Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЗамислих се над следния въпрос: А какво ще стане, когато след някой и друг ден акцията се свлече до типичните за "чистите" акции нива от няколко стотинки? Тия от агитката, които сега купуват акции, въобще не са наясно с борсата и инвестициите. И като видя, че любимата акция се търгува за няколко стотинки, кати нищо ще отидат със сопите да изпотрошат и подпалят БФБ, а нещастния и хилав бик отпред ще го продадат за скрап. Такива ми ти работи - ще се появят "инвеститори", които са свикнали да си решават проблемите по друг начин......
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЗамислих се над следния въпрос: А какво ще стане, когато след някой и друг ден акцията се свлече до типичните за "чистите" акции нива от няколко стотинки? Тия от агитката, които сега купуват акции, въобще не са наясно с борсата и инвестициите. И като видя, че любимата акция се търгува за няколко стотинки, кати нищо ще отидат със сопите да изпотрошат и подпалят БФБ, а нещастния и хилав бик отпред ще го продадат за скрап. Такива ми ти работи - ще се появят "инвеститори", които са свикнали да си решават проблемите по друг начин......
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЗамислих се над следния въпрос: А какво ще стане, когато след някой и друг ден акцията се свлече до типичните за "чистите" акции нива от няколко стотинки? Тия от агитката, които сега купуват акции, въобще не са наясно с борсата и инвестициите. И като видя, че любимата акция се търгува за няколко стотинки, кати нищо ще отидат със сопите да изпотрошат и подпалят БФБ, а нещастния и хилав бик отпред ще го продадат за скрап. Такива ми ти работи - ще се появят "инвеститори", които са свикнали да си решават проблемите по друг начин......Life won't wait for you.
Коментар
-
Коментар
-
Замислих се над следния въпрос: А какво ще стане, когато след някой и друг ден акцията се свлече до типичните за "чистите" акции нива от няколко стотинки? Тия от агитката, които сега купуват акции, въобще не са наясно с борсата и инвестициите. И като видя, че любимата акция се търгува за няколко стотинки, кати нищо ще отидат със сопите да изпотрошат и подпалят БФБ, а нещастния и хилав бик отпред ще го продадат за скрап. Такива ми ти работи - ще се появят "инвеститори", които са свикнали да си решават проблемите по друг начин......He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Във Варна опашка за акции на ЦСКА
Опашка се зави и в офиси на инвестиционни посредници във Варна. По информация на нашия приятел Мартин Димитров, служителката на същата фирма, която днес отвори офис и на "Българска армия" не смогва да обработва документите и по негова преценка тя има нужда от помощ, за да не рухне от натоварване. Още повече, че с края на деня нараства потокът от желаещи да закупят акции от първата публична емисия.
http://www.prosport.bg/news/36090/%D...A1%D0%9A%D0%90
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Айде юруш на юфтенийките на бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от hoult Разгледай мнениеГОВЕДА ГЛЕДАЙТЕ СИ КЛУБЧЕТО С 40 МИЛИОНА ЗАДЪЛЖЕНИЯ,Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар