Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеСвърши преди 11 мин. Предлагането претърпя фиаско!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от slayer Разгледай мнениекакво се случи сега - има ли аукцион, ако да - кога свършва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕдинствения начин ИПО-то да е успешно е Лупи да го запише с парите, които е взел от Манджуков и млакия Трейс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеХайде бе ИП само на жълтите плочки в София.
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеТи изобщо си нямаш представа, че хората там в провинцията не разбират за какво става на въпрос и няма къде да отидат да си купят акции. Има офиси евентуално само в областните центрове. Ако е от малък град човека трябват - пари да отиде до големия град, комисионна за банката и чак тогава 30 лв. за ЦСКА. От къде пари и толкова много разходи... , че тя златна му излиза тази акция.
И ИП - например Карол, ако сега си купех комисионата 20 лв., а после 2 лв. или там колкото дойде... Е защо сега да си купувам?
Смятам, че покритието на ИП-та в България е ДОСТАТЪЧНО.
Другото е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС ....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМи не видях бе, затова 1-2 страници назад питах дека са тия парички от Трейса, а той Лупеску направил безумна простотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеТи да не би да видя сделка за 195 800 акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗащо бе хора ?
Защо да са само Елана и Авал ?
ВСЕКИ ИП може да обслужи, желаещ да си купи акциЙ на ЦСКА ...
ВСЕКИ ...
И никва опашка не ти трябва... Посредници - БОЛ ...
Просто дори феновете на ЦСКА НЕ ВЯРВАТ на мениджмънта на компанията, която излезе на борсата.
Както казах и преди почти всички мои познати, които са фенове на чорбата (аз съм левскар, но това в случая НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ), казаха - АЗ НА ТОЯ ПАРИ НЯМА ДА ДАМ ...
Това е ..
Остава да видим, дали е убедил някой голям играч, да му спаси ИПО-то ...
И ИП - например Карол, ако сега си купех комисионата 20 лв., а после 2 лв. или там колкото дойде... Е защо сега да си купувам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗащо бе хора ?
И никва опашка не ти трябва... Посредници - БОЛ ...
Дето казва Bill-bg: "всеки банков клон е длъжен да е инвестиционен посредник"... Така де
Ама и аз не можах да разбера "за какво става НА въпрос"
- Бистра ли е виновна, че има офис с двама-трима или някой, който е решил да похарчи минимална сума за ИПОто
Коментар
Коментар