Първоначално изпратено от barmil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
http://www.blitz.bg/sport/article/227504
Какво означава "Слуховете гласят, че има вероятност парите на хората, изкупили акции, да им бъдат върнати. От “Армията” обаче отрекоха и обявиха, че “много “доброжелатели” работят срещу клуба, но в крайна сметка ЦСКА няма да има финансови проблеми." ?
При неуспешна емисия не беше ли задължително да се върнат парите, какви слухове, какви 5 лева ?
Поздрави
Коментар
-
Ще е тъжно и жалко ако тази емисия мине. Няма лошо ЦСКА да бъде спасен от феновете. Макар че правилното е ЦСКА да бъде ликвидиран, защото не е здравословно за държавата и за спорта да съществуват фалирали отбори и федерации. Отбор като ЦСКА да съществува трябва освен футболистите да могат да ритат и мениджърите да могат да смятат (и да не лъжат).
Борсата да бъде използвана по този начин от Лупи е просто безобразие. На борсата трябва да се пускат компании с перспектива и които не са с отрицателен капитал, а не футболни отбори. Ако феновете на ЦСКА искат да го спасят като дадат пари на Лупи - нека направят дарения, но нямаше нужда да минава през борсата.
Коментар
-
ДВА ГОЛЕМИ УДАРА УРААААААААААААА!
http://www.blitz.bg/sport/article/227256
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
шалалалал лала лала ла...
С червено знаме,шалче в ръка
ще обходим цялата Земя,
за да видим онази игра,
мечта за всички отбори по света.
София значи, значи ЦСКА,
шампиона на наш`та страна
и нека всички рогати и свине
разберат, че шампиони сме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенека не се смеем на чорбата, че и ние сме цъфнали, та вързали - стадионът все още е кабрио, а трябваше да е готов през май, ама и ние не уточнихме коя година
Коментар
-
Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнениеБяха казали, че сряда ще разберем. Обаче не уточниха коя срядаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ай сиктир... На тоз по 3, на оня по 1, на трети по 0... И без пари да ми ги дават, не ги искам!!! Срещу тях получаваш само задължения! А за 3.00 лева на борсата могат да се купят толкова перспективни и добри акции - трябва да съм луд да си дам парите тук! А накрая ще стане само един подарък на Елана, като че ли кой знае какво са свършили...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеКакво става с купените от Галин Михайлов акции. Все още на борсата са продадени само 236 705 акции?
Коментар
-
Браво шпекуланти, изкупихте ли вече акциЙките на добрия вълк !?
Какво казваше камата - "едно време са ни освободили и сега ние ще ги освободим"
Та така - да вземете да го освободите тоя Лупи накраяНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеКакво става с купените от Галин Михайлов акции. Все още на борсата са продадени само 236 705 акции?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар