IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Все пак трябва да му се признае на Лупи,пое ЦСКА напълно фалирал отбор,а в
    момента се бори за титлата,финансово го стабилизира.Другият вариянт беше
    ЦСКА сега да го няма на футболната сцена.Колкото до ИПОто,кой знае може
    накрая да излезе успешно.
    С всичко съм принципно съгласен, но това болднатото малко ме съмнява

А иначе дано извади коз от ръкава (инвеститор, който да се бръкне за милион акции), че явно с тоя имидж не може да убеди много обикновени фенове да си закупят артии, което е кофти.

Коментар

• Все пак трябва да му се признае на Лупи,пое ЦСКА напълно фалирал отбор,а в
      момента се бори за титлата,финансово го стабилизира.Другият вариянт беше
      ЦСКА сега да го няма на футболната сцена.Колкото до ИПОто,кой знае може
      накрая да излезе успешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение
        На коя дата трябваше да се разбере дали е успешно IPO-то?
        19 май

Коментар

• На коя дата трябваше да се разбере дали е успешно IPO-то?
          http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Какво пък ви пречи бат лупи , че си продава шита? Има балъци, купуват.Търсене и предлагане. И кво от това? Сами са си виновни. Това не го разбирам, същото като ипотекарите дето пищят. Някой да го е карал да подписва? Аз не знам за задължително ИПО или кредит, някой да им е опрял пистолет в главата - купи или умри? А после ,ама то спадна, те условията са много лоши. Ами да, така става като правиш глупости.

Не е препоръка!
            Ей неол...... Ти нормален ли си като първа точка? 2. Има ли държава в ЕС в която да не важат директивите за банковите кредити? Вие всички псевдофискалисти, псевдобанкери, псевдоикономисти си мислите, че много ги разбирате работите и се набанвате най- здраво за моя радост. Иначе примерно един ЗП влязъл в банка и не можещ да чете или неразбиращ задачите в дребния шрифт, както и термини като ГПР, поръчител /много хитра дума , вместо съдлъжник/ и прочее ЗАЩО БЕ ГОЛЬО трябва да има финансово образование за да не бъде излъган??????????????? Трябва да има ЗАКОНИ в защита на потребителя!

Коментар

Какво пък ви пречи бат лупи , че си продава шита? Има балъци, купуват.Търсене и предлагане. И кво от това? Сами са си виновни. Това не го разбирам, същото като ипотекарите дето пищят. Някой да го е карал да подписва? Аз не знам за задължително ИПО или кредит, някой да им е опрял пистолет в главата - купи или умри? А после ,ама то спадна, те условията са много лоши. Ами да, така става като правиш глупости.

Не е препоръка!
              E, не е точно така... принципно е вярно, че всеки има глава на раменете и сам взема решения и си носи последствията за тях. Но по тази логика не трябва да има контрол и например за финансовите пирамиди - аз не сум чувал на някой да са му опирали пистолет в главата, че да си вкарва парите в тях...

Както казах, една от ролите на КФН е да прави някакъв контрол и да защитава нетолкова финансово грамотните граждани.... поне според мен е така...

Коментар

• Първоначално изпратено от Борсов играч Разгледай мнение
                Ти купили си?
                Много неща съм купувал, но акции на ЦСКА не са сред тях.
                Препоръки нямам!
                Custodite sortem vestram

Коментар

Не е препоръка!
                  Ти купили си?

Коментар

• мен ме озадачи това
                    Седнете си на гъза/с извинение/ и мълчете защото всяка дума против ИПО /което и да е/ Ви е грешка.
                    все пак форума е за коментиране
                    дори на такива свещени теми като ипо-то на цска
                    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Какво пък ви пречи бат лупи , че си продава шита? Има балъци, купуват.Търсене и предлагане. И кво от това? Сами са си виновни. Това не го разбирам, същото като ипотекарите дето пищят. Някой да го е карал да подписва? Аз не знам за задължително ИПО или кредит, някой да им е опрял пистолет в главата - купи или умри? А после ,ама то спадна, те условията са много лоши. Ами да, така става като правиш глупости.

