IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    а бе закона нема ли некви изискавния за собствен капитал.според мен тия са в практически фалит ам ИПО правят
    Абе пич, балансите у БГ винаги трябва да ги приемаш с лекичко намигване...
    Най-голямата по приходи компания в България - Лукоил нефтохим/ 2012 година с над 8 милиарда лева приходи/ - 2011 година имаше собствен капитал минус - 52 000 000 лева.Да си чул, че имат неКви проблеми от този факт.

Всяко ИПО подпомага БФБ. Стъпете на тоя фундамент и спрете всякакви критики на ИПО-то на ЦСКА щото излиза така, че вие режете клона на който седите.

ЦСКА все още не е публично дружество, че да е задължено да публикува отчета си до 31-03-2014 година.
    Last edited by cokrat1; 13.04.2014, 12:19.

Коментар

• Извън бъзиците по темата, има ли обявен някъде отчет за 2013 г. - проверявах на сайта им, както и на сайта на БФБ, но не открих ?

Или направиха един проспект и решиха, че с това се изчерпва публичността и за напред ?
      Last edited by Van Basten; 13.04.2014, 11:25.

Коментар

• а бе закона нема ли некви изискавния за собствен капитал.според мен тия са в практически фалит ам ИПО правят

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Парите няма начин да стигнат до Лупи. Очевидно ИПОто се проваля. Няма да бъдат набрани и 20% от минимално необходимите. До вчера бяха около 200 000. Днес няма и три хиляди, а ще спадат и още. Да стигнат до 250-260 000 продадени акции. Милион и 400 хиляди е мираж. Само еланите, каролите и пр, ще сложат някой леФ в джоба.
          За лупи и 5 и 15 лв да дойдат, са си като дар небесен
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            дон-балон ... името само говори
            Налупаха се доста пачки в чувалчето на Лупо, дано му стигнат да плати масрафа, и да не се стопят като в кремиковци
            (пс. а тази гарга манолова ми е била винаги антипатична, незнам защо)

Парите няма начин да стигнат до Лупи. Очевидно ИПОто се проваля. Няма да бъдат набрани и 20% от минимално необходимите. До вчера бяха около 200 000. Днес няма и три хиляди, а ще спадат и още. Да стигнат до 250-260 000 продадени акции. Милион и 400 хиляди е мираж. Само еланите, каролите и пр, ще сложат някой леФ в джоба.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Елана колко пари направиха от комисионни, не е истина . Това IPO е мечтата на всеки инвестиционен посредник - само поръчки по 10 акции

Трябваше вместо по 3 лева 3 милиона акции, да пуснат по 30 стотинки 30 милиона акции и пак минимума да е 10 акции. Минимална комисионна 10лв и торба с пари за посредника

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                100 акции си е купила момата,така че 320лв.
                Абе... не е ли ги срам тия пустинЯци, ше мАана да ги прИбия...

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
                  http://www.donbalon.eu/news217616.html
                  Е това е да отидеш с кеш пара и да удариш на масата
                  дон-балон ... името само говори
                  Налупаха се доста пачки в чувалчето на Лупо, дано му стигнат да плати масрафа, и да не се стопят като в кремиковци
                  (пс. а тази гарга манолова ми е била винаги антипатична, незнам защо)
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Ми не са малко двеста лева ей!
                    Без малко да стане мажоритар.
                    100 акции си е купила момата,така че 320лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
                      Ми не са малко двеста лева ей!
                      Без малко да стане мажоритар.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Мая Манолова стана акционер в ЦСКА

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=482142
                        Алуминиеви радиатори

Коментар

• Мая Манолова стана акционер в ЦСКА

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=482142

Коментар

• Абе, вие още ли го дъвчете този умрял труп?!? Закопайте го и да се свършва, то се видя че само ИП-тата ще изкярят от това!

Коментар

• някой може ли да даде линк за баланса и отчета на цска

Коментар

И защо ще дават по три лева за акция без покритие?
                                И дори държавата да хариже стадиона на ЦСКА, каквито неща и аз чух, то как стадиона ще покрие стойността на акциите?
                                Впрочем не знам какъв брой акции има самото дружество без ИПОто.
                                Той си знае защо.Неми се отчита.Поне засега Стадиона няма как да го харижат.Ще го дадат на концесия. Да се оправят.Не мога да ги мисля и тях
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X