Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, имам права които не смятам да използвам. Какво трябва да направя за да ги продам? Предполагам че трябва да се обадя на ИП и да му кажа да ги пусне за продажба (работя по този начин, а не с платформа), Какво става ако не го направя, кога ще се проведе аукциона с неизползваните права, и как се определя цената? Благодаря предварително.
А това за аукционите за неизползвани права и аз винаги съм се чудел как става, къде става и къде мога да видя кой как ще наддава за тези права. Някой по-опитен колега може да сподели.
- 1 like
Коментар
-
Колеги, имам права които не смятам да използвам. Какво трябва да направя за да ги продам? Предполагам че трябва да се обадя на ИП и да му кажа да ги пусне за продажба (работя по този начин, а не с платформа), Какво става ако не го направя, кога ще се проведе аукциона с неизползваните права, и как се определя цената? Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГруюПринципно си прав, да видим утре пазарът какво ще каже. Аз си твърдя, че звездите ми го говорят за 9 стинки, дали са толкова, съвсем скоро ще разберемТо и в ТА имаше такъв термин при "свещите"...
и тук е имало "изгрели" звездички но все пак на 1,40
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+! Точно за градуса си мислех, ама рекох да не припомням)) Имам чувство, че много пара може да се ангажира там (да не казвам "потроши"))...А колкото и да бързат тук, сега и времето не работи много вв тяхна полза)))
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
И бързат да вземат парите преди да са дошли увеличението на Брефа и IPO-то на Градус....
Коментар
-
Първоначално изпратено от konфуцийИ бързат да вземат парите преди да са дошли увеличението на Брефа и IPO-то на Градус....)...А колкото и да бързат тук, сега и времето не работи много вв тяхна полза)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеE то много ясно, че ако искат да приберат кеша от пазара, си трябва някакъв приличен дисконт, иначе - "чакай" за кешНяма да ме учуди и още дисконт)) -- Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Toва е днес, на първия ден без права беше повече, т.е. правата са били още по-евтини лиАз лично, поне така ми го говорят звездите и обясних вече защо, очаквам цена от 9 стотинки на право, но да видим утре какво ще каже пазара. Някакси ми изглежда доста малоумно от страна на мениджмънта, след като цената цяла година е била около 1,40, изведнъж да я свали на 1,15-1,16.
Отделно, още нещо от сайта на БФБ - там пише, че последната сделка с права е била на 1,28, на следващият ден цената "изненадващо" започна от 1,19 (данни от сайта на БФБ, отново повтарям), т.е. цената на право е 9 стинки - както казах, така ми го говорят звездите и нямам никаква препоръка или нещо друго. Все да го разбира както си иска, а утре пазарът ще отсъди кой крив и кой прав. Успех!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Е точно. Вече нямаш права. Съгласен съм с изчислението на колегата. По днешни цени се оценяват на 1.24-1.10- 0.08= 0.06 лв на право. Така го оценява пазара 1 право днес. Логиката е, че ако ще можеш да си вземеш права под 6 ст., по добре продай днес и си купи права.Аз лично, поне така ми го говорят звездите и обясних вече защо, очаквам цена от 9 стотинки на право, но да видим утре какво ще каже пазара. Някакси ми изглежда доста малоумно от страна на мениджмънта, след като цената цяла година е била около 1,40, изведнъж да я свали на 1,15-1,16.
Отделно, още нещо от сайта на БФБ - там пише, че последната сделка с права е била на 1,28, на следващият ден цената "изненадващо" започна от 1,19 (данни от сайта на БФБ, отново повтарям), т.е. цената на право е 9 стинки - както казах, така ми го говорят звездите и нямам никаква препоръка или нещо друго. Все да го разбира както си иска, а утре пазарът ще отсъди кой крив и кой прав. Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Хм,не знам дали и правилно така.Ако купиш сега реално не получаваш права
Коментар
Коментар