IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Нека бутилката уиски да е зелено "Джони".Нищо че си чакам моята дето ми я дължи Пешко МлЕкото.
    ама за какво е баса, де - всичко друго, ясно, да влезе убития
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нека бутилката уиски да е зелено "Джони".Нищо че си чакам моята дето ми я дължи Пешко МлЕкото.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
        Бутилка уиски
        ама дай точни параметри де, не на час по лъжичка - какъв точно бас предлагаш и на какво уиски, щото ми се струва, че си говорим за едно и също, а Дидо много точно го изясни
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Александр Томов планира второ IPO за ЦСКА

Клубът е готов да върне парите на закупилите акции, ако те желаят това, увери главният акционер.
          http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/55256

Тоя няма спирка

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
            Здравейте,

На крива ракета космоса и ПРЕЧЕЛ?!

Тук глупости дал бог /а не да ми се оправдават с фенове, ИП и баМки/: кой определи емисионна цена от 3.00 лв. при номинал 1.00 лв. за акция на едно декапитализирано дружество /а се говореше дори и за 5.00 лв./; кой определи да могат да се записват мин. по 10 бр. акции; кой реши, че трябва мин. да се запишат 1 500 000 бр. акции за 4 500 000 лв. за да е успешно IPO, а не примерно 250 000 акции за 750 000 лв.; защо липсваше роудшоу за привличане на интерес към емисията, на което да се запознае широката общественост както с начините за записване така също и на местата по области където могат да го запишат и т.н. Мога да пиша дълго.
            Ето това са истински причини довели до неуспеха на емисията и върху тях трябва да помислим. Всичко друго са общи приказки.

Дали Томов не знае и другите начини за привличане на обществен капитал? Примерно емитиране на облигации /застраховани или ипотечни/ и да призове феновете да помогнат срещу гарантирана доходност?! При тази хипотеза /доходност => 10% и при това хеджирана можеше дори някой случаен иституционален да запише.

Поздрави!
            ЦСКА, как точно ще обезпечат ипотечните облигациЙ ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
              Здравейте,

Тук глупости дал бог /а не да ми се оправдават с фенове, ИП и баМки/: кой определи емисионна цена от 3.00 лв. при номинал 1.00 лв. за акция на едно декапитализирано дружество /а се говореше дори и за 5.00 лв./; кой определи да могат да се записват мин. по 10 бр. акции; кой реши, че трябва мин. да се запишат 1 500 000 бр. акции за 4 500 000 лв. за да е успешно IPO, а не примерно 250 000 акции за 750 000 лв.; защо липсваше роудшоу за привличане на интерес към емисията, на което да се запознае широката общественост както с начините за записване така също и на местата по области където могат да го запишат и т.н. Мога да пиша дълго.
              Ето това са истински причини довели до неуспеха на емисията и върху тях трябва да помислим. Всичко друго са общи приказки.

Дали Томов не знае и другите начини за привличане на обществен капитал? Примерно емитиране на облигации /застраховани или ипотечни/ и да призове феновете да помогнат срещу гарантирана доходност?! При тази хипотеза /доходност => 10% и при това хеджирана можеше дори някой случаен иституционален да запише.

Поздрави!
              Вие луди ли сте! Кой ще купи акции на отбор , управляван от обирджията на Кремиковци!!!!! Не помните ли как щяха да го бият (уж) феновете. Аз щях да купя ако беше Вальо Михов, но при Томов......По-добре в Химко. Там поне имам опит

Коментар

• Томов днес говори за "Златна книга на акционерите" ти за обратен дивидент
                Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Първоначално изпратено от slim Разгледай мнение
                  Късти го някак този дивидент да влезе в аналите на познанието.
                  Аз съм казал: обратен дивидент.
                  Така ще подхожда и на същността на акцията тук, която пак е обратна, да дава задължения към клуба, а не права и възвръщаемост. Все пак някой трябва да осигурява пари за издръжката на футболистите и техния живот, в син сити не пускат без пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от slim Разгледай мнение
                    Късти го някак този дивидент да влезе в аналите на познанието.
                    Трябва да е нещо като ,Дивидент-Гей,щото е обратен,от акционерите към дружеството..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      дай конкретно какво искаш да подложим на бас? Аз сигурно съм човекът с най-много басове във форума
                      Бутилка уиски

Коментар

• Късти го някак този дивидент да влезе в аналите на познанието.
                        Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Здравейте,

Поздрави!
                          Last edited by Konsultant; 20.05.2014, 16:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнение
                            Лошо за нашия обичан отбор. Все се надявах да съберем пари за да имаме добър столичен футбол.
                            Може би грешката е в лошото обявяване на условията по ИПО-то?
                            Аз ако бях щях да предложа едни малко по-различни условия за акциите, които да са съобразени с нуждите за пари на едни ритнитопковци. А именно, че акциите тук не трябва да носят дивидент, а задължение. Имаш акции, обичаш столицата и футбола ѝ, ами даваш всяка година обратен дивидент за издръжка на клуба колкото реши ОС на клуба.
                            Ето такава схема би се харесала на забляните запалянковци. Не е сложно, ама преди да се действа първо трябва да се мисли.
                            Професоре, Вие ли сте?

Коментар

• Лошо за нашия обичан отбор. Все се надявах да съберем пари за да имаме добър столичен футбол.
                              Може би грешката е в лошото обявяване на условията по ИПО-то?
                              Аз ако бях щях да предложа едни малко по-различни условия за акциите, които да са съобразени с нуждите за пари на едни ритнитопковци. А именно, че акциите тук не трябва да носят дивидент, а задължение. Имаш акции, обичаш столицата и футбола ѝ, ами даваш всяка година обратен дивидент за издръжка на клуба колкото реши ОС на клуба.
                              Ето такава схема би се харесала на забляните запалянковци. Не е сложно, ама преди да се действа първо трябва да се мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                                за баса
                                дай конкретно какво искаш да подложим на бас? Аз сигурно съм човекът с най-много басове във форума

Коментар

Working...
                                X