Така и не видяхме сделката на Михайлов. Май това беше поредната Лупи-лъжа. Затова и не успя ИПО-то. То бяха големи инвеститори, които чакат последния момент само и само да дадат шанс на феновете да си купят и те .... ЛЪЖЕЦ НАГЪЛ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение....
А на катаджията, който не разбра, че не се казва "за какво става НА въпрос": Клоновете на почти всички банки в областните градове работят с ценни книжа. И обб-то също, ама е бая скъпичко там, галиба.
Дори смея да твъдА, че не са само областните...
Ся, относно тарифите, въпросът е ДРУГ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСамо на мен ли ми визуализира аукциона по следния начин?
Нямам препоръки!
А на катаджията, който не разбра, че не се казва "за какво става НА въпрос": Клоновете на почти всички банки в областните градове работят с ценни книжа. И обб-то също, ама е бая скъпичко там, галиба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеТук ти е грешката. Отвори публичния регистър на КФН, и виж колко ИП и в кои градове имат офиси. Тук - там, и то само Пловдив, Бургас, Варна и тук там някой друг.
За банките не говорим. Само ОББ чат пат предлага такива услуги по клоновете си.
За кой град, става въпрос ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУбеден съм, че ИП-та има и в друге градове, които нямат жълти плочки ..
Смятам, че покритието на ИП-та в България е ДОСТАТЪЧНО.
.
Тук ти е грешката. Отвори публичния регистър на КФН, и виж колко ИП и в кои градове имат офиси. Тук - там, и то само Пловдив, Бургас, Варна и тук там някой друг.
За банките не говорим. Само ОББ чат пат предлага такива услуги по клоновете си.
Коментар
-
Утре ръководството на ЦСКА ще даде специална пресконференция
Начало 13,00 ч.
http://www.redpride.eu/2014/05/19/ut...konferentsiya/
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМда, неочаквано за мен развитие (никакво кюфте не мина на платформата до 17 ч.). Май ще трябва да изчакаме още малко за официален коментар преди да го пишем неуспешно ИПО-то. Спомена се План Б, да видим все пак дали няма да се случи нещо в 93 минута...
Коментар
-
IPO-то на ЦСКА се провали
19 Май 2014 18:10
За първи път в най-новата история на Българската фондова борса (БФБ) първично публично предлагане (IPO) е неуспешно. В днешния последен ден за закупуване на акции на ПФК ЦСКА бяха записани близки до рекорда акции за един ден - 27 445. Това обаче се оказа недостатъчно, за да бъде призната емисията като успешна.
За целия период - 21.03 - 19.05, бяха записани общо 359 206 лота за 1 077 618 лева, което се оказа недостатъчно, тъй като за да бъде зачетена като успешна, трябваше да бъдат закупени минимум 1 409 210 акции за 4 227 630 лв.
Кампанията стартира на 21 март. Първият ден от предлагането беше най-успешният, като тогава бяха продадени над 80 хил. Първоначално предлагането беше десет работни дни, но впоследствие беше удължено до 19 май, което случайно или не съвпадна с края на футболния сезон в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМда, неочаквано за мен развитие (никакво кюфте не мина на платформата до 17 ч.). Май ще трябва да изчакаме още малко за официален коментар преди да го пишем неуспешно ИПО-то. Спомена се План Б, да видим все пак дали няма да се случи нещо в 93 минута...
Има ли вариант още веднъж да удължат IPOто?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАма как бе, младеж, как да стане техническиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар