Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДа бе да? Точно се чудех къде са парите от Трейса. Абсурд да е направил тази простотия ахахаххахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение...Само с висене в офиса пред компютъра, както са направили Авал и един офис на Елана на стадиона тази работа беше ясно, че няма да стане.
.....
Защо да са само Елана и Авал ?
ВСЕКИ ИП може да обслужи, желаещ да си купи акциЙ на ЦСКА ...
ВСЕКИ ...
И никва опашка не ти трябва... Посредници - БОЛ ...
Просто дори феновете на ЦСКА НЕ ВЯРВАТ на мениджмънта на компанията, която излезе на борсата.
Както казах и преди почти всички мои познати, които са фенове на чорбата (аз съм левскар, но това в случая НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ), казаха - АЗ НА ТОЯ ПАРИ НЯМА ДА ДАМ ...
Това е ..
Остава да видим, дали е убедил някой голям играч, да му спаси ИПО-то ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеИ второ Лупи по време на IPO продаде от неговите си акции на Мандужков и на онзи от Трейс по 1 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение(пак казвам, че подкрепям идеята за публичнос на футболен клуп)Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнениеПо закон (не мога да цитирам в момента) всеки банков клон е длъжен да е инвестиционен посредник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКакво по-точно не са направили от ИП-то поело ИПО-то ?
Технически, предполагам са изрядни ...
Мисля, че Лупи си е направил притивната кръчмарска сметка : ЦСКА има толко и толко фена, секи ако даде по 30 лв., ще мога да взема едни 9-10 милиона лева ...
Още преди да започне подписката, предположих, че АКО няма някой/няколко по-големи инвеститори, с по 10-100 акции, няма да мине...
И за сега съм прав ...
Относно разяснителната кампания, съм съгласен.
Рекламата, трябваше да е много повече...
Иначе, чисто пазарно, ако щеш дори спекулативно, Ти би ли си купил акции, в дружество на Сашо Томов ?
И второ Лупи по време на IPO продаде от неговите си акции на Мандужков и на онзи от Трейс по 1 лв....., което в разрез с всички правила, за хората, които всеки ден сме на пазара.
Така, че аз ще си купя акции като заклет фен, само когато ги пуснат на вторично предлагане, на пазарна цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеЗначи Лупи е виновен за провала, че си избра такъв калпав инвестиционен посредник. По какви причини е Авал, той си знае.
Но главният виновник за провала на IPO-то е Бистра Илкова и подчинените и двама трима служители за изключително непрофесионално организирана подписка. Всичко това, което Лупи говори за ИП и банките, да не би Авал да не са го знаели преди това, за да го предвидят.
И трето, нямаше никаква разяснителна кампания за какво става на въпрос. Това, че тези дето пишем във форума ги разбираме нещата, не означава, че другите разбират за какво става на въпрос.
Технически, предполагам са изрядни ...
Мисля, че Лупи си е направил притивната кръчмарска сметка : ЦСКА има толко и толко фена, секи ако даде по 30 лв., ще мога да взема едни 9-10 милиона лева ...
Още преди да започне подписката, предположих, че АКО няма някой/няколко по-големи инвеститори, с по 10-100 акции, няма да мине...
И за сега съм прав ...
Относно разяснителната кампания, съм съгласен.
Рекламата, трябваше да е много повече...
Иначе, чисто пазарно, ако щеш дори спекулативно, Ти би ли си купил акции, в дружество на Сашо Томов ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Значи Лупи е виновен за провала, че си избра такъв калпав инвестиционен посредник. По какви причини е Авал, той си знае.
Но главният виновник за провала на IPO-то е Бистра Илкова и подчинените и двама трима служители за изключително непрофесионално организирана подписка. Всичко това, което Лупи говори за ИП и банките, да не би Авал да не са го знаели преди това, за да го предвидят.
И трето, нямаше никаква разяснителна кампания за какво става на въпрос. Това, че тези дето пишем във форума ги разбираме нещата, не означава, че другите разбират за какво става на въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ международното положение ....
Точно е те тая ТЪПОТИЯ я каза и Апашо.
Сега феновете я повтарят, сякаш не виждат, че един от дертовете на емисията е самият президен.
Кой нормален човек ще му даде, дори и 50 лв. на тоя бе ?
По-добре, иди и ги испий у първата кръчма, ели земи на жена ти един букет свитя ...
(пак казвам, че подкрепям идеята за публичнос на футболен клуп)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАз ще изчакам 17 ч., за да си кажа мнението за Томов и ИПО-то
Коментар
Коментар