от инвестиции.
              Те, не разбират, но има хора с акции (извън IPO-то), които могат да "изтанцуват" един 8-90 % спад...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Замислих се над следния въпрос: А какво ще стане, когато след някой и друг ден акцията се свлече до типичните за "чистите" акции нива от няколко стотинки? Тия от агитката, които сега купуват акции, въобще не са наясно с борсата и инвестициите. И като видя, че любимата акция се търгува за няколко стотинки, кати нищо ще отидат със сопите да изпотрошат и подпалят БФБ, а нещастния и хилав бик отпред ще го продадат за скрап. Такива ми ти работи - ще се появят "инвеститори", които са свикнали да си решават проблемите по друг начин......
                Петорка, борсата пък какво общо има ?

Коментар

Замислих се над следния въпрос: А какво ще стане, когато след някой и друг ден акцията се свлече до типичните за "чистите" акции нива от няколко стотинки? Тия от агитката, които сега купуват акции, въобще не са наясно с борсата и инвестициите. И като видя, че любимата акция се търгува за няколко стотинки, кати нищо ще отидат със сопите да изпотрошат и подпалят БФБ, а нещастния и хилав бик отпред ще го продадат за скрап. Такива ми ти работи - ще се появят "инвеститори", които са свикнали да си решават проблемите по друг начин......
                  Малко вероятно е да се случи точно това.Тези хора не са мотивирани от печалба. Те искат да са съсобственици в любимия клуб. Не вярвам да ги извадят за продажба. Единственият начин да падне е Лупи да натисне цената. Колко може да продаде на тези цени и колко е на зор? Може ли да чака с месеци на три лева? Времето ще покаже. На този етап умните пари странят от позицията и са я оставили на феновете. Наблюдавам с голям интерес.

Коментар

• Днес гледам са минали 80,8К акции, при предлагане 3М. Нещо не ми прилича ръганица.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Бе знаех си аз че е абсурд да си от нашите.....тука сме само готини
                      Не знам какво си знаел ама пак се обърка

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Точно затова трябва да си купиш акции.Всички левскари трябва да си купите.Сега е момента.То се видя че с машинации и адвокатски номера не можете да ни навредите.На мач не моете ни вкарате гол камо ли д ни биете.затова изкупете акциите и ни закрийте.
                        Tрай си бе.Ще земат да купят 5% от капитала и после да правят врътки Ей Богу лоши идеи им даваш
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
                          Та така хипотетично си разсъждавам и ви се присмивам на самочувствието, наглостта, високомерието, даже преливащо в презрение към хората, които са направили нещо толкова човешко, добро, достойно. Да отделят от парите си да ДАРЯТ за любимия си отбор в този труден за него момент.
                          Да - наистина повечето "заслужили инвеститори" тук със сигурност не схващат за какво пиша, защото мозъците са им калкулатори, а сърцата касови апарати. Но както им се и подигравате на тия хора - да не излезнат с по-голяма доходност от вас след 2-3 години.

Това е за учебник!
                          Тук имало сериозна конкуренция на по луди и от биткойнджийте.....
                          бокуа - бокуа - зумба - зумба

Коментар

• Така - абстрахирам се от злобата на феновете на отбора от и около Герена и нека поразсъждаваме малко върху тази акция.

На всички е ясно, че тази акция не струва. Дори смея да твърдя, че на цесекарите им е по - ясно отколкото на левскарите, защото те много по - добре познават състоянието на отбора си, Вълкът от борисовата градина и всичко около отбора. Те просто искат да помогнат. Да направят дарение.

Та - на първо четене вече мина закона, който предоставя Българска Армия и Панчарево на ЦСКА во веки веков. Няма концесии, няма 30 години, без такива глупости. Както г-н Стефан Софиянски направи с отбора в Подуене и техният стадион.

Като мине на второ четене тоя закон, или другояче казано - съвсем скоро - ЦСКА ще се окаже с имоти за много милиона левове и с опашка от инвеститори, които ще искат да строят в замяна на обекти.

В тоя момент тая акция, дето сега я плюете ще стане 5-6 лева.

Какво още ще има ЦСКА освен тези имоти. Нещо дори по - ценно от тях. Своите фенове. Тези, които колкото повече си стъпва отбора на крака, толкова повече ще се завръщат, като дори и в това положение ЦСКА е на първо място по посещаемост. Лефски Вековенъ е трети в тая класация в юбилейната си година. Та тези фенове дариха само за няколко си часа четвърт милион лева на клуба си. ДАРИХА. Без да очакват нищо в замяна. Дариха за да го има, за да оцелее. Тук не говорим за некакви бизнесмени, инвеститори и т.н. - виждате пакетите.... това са редови фенове - в тези трудни времена - всеки е отишъл и е оставил минимум 50 лева.

Когато ЦСКА стане машина за победи след новите спонсори и инвеститори - тези фенове всяка година ще внасят милиони в клуба от билети, артикули и т.н.

Когато ЦСКА се вдигне на крака съвсем реални са приходи от Европа в рамките на 5-6 милиона евро на сезон. Селският отбор на Лудогорец , който е на три години, направи тази година 10 милиона евро само от участието си в Европа.

Тогава тая акция дето сега я плюете може би ще стане 10 - 11 лева.

Та така хипотетично си разсъждавам и ви се присмивам на самочувствието, наглостта, високомерието, даже преливащо в презрение към хората, които са направили нещо толкова човешко, добро, достойно. Да отделят от парите си да ДАРЯТ за любимия си отбор в този труден за него момент.

Да - наистина повечето "заслужили инвеститори" тук със сигурност не схващат за какво пиша, защото мозъците са им калкулатори, а сърцата касови апарати. Но както им се и подигравате на тия хора - да не излезнат с по-голяма доходност от вас след 2-3 години.

Коментар

• Алекс е изчерпил темата. Закривай..

Коментар

Ти защото си "заслужил инвеститор", затова си ги задаваш тия въпроси. Някои хора просто им е кеф да помогнат на любимия си отбор без изобщо да им пука колко стотинки ще струва акцията им след това.

За всички недоразбрали фенове на отбора, който играе в Подуене - Хората нямат никакво намерение да си възвръщат тази инвестиция и приемат тези акции, като дарение за отбора си. Да - знам. За трети път го обяснявам. Но онези от сектор Б и застарелите "заслужили инвеститори" от сектор В (които по принцип седят в А, ама сега им го взривиха) не разбират каква е тая любов без пари. Те са свикнали само да им дават и така да обичат. Ето - дава им Батков - те си траят. Гъкнат - запуши им устата с автобус. Гъкнат - спортна зала. И така - любовта вечно в сърцето/джоба - лефски вековенъ и такива ми ти работи....

Коментар

Working...
                                X