IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Просто дори феновете на ЦСКА НЕ ВЯРВАТ на мениджмънта на компанията, която излезе на борсата.
    ....... казаха - АЗ НА ТОЯ ПАРИ НЯМА ДА ДАМ ...
    Това е .. ...
    Точно това е.И феноменалния сезон, който направиха не променя мнението ми.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Каква драма, драги зрители!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Да бе да? Точно се чудех къде са парите от Трейса. Абсурд да е направил тази простотия ахахаххахаха
        Ти да не би да видя сделка за 195 800 акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          ...Само с висене в офиса пред компютъра, както са направили Авал и един офис на Елана на стадиона тази работа беше ясно, че няма да стане.
          .....
          Защо бе хора ?
          Защо да са само Елана и Авал ?
          ВСЕКИ ИП може да обслужи, желаещ да си купи акциЙ на ЦСКА ...
          ВСЕКИ ...
          И никва опашка не ти трябва... Посредници - БОЛ ...
          Просто дори феновете на ЦСКА НЕ ВЯРВАТ на мениджмънта на компанията, която излезе на борсата.
          Както казах и преди почти всички мои познати, които са фенове на чорбата (аз съм левскар, но това в случая НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ), казаха - АЗ НА ТОЯ ПАРИ НЯМА ДА ДАМ ...
          Това е ..
          Остава да видим, дали е убедил някой голям играч, да му спаси ИПО-то ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

И второ Лупи по време на IPO продаде от неговите си акции на Мандужков и на онзи от Трейс по 1 лв.
            Да бе да? Точно се чудех къде са парите от Трейса. Абсурд да е направил тази простотия ахахаххахаха

Коментар

(пак казвам, че подкрепям идеята за публичнос на футболен клуп)
              Идеята и аз я подкрепям.И като чорбе от малък щях да си взема акции.Обаче при тия локуми и откровени лъжи /за малкия Манджуков и малкия Трейс/ си викам "Мерси ама нема".
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнение
                По закон (не мога да цитирам в момента) всеки банков клон е длъжен да е инвестиционен посредник.
                Това от Сашо ли си го чул?

Коментар

Какво по-точно не са направили от ИП-то поело ИПО-то ?
                  Технически, предполагам са изрядни ...
                  Мисля, че Лупи си е направил притивната кръчмарска сметка : ЦСКА има толко и толко фена, секи ако даде по 30 лв., ще мога да взема едни 9-10 милиона лева ...
                  Още преди да започне подписката, предположих, че АКО няма някой/няколко по-големи инвеститори, с по 10-100 акции, няма да мине...
                  И за сега съм прав ...
                  Относно разяснителната кампания, съм съгласен.
                  Рекламата, трябваше да е много повече...
                  Иначе, чисто пазарно, ако щеш дори спекулативно, Ти би ли си купил акции, в дружество на Сашо Томов ?
                  Щом Липу е решил да се обърне към 50-60х. фенове да си купят акции, е трябвало да поиска ИП да създаде организация и направи такава разяснителна кампания, че тези 50-60 х. фенове /примерно/ да бъдат убедени и да си купят акции, съответно обслужени. Само с висене в офиса пред компютъра, както са направили Авал и един офис на Елана на стадиона тази работа беше ясно, че няма да стане.
                  И второ Лупи по време на IPO продаде от неговите си акции на Мандужков и на онзи от Трейс по 1 лв....., което в разрез с всички правила, за хората, които всеки ден сме на пазара.
                  Така, че аз ще си купя акции като заклет фен, само когато ги пуснат на вторично предлагане, на пазарна цена.

Коментар

• Бог прощава, Джаго не!
                    Лупи има 37 минути да вземе парите!

Коментар

Значи Лупи е виновен за провала, че си избра такъв калпав инвестиционен посредник. По какви причини е Авал, той си знае.
                      Но главният виновник за провала на IPO-то е Бистра Илкова и подчинените и двама трима служители за изключително непрофесионално организирана подписка. Всичко това, което Лупи говори за ИП и банките, да не би Авал да не са го знаели преди това, за да го предвидят.
                      И трето, нямаше никаква разяснителна кампания за какво става на въпрос. Това, че тези дето пишем във форума ги разбираме нещата, не означава, че другите разбират за какво става на въпрос.
                      Какво по-точно не са направили от ИП-то поело ИПО-то ?
                      Технически, предполагам са изрядни ...
                      Мисля, че Лупи си е направил притивната кръчмарска сметка : ЦСКА има толко и толко фена, секи ако даде по 30 лв., ще мога да взема едни 9-10 милиона лева ...
                      Още преди да започне подписката, предположих, че АКО няма някой/няколко по-големи инвеститори, с по 10-100 акции, няма да мине...
                      И за сега съм прав ...
                      Относно разяснителната кампания, съм съгласен.
                      Рекламата, трябваше да е много повече...
                      Иначе, чисто пазарно, ако щеш дори спекулативно, Ти би ли си купил акции, в дружество на Сашо Томов ?
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Значи Лупи е виновен за провала, че си избра такъв калпав инвестиционен посредник. По какви причини е Авал, той си знае.
                        Но главният виновник за провала на IPO-то е Бистра Илкова и подчинените и двама трима служители за изключително непрофесионално организирана подписка. Всичко това, което Лупи говори за ИП и банките, да не би Авал да не са го знаели преди това, за да го предвидят.
                        И трето, нямаше никаква разяснителна кампания за какво става на въпрос. Това, че тези дето пишем във форума ги разбираме нещата, не означава, че другите разбират за какво става на въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          И международното положение ....
                          Ей го на, по доле, човека ти казва, че клоновете на банките ПО ЗАКОН трябвало да СА ИП !!!
                          Точно е те тая ТЪПОТИЯ я каза и Апашо.
                          Сега феновете я повтарят, сякаш не виждат, че един от дертовете на емисията е самият президен.
                          Кой нормален човек ще му даде, дори и 50 лв. на тоя бе ?
                          По-добре, иди и ги испий у първата кръчма, ели земи на жена ти един букет свитя ...

(пак казвам, че подкрепям идеята за публичнос на футболен клуп)

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                            Аз ще изчакам 17 ч., за да си кажа мнението за Томов и ИПО-то
                            Прав си. Аз не знам от него какво може да се очаква. Преди бях 100 % сигурен, че няма начин да има IPO...
                            Алуминиеви радиатори

Коментар

• Аз ще изчакам 17 ч., за да си кажа мнението за Томов и ИПО-то

Коментар

• Дали при връщане на пари посредника пак ще има комисионна?
                                Алуминиеви радиатори

Коментар

Working...
                                X