Не е препоръка!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• ами кфн явно е не работеща или избирателно работеща институция, какво ще си губиш времето да се отнасяш към нея,
                        ти като си такъв защитник на ипо-то напиши, колко акции си купи и защо
                        п.с. не се интересувам от футбол и не се заяждам на тази основа
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• [QUOTE=Van Basten;1059614692]
                          Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение

Казано честно, не смятам че това IPO е от някакво кардинално значение за борсата - т.е. не споделям притесненията, че в случай че се провали ще попречи на други потенциални IPO-та... според мен за всички серизони инвестотори, това си е чист цирк и едва ли някой му отдава някакво значение.

Проблема по-скоро е в КФН и как допусна това листване. Защото за Борсата и инвеститорите на нея, IPO-то няма да нанесе щети, но обикновените хорица които ще си загубят левчетата трябваше да бъдат защитени, защото явно се злоупотребява с тяхната финансова некомпетентност....В крайна сметка, не е ли ролята на КФН да пази именно дребните риби ?
                          Ето тоя случай показва как образоваността на човек понякога му пречи. Имаме ИПО. Не продумвай срещу него ни дума. Замълчете бе хора критици. Седнете си на гъза/с извинение/ и мълчете защото всяка дума против ИПО /което и да е/ Ви е грешка.
                          Ако имате аргументи против ИПО-то, има КФН...там ги адресирайте, не тук.
                          Last edited by cokrat1; 13.04.2014, 14:08.

Коментар

• [QUOTE=cokrat1;1059614683]
                            Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                            Еееееее, ......

Всяко ИПО подпомага БФБ. Стъпете на тоя фундамент и спрете всякакви критики на ИПО-то на ЦСКА щото излиза така, че вие режете клона на който седите.

Да кажеш нещо против горното...щото, то е най-важното в случая.
                            Казано честно, не смятам че това IPO е от някакво кардинално значение за борсата - т.е. не споделям притесненията, че в случай че се провали ще попречи на други потенциални IPO-та... според мен за всички серизони инвестотори, това си е чист цирк и едва ли някой му отдава някакво значение.

Проблема по-скоро е в КФН и как допусна това листване. Защото за Борсата и инвеститорите на нея, IPO-то няма да нанесе щети, но обикновените хорица които ще си загубят левчетата трябваше да бъдат защитени, защото явно се злоупотребява с тяхната финансова некомпетентност....В крайна сметка, не е ли ролята на КФН да пази именно дребните риби ?

Коментар

• [QUOTE=Van Basten;1059614672]Еееееее, ......

Всяко ИПО подпомага БФБ. Стъпете на тоя фундамент и спрете всякакви критики на ИПО-то на ЦСКА щото излиза така, че вие режете клона на който седите.

Да кажеш нещо против горното...щото, то е най-важното в случая.

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
                                Абе пич, балансите у БГ винаги трябва да ги приемаш с лекичко намигване...
                                Най-голямата по приходи компания в България - Лукоил нефтохим/ 2012 година с над 8 милиарда лева приходи/ - 2011 година имаше собствен капитал минус - 52 000 000 лева.Да си чул, че имат неКви проблеми от този факт.

ЦСКА все още не е публично дружество, че да е задължено да публикува отчета си до 31-03-2014 година.

Еееееее, ти пък сега какво направи - взе да ми сравняваш "Лукойл' с "ЦСКА" ?

Тези данни, които посочваш не съм ги гледал, но дори да са верни дела на СК към приходите ще бъде 0,65 % (-52 млн. СК към 8000 млн. приходи). Съгласи се, че това не е със същото значение и тежест като СК от -10,2 млн.лв. към приходи от 2,1 млн.лв. (по данни към 31.10.2013), или отрицателния СК към приходите при ЦСКА е 477,2 %

Дай да не се еб^ваме толкова с финансите ! "Пича" си е абсолютно прав - не може да се продава отрицателен собствен капитал, особено в такива големи размери (разгледан като СК на акция, или СК към приходи)...

EDIT: Колкото за публичността, мисля че след като се листват на Борсата са си съвсем публични ! Преди време знам една компанията, която поддържаше публичност в продължение на 2-3 години (депозираше тримесчни и годишни отчети в БФБ) само поради плановете да се листни на борсата... което в крайна сметка не стана - IPO-то беше планирано за 2009 г. и поради разбираеми причини, това не се случи.... Така че според мен са си задължени да публикуват отчетите си.
                                Last edited by Van Basten; 13.04.2014, 13:11.

Коментар

Working...
                                X