IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момчета, по-спокойно, НАП няма да вземе нищо. Груев искаше да каже, че ако ИПО-то беше успешно, парите щяха да отидат за погасяване на задължения на ЦСКА към НАП. Сега нищо няма да отиде в НАП, което ще има своите последствия, но не за дребните акционери, а за клуба...

Коментар

• На Александър Томов посредниците му били виновни за провала на предлагането и клуба!

Чудя се колко болен трябва да си в главата че да му дадеш на тоя боклук нагъл и крадлив и 50 стотинки!!

П.С. Не се интересувам от БГ футбола! Просто изразявам човешкото си изумление от безграничната таглост!

Коментар

• Ако НАП вземе тези 1 млн лв. би било откровена кражба. Може ли и аз да се включа в баса?

Коментар

• аз не се отказвам. Чакам и оня всезнайко

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Ако Грую не се навие аз се хващам на бас.
            Що се бъзикате с човека ве, хаймани????

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
              Груьо, искаш ли да се хванем на бас, дали ще върнат парите или ще идат в НАП?
              Ако Грую не се навие аз се хващам на бас.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                Груьо, искаш ли да се хванем на бас, дали ще върнат парите или ще идат в НАП?
                златарче, при така стеклите се обстоятелства, с оглед на факта, че ипо-то е юридически неуспешно, нап нямат никакво правно основание (цска - също) да иска каквато и да е част от тези пари, защото тези пари не са на цска, а не хората, които са дали заявка да си закупят акции. Акции те няма да получат, съответно цска пари няма да получи, от там - нап ще получи дедовия от тази сума
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груьо, искаш ли да се хванем на бас, дали ще върнат парите или ще идат в НАП?

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    Александър Тодоров - парите ще бъдат върнати, или ще останат в специален фонд, ако бъде създаден.. Подробности тук:

http://www.redpride.eu/2014/05/19/al...dobri-vremena/
                    Не си го написал много коректно. Човека е казал:
                    "Сашо Тодоров не изключи да бъде създаден фонд и хората да оставят там парите, които ще им бъдат върнати."

Със сигурност парите ще бъдат върнати, без комисионните на ИП естествено. И ако се създаде фонд, може доброволна да дадат там парите си. Което пък няма да стане.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ето ви го и тишичният представител на чорбарлъ бирлиги, от онези, дето се водят еничари и заради които се развали фенството в България (има ги не малко и в нашия лагер). Абе, аланкоолу (на чист чорбарски ти говоря, за да няма грешка), ти къде видя злоба бе, овчар? Аз съжалявам, че не се случи ИПО-то и то защото това до голяма степен беше последния шанс за цска, а цска са един от двата водещи отбора в Бг и аз искам цска да е в а група, а не по селските дивизии!!!

Парите от ИПО-то отиват в НАП, това ясно си го пишеше в проспекта. Това, за което не съм сигурен, е кога се дължат тези пари на НАП, тъй като имаше доста отсрочки и разсрочки на дълга, но действията на Лупи по незаписването на ИПО-то говорят точно за това - явно парите вече са дължими, а предполагам знаеш какво става при запор на сметки? Ако не си спомняш, може да питаш феновете на Ботев, на които НАП им събираше парите още на ксите на стадиона (бепе на мач с ЦСКА), за да си погасяват задълженията, а не да отидат при Митьо Селския.

И сега последно - няма да е морално (макар че ще е честно и справедливо), ако цска не участва в Европа тази година и на тяхно място се класираме ние. Не сме си заслужили мястото и нямаме място в евротурнирите. Надявам се цска да се стабилизира, същото се надявам и за любимия ми отбор.

Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                      Груьо, стига моля те с тези мозъчни напъни - цапаш темата. Няма как парите да идат в НАП, защото не са нито на ЦСКА, нито на Лупи. Тва лефскарите само да злобеете, ама след всеки фотболен мач - тишина, щото ви бият като даули. Присмял се хърбел на щърбел ...
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Александър Тодоров - парите ще бъдат върнати, или ще останат в специален фонд, ако бъде създаден.. Подробности тук:

http://www.redpride.eu/2014/05/19/al...dobri-vremena/

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Просто смятам, че много глупости се казаха по темата, без да се засегне най-важното.
                          А за мен, то е, че самите чорбари, НЕ ВЯРВАТ на Апашо.
                          Армейците вярват в почтеността на Томов точно толкова, колкото левскарите вярват в способностите на Батков да изведе отбора на прав път. Не много и в никакъв случай не толкова, че да си дадеш парите с усмивка

Но пък не мисля, че левскарите мислят Батков за много непочтен или Томов за много некадърен ръководител, т.е. и двамата си имат и много малки плюсове

Коментар

Как пък никой до сега не се сети каква може да е изненадата, като черно на бяло е написано в проспекта, че парите се връщат.
                            Иначе, те подкрепям, че това ИПО трябваше да е успешно, но с такъв мажоритар, с такива грандомански изцепки , и такъв калпъв ИП няма как да е успешно. Аз съм сигурен, че ако беше някой от големите ИП , ИПО щеше да е успешно.Това ИПО си е поредица от грешки.
                            Изненада може да има по линия на "могъщите" инвеститори, които все пак не отрекоха да са придобили акции. Вариант е засега те да осигурят финансиране, колкото клуба да мърда като непублично дружество и евентуално да се опита второ ИПО, като например има възможност поръчките на досега записалите да важат и за него и да не се налага да се плаща втора комисионна, за който иска да запише отново и не иска да му се връщат парите (не знам дали е технически възможно, затова го давам като идея, която може и да е нереализируема).

Та изненади може да има, Томов не е никак глупав - точно обратното, и винаги може да поднесе сюрприз. Самият факт, че докара ИПО-то дотук е причина за голямо уважение и признание за способностите му с всички условности, които произтичат от реномето му и богатата му история.

Коментар

Я иди в Нова Загора да видим колко ще те обслужат.
                              Заяждаш се на дребно и е извън темата IPO на ПФК ЦСКА.
                              В една от фенските групи на ЦСКА във Фейсбук, едни беше се оплакал от Сандански, че няма от къде да си купи, друг от Троян и пр. Така, че просто няма смисъл да коментираме това.
                              Начи,
                              Не ми е в стила да се заяждам.
                              Еле па на дребно.
                              Това, че някой си, написал в лицекнига, че не си е мръднал гъза, да ПРОВЕРИ, къде може да свърши работа, НЕ ЗНАЧИ, че НЯМА такова място. (и в двата цитирани града ИМА)...
                              Просто смятам, че много глупости се казаха по темата, без да се засегне най-важното.
                              А за мен, то е, че самите чорбари, НЕ ВЯРВАТ на Апашо.
                              Затова са участвали малко под 6000 души.
                              За клуб, като ЦСКА, това значи, ТОТАЛЕН ИГНОР от страна на привържениците (защото инвеститор, не би си купил акции в това дружество. Както се видя).
                              Бъди здрав.
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                                ИПО-то трябваше да мине, категорично. Това беше елегантен начин да се закърпят нещата, оттам нататък намирането на спонсори, инвеститори за стадиона и пр. щяха да са много по-лесни. Имаше начин ЦСКА да стъпи на крака и вече се виждаше надежда. Затова Томов беше длъжен да осигури успеха, но изненадващо за абсолютно всички потъна накрая на Дунава, буквално в последните минути... Напомня ми ситуацията с отнетия лиценз, която вероятно ще видим отново...

Но нека все пак изчакаме какво ще е официалното становище на обяд. Може пък да има изненади
                                Как пък никой до сега не се сети каква може да е изненадата, като черно на бяло е написано в проспекта, че парите се връщат.
                                Иначе, те подкрепям, че това ИПО трябваше да е успешно, но с такъв мажоритар, с такива грандомански изцепки , и такъв калпъв ИП няма как да е успешно. Аз съм сигурен, че ако беше някой от големите ИП , ИПО щеше да е успешно.Това ИПО си е поредица от грешки.

Коментар

Working...
                                X