IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
    Какво става с купените от Галин Михайлов акции. Все още на борсата са продадени само 236 705 акции?
    Точно това се замислих и дирех темата.

Коментар

• Какво става с купените от Галин Михайлов акции. Все още на борсата са продадени само 236 705 акции?

Коментар

• Какво става с кампанията? Гледам нямат пари за косачка за трева и за нафта

http://www.blitz.bg/sport/article/226220

Хххахаха, трансфер на косачка, а като прочетох заглавието си помислих, че ЦСКА са измъкнали Юлиан Дракслер под носа на Арсен Венгер

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
          На мен, съдейки по сумата ми изглежда, че са му ги продали (или ще му ги продадат) по 1лв на извънборсова.
          Значи за едни цената е 3лв, а за други 1лв и 0лв!
          Как може да се има доверие в такъв случай? Поне да бяха публикували някаква обоснователна причина... Няма

Нямам, не искам да имам. Жал ми е че сульо и пульо се натиска да управлява футболен клуб, от което страда футбола.
          Хайде стига измишльотини,колкото българи толкова акъл.

Коментар

• "ЦСКА обяви, че е продал 195 583 акции на Галин Михайлов" - вярно броя на акциите подозрително кореспондира с 100000 евро обърнати в лева.
            За БФБ провал на ипото на ЦСКА ще е много лоша реклама сред хиляди измамени фенове заплатили на Елана комисионна и не получили нищо.
            Дано все пак успеят да съберат минималното изисквано количество.Манджукови нали щяха да купуват?
            Last edited by vale1; 01.05.2014, 14:29.

Коментар

"ЦСКА обяви, че е продал 195 583 акции на Галин Михайлов. Бизнесменът, който е член на борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД, прави покупката в лично качество, съобщават от клуба.

До момента сделката не е отразена пред Централния депозитар. Според информацията това ще се случи след празничните дни. "

Значи разбирам, че сделтата е минала "Продал". т.е. сделката е била вчера и вальора е на 7-ми май. Ама не я виждам. А и съдейки по офертата "продава" на борсата - не е сключвана такава сделка
              На мен, съдейки по сумата ми изглежда, че са му ги продали (или ще му ги продадат) по 1лв на извънборсова.
              Значи за едни цената е 3лв, а за други 1лв и 0лв!
              Как може да се има доверие в такъв случай? Поне да бяха публикували някаква обоснователна причина... Няма

Нямам, не искам да имам. Жал ми е че сульо и пульо се натиска да управлява футболен клуб, от което страда футбола.

Коментар

• Лупи май криза не го лови.
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ако бият Лудогорец ще стане мнооого интересно.

Коментар

• Справка за резултатите ( период: от 01.01.2014 до 30.04.2014, търсене по компания PFC - ПФК ЦСКА АД):
                    Общо сделки 3 987. Общо изтъргувани акции 233 567, на средна цена 3.000. Обща сума на сключените сделки 700 701.00.

В момента на платформата са остатъка до 3 млн., вероятно на 7 трябва да бъдат махнати фиксинговите от вчера.

Коментар

• "ЦСКА обяви, че е продал 195 583 акции на Галин Михайлов. Бизнесменът, който е член на борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД, прави покупката в лично качество, съобщават от клуба.

До момента сделката не е отразена пред Централния депозитар. Според информацията това ще се случи след празничните дни. "

Значи разбирам, че сделтата е минала "Продал". т.е. сделката е била вчера и вальора е на 7-ми май. Ама не я виждам. А и съдейки по офертата "продава" на борсата - не е сключвана такава сделка

Коментар

Защо не виждам сделката за покупка на 195 583 акции, които е взел Галин Михайлов, който е член на Борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД?
                        ЦСКА обяви, че е продал 195 583 акции на Галин Михайлов. Бизнесменът, който е член на борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД, прави покупката в лично качество, съобщават от клуба.

До момента сделката не е отразена пред Централния депозитар. Според информацията това ще се случи след празничните дни.
                        http://www.dnevnik.bg/sport/2014/04/...200_hil_akcii/

На всичко отгоре ЦСКА скоро ще има и депутат.
                        Председателят на парламентарната комисия по околната среда и водите Петър Курумбашев (БСП) е подал оставка като депутат....
                        Следващият в листата на БСП е бившият депутат и евродепутат от левицата Атанас Папаризов. Преди дни обаче правителството определи Папаризов за представител на България при Световната търговска организация (СТО) със седалище в Женева. След Папаризов в листата е Иван Ченчев - пресаташето и член на управителния съвет на ЦСКА.
                        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...ka_parlamenta/
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Защо не виждам сделката за покупка на 195 583 акции, които е взел Галин Михайлов, който е член на Борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД?
                          На този пич Сашко му е взел кинтите по фиксинг

Коментар

Питах се подобно за акциите на Тройчо. Освен, че ги взел преди тия, се оказва че още като не са публични и едва ли не няма къде да минат. В смисъл може да си минат потулени - ни на БФБ, ни на ОТС, ни в нечий сайт на посредник.

Коментар

• Защо не виждам сделката за покупка на 195 583 акции, които е взел Галин Михайлов, който е член на Борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД?

Коментар

• http://www.cska.bg/news/Nov-krupen-akcioner/567.html

Коментар

Working...
                                X