Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Всичко е така, както си го написал. И точно това е причината да си купя права, които да запиша за целият си кеш.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, друго си е да мислиш с хоризонт 1 година - капиталова загуба от 25% си е супер, както и да го погледнеш от акция, която е сейф хевън. непостижимо за която и да е друга от оборотните акции на бфб-то - поправи ме, ако грешаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТака е като се мисли в хоризонт 1-2-3 седмици.. Това че минали 2-3 к акции на 1,10 уревахте "ОРТАЛЪКА")
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеПичове, цената в обозримо бъдеще няма да е тази която е ............... човек трябва много да заспал и да не вижда пред носа си за да го проумее. Успех на ВСИЧКИ!!!
П.С. Моля служители на евана да не се обаждат от кафето - препоръкъ еNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеПетьо, откъде да знае Елана къде те сърби, за да те почеше? Може би е най-добре да им звъннеш лично и да ги светнеш за сероизната загуба, която ги грози.
Доколкото разбирам в тази тема редовно пишат две лица, които имат проблем най-вече с факта, че на БФБ има и позиции, които се търгуват на принципа на свободния пазар - цената се определя от търсенето и предлагането, а не от манипулации. Също много дразнещо е, че съществува някакъв си Еверест, който не е разбрал, че трябва да манипулира цената на въпросната акция. И не само да я манипулира, но да го прави в нужната на двамата форумци посока. Съответно липсата на желаната манипулация в дадения момент в "точната" посока води до люто недоволство и смъкване на доверието от Евереста и маркет мейкъра.Нека остане така цената пък ще си говорим дали съм само аз бил този дето няма да си плати заявените права. Проблема не е мой за да им се обаждам, има и други позиции на БФБ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеИначе защо да не побутнат нагоре? - с едни 10К цената ще скори с 7-8ст. и сътветно такива като мен ще си платят правата. По моя оценка ще загубят милиони.
Доколкото разбирам в тази тема редовно пишат две лица, които имат проблем най-вече с факта, че на БФБ има и позиции, които се търгуват на принципа на свободния пазар - цената се определя от търсенето и предлагането, а не от манипулации. Също много дразнещо е, че съществува някакъв си Еверест, който не е разбрал, че трябва да манипулира цената на въпросната акция. И не само да я манипулира, но да го прави в нужната на двамата форумци посока. Съответно липсата на желаната манипулация в дадения момент в "точната" посока води до люто недоволство и смъкване на доверието от Евереста и маркет мейкъра.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Значи самите Елана не си вярва, че цената е по-нагора. Иначе защо да не побутнат нагоре? - с едни 10К цената ще скори с 7-8ст. и сътветно такива като мен ще си платят правата. По моя оценка ще загубят милиони. От мен 30К, но аз съм дребна риба. Никой не може да ме убеди, че и другите(включително и фондовете) не чакат да видят каква е цената и тогава да плащат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение...
Не виждам защо някой да вдига сега цената на 1,2 та да може балъците да излязат на по-ниска загуба. Влиза се на дъното момчета, а и баба знаеше, че ще е тука
...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеКато гледам цената тук ще ми изгорят към 30К права. Ако някой ги иска - да се обажди, може да измилим някаква врътка. Чувал съм, че Елана имат маркет мейкъри, ако е така ще са много некадърни. С едни 10К можеха да вдигнат цената с 10ст и съответно да съберат милиони. Предполагам не съм само аз дето ще се откаже от правата..
можеш да продадеш от старите и да запишеш от новите по 1,1 лв.
но имаш още 1-2 дни за тази работа, защото сетълмента е 2 дни
Според мен някой около Елана трябваше да купи права и имайки стари акции да продава на 1,10 и да записва акции
но пак с комисионите и цената на правата ще му се върже сметката на поне 1,101+комисиона
Не виждам защо някой да вдига сега цената на 1,2 та да може балъците да излязат на по-ниска загуба. Влиза се на дъното момчета, а и баба знаеше, че ще е тука
Не е препоръка за покупко-продажба на ЦК. Имам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеКато гледам цената тук ще ми изгорят към 30К права. Ако някой ги иска - да се обажди, може да измилим някаква врътка. Чувал съм, че Елана имат маркет мейкъри, ако е така ще са много некадърни. С едни 10К можеха да вдигнат цената с 10ст и съответно да съберат милиони. Предполагам не съм само аз дето ще се откаже от правата..
П.С. За правата не се коси - за 30К си загубил 30 лева - пари за семкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Като гледам цената тук ще ми изгорят към 30К права. Ако някой ги иска - да се обажди, може да измилим някаква врътка. Чувал съм, че Елана имат маркет мейкъри, ако е така ще са много некадърни. С едни 10К можеха да вдигнат цената с 10ст и съответно да съберат милиони. Предполагам не съм само аз дето ще се откаже от правата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
логигата ти бега нещо- ако падне или даже остане на 1.1 тези дни - няма да мине увеличението, никой няма да плати заявеното. Съответно софиксо - само през крив макарон .... ама щом оцелях и след 2007 и сега съм по силен (но за съжаление по стар) значи господ ме пази
. Сега сериозно - и да падне под лев пазарна увеличението пак ще мине заради фондовете и невъзможността им да наберат нужния пакет от пазара без да пратят цената в небето.
Ситуацията е следната минава увеличението на 1,1 и следва дивидентна доходност мин 5,5% за следващата година спрямо цената на увеличението с тенденция да нарасне до 7 - 7,5 % за 2019г. Който купил купил....... следващия път когато ще може да се придобие голям пакет на сносна цена (разбирай над 5,5% див. доходност ) на следващото увеличение на капитала (ако всичко се развива нормално) ........ личната ми прогноза за цената на акцията до края на годината е 1,3 лв минимум !!!
Коментар
Коментар