IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    начи това и да го видя, няма да го повярвам - ипо-то ще бъде успешно, та ако ще и Остап Бендер да стане и да го запише
    Ама как бе, младеж, как да стане технически

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
      Свърши преди 11 мин. Предлагането претърпя фиаско!
      начи това и да го видя, няма да го повярвам - ипо-то ще бъде успешно, та ако ще и Остап Бендер да стане и да го запише
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от slayer Разгледай мнение
          какво се случи сега - има ли аукцион, ако да - кога свършва...
          Свърши преди 11 мин. Предлагането претърпя фиаско!

Коментар

• какво се случи сега - има ли аукцион, ако да - кога свършва...

Коментар

• Само на мен ли ми визуализира аукциона по следния начин?
              Нямам препоръки!
              Attached Files

Коментар

• Мда, неочаквано за мен развитие (никакво кюфте не мина на платформата до 17 ч.). Май ще трябва да изчакаме още малко за официален коментар преди да го пишем неуспешно ИПО-то. Спомена се План Б, да видим все пак дали няма да се случи нещо в 93 минута...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Единствения начин ИПО-то да е успешно е Лупи да го запише с парите, които е взел от Манджуков и млакия Трейс.
                  Той от там не е взел пари, а е преобразувал стар дълг в собственост!

Коментар

• Единствения начин ИПО-то да е успешно е Лупи да го запише с парите, които е взел от Манджуков и млакия Трейс.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Хайде бе ИП само на жълтите плочки в София.
                      Убеден съм, че ИП-та има и в друге градове, които нямат жълти плочки ..
                      Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Ти изобщо си нямаш представа, че хората там в провинцията не разбират за какво става на въпрос и няма къде да отидат да си купят акции. Има офиси евентуално само в областните центрове. Ако е от малък град човека трябват - пари да отиде до големия град, комисионна за банката и чак тогава 30 лв. за ЦСКА. От къде пари и толкова много разходи... , че тя златна му излиза тази акция.
                      И ИП - например Карол, ако сега си купех комисионата 20 лв., а после 2 лв. или там колкото дойде... Е защо сега да си купувам?
                      Е, ако искаш, да дойда до Вас да ти подпиша поръчката ?...
                      Смятам, че покритието на ИП-та в България е ДОСТАТЪЧНО.
                      Другото е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС ....
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Ми не видях бе, затова 1-2 страници назад питах дека са тия парички от Трейса, а той Лупеску направил безумна простотия.
                        да, мисля че беше взел 300 хиляди лв. от Михайлов от Трейс и сигурно онзи си ги е искал. Лупи няма от къде да ги изкара и му е казал акции от неговите и са ги сметнали по 1.50 лв. От друга страна надъхват че е влезнал голям акционер с 200 хил. акции. Трагедия!

Коментар

• Поредна футболна драма уважаеми зрители.
                          Ще отбележи ли някой златен гол в продължението на продължението?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                            Ти да не би да видя сделка за 195 800 акции?
                            Ми не видях бе, затова 1-2 страници назад питах дека са тия парички от Трейса, а той Лупеску направил безумна простотия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Защо бе хора ?
                              Защо да са само Елана и Авал ?
                              ВСЕКИ ИП може да обслужи, желаещ да си купи акциЙ на ЦСКА ...
                              ВСЕКИ ...
                              И никва опашка не ти трябва... Посредници - БОЛ ...
                              Просто дори феновете на ЦСКА НЕ ВЯРВАТ на мениджмънта на компанията, която излезе на борсата.
                              Както казах и преди почти всички мои познати, които са фенове на чорбата (аз съм левскар, но това в случая НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ), казаха - АЗ НА ТОЯ ПАРИ НЯМА ДА ДАМ ...
                              Това е ..
                              Остава да видим, дали е убедил някой голям играч, да му спаси ИПО-то ...
                              Хайде бе ИП само на жълтите плочки в София. Ти изобщо си нямаш представа, че хората там в провинцията не разбират за какво става на въпрос и няма къде да отидат да си купят акции. Има офиси евентуално само в областните центрове. Ако е от малък град човека трябват - пари да отиде до големия град, комисионна за банката и чак тогава 30 лв. за ЦСКА. От къде пари и толкова много разходи... , че тя златна му излиза тази акция.
                              И ИП - например Карол, ако сега си купех комисионата 20 лв., а после 2 лв. или там колкото дойде... Е защо сега да си купувам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Защо бе хора ?
                                И никва опашка не ти трябва... Посредници - БОЛ ...
                                Ми да - я що банкови клони по селата
                                Дето казва Bill-bg: "всеки банков клон е длъжен да е инвестиционен посредник"... Така де

Ама и аз не можах да разбера "за какво става НА въпрос"
                                - Бистра ли е виновна, че има офис с двама-трима или някой, който е решил да похарчи минимална сума за ИПОто

Коментар

Working...
                                X