IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ИПО-то трябваше да мине, категорично. Това беше елегантен начин да се закърпят нещата, оттам нататък намирането на спонсори, инвеститори за стадиона и пр. щяха да са много по-лесни. Имаше начин ЦСКА да стъпи на крака и вече се виждаше надежда. Затова Томов беше длъжен да осигури успеха, но изненадващо за абсолютно всички потъна накрая на Дунава, буквално в последните минути... Напомня ми ситуацията с отнетия лиценз, която вероятно ще видим отново...

Но нека все пак изчакаме какво ще е официалното становище на обяд. Може пък да има изненади

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Ами, на първо четене, се сещам за три банки, които могат да те обслужат...
      Я иди в Нова Загора да видим колко ще те обслужат.
      Заяждаш се на дребно и е извън темата IPO на ПФК ЦСКА.
      В една от фенските групи на ЦСКА във Фейсбук, едни беше се оплакал от Сандански, че няма от къде да си купи, друг от Троян и пр. Така, че просто няма смисъл да коментираме това.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
        Сливен
        Градски , то кино нямаше до скоро

Груйо , какво лошо има ЦСКА да плати на НАП , както и други на които дължи пари?Нали е затова тази просия?
        Или предпочиташ да отидат по сметката на някой акционер , но не и в клуба?
        Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Без ЦСКА платформата прискръцва тъй самотно, като часовник стар в непроветрен и прашен коридор...
          Това ИПО трябваше да мине, но как да стане това като от първия до последния
          ден някой форумци не спряха да плюят и в момента даже злорадстват от провала?
          Никой не печели от провала на ИПОто,може би само ИП направиха някой лев
          комисион,иначе се получи много лоша реклама за БФБ,абе Българска работа.

Коментар

Сливен
            Ами, на първо четене, се сещам за три банки, които могат да те обслужат...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Груьо, стига моля те с тези мозъчни напъни - цапаш темата. Няма как парите да идат в НАП, защото не са нито на ЦСКА, нито на Лупи. Тва лефскарите само да злобеете, ама след всеки фотболен мач - тишина, щото ви бият като даули. Присмял се хърбел на щърбел ...

Коментар

За кой град говорим ?
                Сливен

Коментар

• Без ЦСКА платформата прискръцва тъй самотно, като часовник стар в непроветрен и прашен коридор...

Коментар

• Много добър анализ Дидо, този път ми хареса. Засегнал си един доста интеерсен факт, който май всички (включително и аз) пропуснаха - парите от ИПО-то отиват веднага в НАП, затова и то е неуспешно, т.е. затова Лупи не направи врътката със заемните средства и не записа ИПО-то в 16.59. Жалко, много жалко Ако НАП пак не клекне и не се появи желаният инвеститор, този сезон отива всуе и тези 4 победи ще са лебедова песен, което не е честно и дори и за мен е гадно. Все пак това е цска.

Задавам си и въпроса дали аз бих си купил акции на Левски в подобен случай и не съм сигурен за отговора на 100%, но по-скоро бих си купил. Все пак са 30 кинта, мамка му, не е някаква невъзможна сума. От друга страна пък и ние имахме инициатива за 100-те години, но аз не направих дарение - не знам защо, хем познавам част от хората там и знам, че са сравнително читави, но не дарих. Е, ок, купих си 3 билета, което пак са 50-на лева, но това е друго.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е има ли значение изобщо от това. Ако някой е решил, че ще даде пари и купи акции ще отиде до съседния град да си купи. Това не е никакво оправдание с банките и т.н.
                      .
                      Алуминиеви радиатори

Коментар

...
                        И пак пиша втори път- това, че дадена банка има клон или офис в някой град, не означава, че предлага такива услуга. ....
                        За кой град говорим ?
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
                          От твоята картинка се вижда, че някой в 17 часа купил 27365 акции, а общо продадените вчера са 27445. На времето имаше лаф: "Все едно на 8 септември да си купиш фабрика"
                          Така е, не включват последните 80 на закриващия, неслучайно оставих часа.
                          Но като цяло поредна издънка на посредника, който над 4 месеца ако не и повече не може да си оправи излишъците при аукцион...
                          Що нямам емисия PFC?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Аз пък продължавам да не вярвам, че Лупи ще върне парите на тези, които си купиха от ИПО-то Но останах супер удивен, че нямаше голяма Зделка за около 1 млн акции в 16.59 Ще следя с интерес пресконференцията днес, за да чуя какво ще каже - важно ми е чисто от психологическа гледна точка.

Само едно разбрах - чорбарите се оказаха толкова умни, че не повярваха на този, дето би говедата 4 пъти подред за първенството (това мисля, че е прецедент) или просто са си дзифтари и казионни фенове и не отделих парите за едно кино
                            Цесекарите на 99% не разбраха за какво става дума, каква е идеята зад всичко. Нямаше подходяща публичност, почти всички останаха с идеята, че Томов събира по контролирани от него сметки пари от името на ЦСКА. Това е достатъчно да откаже 95% от феновете да се включат.

Който беше приготвил 20-30 лв. като чу какви са комисионните тегли една македонска. Някои все пак си купиха - това в моите очи са истински и абсолютни ултраси

Томов в типичен стил тръбеше за стотици хиляди продадени акции, които никой не видя да минават на борсата и вестниците писаха за това. И сега стои въпроса как точно са инвестирали тези могъщи инвеститори (не че не се сещаме, но хайде)....

Изобщо оформи се типичната Томова мъгла, в която нищо не е ясно, обясненията са смес от полуистини гарнирани с фенщина и не могат да убедят мислещ човек в нищо.

В крайна сметка и футболисти и треньори започнаха многозначително да намекват за празните обещания на Томов, което остави само един шанс ИПО-то да е успешно - Томов сам да осигури парите. Това последното не е като да говориш на едро, иска се кеш. А като вземем предвид и факта, че този кеш по дефиниция отиваше в НАП за погасяване на публични задължения, то не е чудно, че самия Томов реши да не довърши фокуса. И стигнахме до нежелания, но все пак логичен финал...

Да видим сега продължението... След снощното включване на Стойчо нещата не изглеждат розови...

Коментар

ОК, уважаеми, щом смятате, че са малко посредниците и техните офиси, предполагам сте открили чудесна възможност за бизнес ...
                              За кой град, става въпрос ?
                              Ето ти офисите на два от ИП, с най- развита мрежа в страната. Има още няколко ИП с офиси само във Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и по изключение в друг град.

Това са офисите на Юг маркет.

Това са офисите на Елана

И пак пиша втори път- това, че дадена банка има клон или офис в някой град, не означава, че предлага такива услуга. Тези неща е трябвало да ги съобрази Авал при подготовката на емисията.

Коментар

• Аз пък продължавам да не вярвам, че Лупи ще върне парите на тези, които си купиха от ИПО-то Но останах супер удивен, че нямаше голяма Зделка за около 1 млн акции в 16.59 Ще следя с интерес пресконференцията днес, за да чуя какво ще каже - важно ми е чисто от психологическа гледна точка.

Само едно разбрах - чорбарите се оказаха толкова умни, че не повярваха на този, дето би говедата 4 пъти подред за първенството (това мисля, че е прецедент) или просто са си дзифтари и казионни фенове и не отделих парите за едно кино
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X