IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    за какво да съм се покрил?
    за баса

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Ако разбирам правилно, Томов е казал:

1. ИПО-то е неуспешно, защото хората не познават материята (вярно) и в провинцията няма добри условия за покупки (хм, да речем).
      2. Хората сега имат три варианта: да си вземат парите; да си купят същия брой акции от клуба (технически - от Томов, но хайде да не издребняваме) и да дарят парите ().
      3. Клубът продължава агонията на мускули, но за да не отчайваме отбора и щаба пак завъртаме плочата за един голям и няколко малки спонсора и пр., т.е. същият репертоар като досега.

Явно краткосрочно идеята е някак да се добута до групите на Лига Европа и с приходите оттам да се кърпят нещата.

Много софистицирано бъдеще се очертава, дано поне лиценза не го отнемат...
      събраните пари - спонсорство или курбан, както го прецените

Коментар

• Палачи дете Лупи е невинен

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
          Ти сериозно ли? Грую се покри - типично
          за какво да съм се покрил?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Кажи условията, че оная хиена Грую ще ме изпревари.
            Ти сериозно ли? Грую се покри - типично

Коментар

• Според мен темата е повече от изчерпана и безпредметна! Не е нужна цяла тема, за да си говорим кой е виновен или не!!! А и не е вече нито актуална, нито нужна...

Коментар

• Ако разбирам правилно, Томов е казал:

1. ИПО-то е неуспешно, защото хората не познават материята (вярно) и в провинцията няма добри условия за покупки (хм, да речем).
                2. Хората сега имат три варианта: да си вземат парите; да си купят същия брой акции от клуба (технически - от Томов, но хайде да не издребняваме) и да дарят парите ().
                3. Клубът продължава агонията на мускули, но за да не отчайваме отбора и щаба пак завъртаме плочата за един голям и няколко малки спонсора и пр., т.е. същият репертоар като досега.

Явно краткосрочно идеята е някак да се добута до групите на Лига Европа и с приходите оттам да се кърпят нещата.

Много софистицирано бъдеще се очертава, дано поне лиценза не го отнемат...

Коментар

• За какво второ IPO говорят, нали ППП се прави само веднъж, като за първи път излиза дружеството на борсата.След това би трябвало да не се води ИПО,а вторично публично предлагане?!
                  Last edited by andy2000; 20.05.2014, 14:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                    Кажете моля по коя телевизионна програма предават пресконференцията?
                    канал 3.
                    ще връща парите, ама ако искат акционерите да ги дарят...

Коментар

• http://www.livesport.bg/live/obqsnen...akcii-558.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        http://www.investor.bg/novini/346/a/...titori,172589/

Щом тоя спря да повръща и пари да връща, има лъч светлина и не от насреща идещия влак.
                        Нямам препоръки!
                        Имам странното чувство, че тоя не живее в България и затова може да върне парите А БГ Вълка засега не мисля, че е узрял до така степен
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Кажете моля по коя телевизионна програма предават пресконференцията?

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/346/a/...titori,172589/

Щом тоя спря да повръща и пари да връща, има лъч светлина и не от насреща идещия влак.
                            Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                              аз не се отказвам. Чакам и оня всезнайко
                              Кажи условията, че оная хиена Грую ще ме изпревари.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                На Александър Томов посредниците му били виновни за провала на предлагането и клуба!

Чудя се колко болен трябва да си в главата че да му дадеш на тоя боклук нагъл и крадлив и 50 стотинки!!

П.С. Не се интересувам от БГ футбола! Просто изразявам човешкото си изумление от безграничната таглост!
                                +1
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X