Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеМомци, знаете ли ква селска сметка ми дойде на акъла.....исторически цената на акцията се е движела дивидент /пазарна цена = 1:17 до 1:22......хмммм ако се запази съотношението и доходността им това прави пазарна цена до края на годината в диапазона 1,8 до 2 лева за акция.
Вие кво мислите по въпроса ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Момци, знаете ли ква селска сметка ми дойде на акъла.....исторически цената на акцията се е движела дивидент /пазарна цена = 1:17 до 1:22......хмммм ако се запази съотношението и доходността им това прави пазарна цена до края на годината в диапазона 1,8 до 2 лева за акция.
Вие кво мислите по въпроса ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеАз незнам какво е Fair ценаако може да обясниш
. Цената на 1,54 не е толкова лоша с право на дивидент като се има предвид че 6 месеца от тази година вече са минали и е генерирана печалба от малко повече от 6 ст, на акция (прогноза за шестмесечието).. Прогноза за дивидент през следващата година консервативно 9,9 ст. на акция НЕТЕН и оптимистично 11 ст. на акция НЕТЕН
Горното не е препоръка за търговия с акциите на елана агрокредитhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Аз незнам какво е Fair ценаако може да обясниш
. Цената на 1,54 не е толкова лоша с право на дивидент като се има предвид че 6 месеца от тази година вече са минали и е генерирана печалба от малко повече от 6 ст, на акция (прогноза за шестмесечието).. Прогноза за дивидент през следващата година консервативно 9,9 ст. на акция НЕТЕН и оптимистично 11 ст. на акция НЕТЕН
Горното не е препоръка за търговия с акциите на елана агрокредит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДнес понакупих още средната ми се вдигна до 1.147http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Тук май вчерашния продавач със 17-те К от аукциона си намери купувач. Дано някои от недоволните натиснат малко цената...
Edit: Няма ли да е по-правилно, ако темата се премести от "Предстоящи IPO" след като акцията се търгува вече доста време?Last edited by TheSkorpion; 13.06.2017, 15:21.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
Точно 7 ли?.... Аз го смятах 7.4 ст. Нето ?????
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеХайде, честото- 7 ст дивидент ще имаме.
Коментар
Коментар