Добре. Четат форума. Включиха се.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Е като си ги записал, ИП-то ще си вземе парите от сметката ти.
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Аз от колко време говоря, че щом не си подкрепиха правата, тук ги пиши бегали като мениджмънт - пълен т@шак, който разчита на немъчените пари на фонсовете, на които им е през дедовия какво става, важното е да си вземат комисионките. Ма нищо де, човек веднъж се лъже, обаче пък от друга страна, балъци винаги ще има (сред които и аз)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
те и другите акции още не са платени
Коментар
-
Ако падне под 1.1 намалява и вероятността да се запишат всички акции от аукциона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Предвид низходящия тренд на борсата и на фона на международните борси, вероятността да падне под 1.10 нараства ! По-важното е да не задържи под тази граница !
Нямам акции, но следя позицията .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеСъщестува си винаги този риск някой да им тегли една и да не плати. Докато не са взели парите - не са взели парите. Това са реалностите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеИнтересно какво се случва чисто теоритично когато пазарната цена падне под предложената цена за увеличение на капитала и всеки почне да си харчи парите за покупки от борсата, вместо да си ги пази до там кой Април беше 27-ми мисля. В миналото имало ли е подобни сценарии с друга позиция?
Нямам акции, но следя позицията .
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Беше ти "паднало пердето", аз се опитах о време да ти е светло , нооо .... ти си видя, а и ....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар