IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доволен съм от ОББ да....наистина са малко бавни но не чак толкова че да ми пречи. За електронното нищо не ми взимат.0.5% комисионна на сделка но не по малко от 2 лева. Дебитна карта вече 14 години без да ми вземат и стотинка от банкомат без значение на кой оператор или банка е стига да е в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

точно
      за между другото
      защото са много бавни във всичко и не можеш да разбереш какво ти се случва
      но ако правиш по 10 сделки на година бива
      няма такса за поддръжка на портфейла
      а колко дерат за електронно банкиране и "поддържане на сметката" ... Мойте вече не се срамуват да взимат по 2 лева месечно на разплащателна..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение

Удобно е ако имаш електронно банкиране и търгуваш между другото.
        точно
        за между другото
        защото са много бавни във всичко и не можеш да разбереш какво ти се случва
        но ако правиш по 10 сделки на година бива
        няма такса за поддръжка на портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

доволен ли си от ОББ като ИП?
          Удобно е ако имаш електронно банкиране и търгуваш между другото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
            Момци, при мен дивидента пъкна.....ИП то е ОББ
            доволен ли си от ОББ като ИП?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
              Момци, при мен дивидента пъкна.....ИП то е ОББ
              При мен пъкна още вчера - както и упоменах в съответната тема
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Момци, при мен дивидента пъкна.....ИП то е ОББ

Коментар

• Във връзка с взето решение за разпределяне на дивидент за 2016 г. на проведено на 30.06.2017 г. ОСА на Елана Агрокредит АД-София (0EA), Дружеството публикува реда и условията за изплащането му, както следва:
                  - Брутен дивидент на една акция: 0.07791 лв.;
                  - Начална дата за изплащане на дивидента: 22.08.2017 г.;
                  - Крайна дата за изплащане на дивидента: 22.11.2017 г.;

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                    Тук кога можем да очакваме дивидент?
                    Плащат обикновенно около 30 септември.При всички случаи след 15ти защото тогава са им падежите.
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Тук кога можем да очакваме дивидент?
                      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                        Някой да е анализирал отчетите по-подробно ?

Какво се случва през второто тримесечие, че зачезва печалбата ? Нетната печалба за второто тримесечие излиза 427 хил.лв., при такава за първото от 624 хил.лв. ?

От прегледа на ОПР изглежада че проблемите идват от финансовите разходи - 348 хил само за II-рото, спрямо 76 хил.лв. само за I-во.

А като цяло общите финансови разходи са 424 хил.лв. за полугодиеото, което е почти колкото за цялата 2016 г. (431 хил.лв.)

Някакви идеи какво начислила през Второто тримесечие - авансови лихви по кредитите ?

Няма конкретна разбивка в отчета.
                        Изглежда просто са им по-големи разходите за лихви на база по-високия дълг.
                        Изглежда това е новата реалност с това ниво на дълг.

Коментар

• Бъхххх, идея нямам.....продължавам да вярвам у акцията обаче.....пфффф

Коментар

• Някой да е анализирал отчетите по-подробно ?

Какво се случва през второто тримесечие, че зачезва печалбата ? Нетната печалба за второто тримесечие излиза 427 хил.лв., при такава за първото от 624 хил.лв. ?

От прегледа на ОПР изглежада че проблемите идват от финансовите разходи - 348 хил само за II-рото, спрямо 76 хил.лв. само за I-во.

А като цяло общите финансови разходи са 424 хил.лв. за полугодиеото, което е почти колкото за цялата 2016 г. (431 хил.лв.)

Някакви идеи какво начислила през Второто тримесечие - авансови лихви по кредитите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Забрави! Далеч по-лесно е да пишеш във форум.
                              Далеч по-лесно е да не влизаш в дискусия, ако не искаш да научиш нещо ново....

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                                Тук не те разбрах много за математиката, ексела и смятането...
                                Забрави! Далеч по-лесно е да пишеш във форум.

Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                                Мисля че го обясних просто - ако една банка има свръхрезерви от 50 млн. на които плаща санкция към БНБ, ако утре й върнат 200 хил.лв., тя вече има 50,2 млн. свръхрезерви.

Просто изобщо го няма това "реинвестиране" на погашенията, което предполагам визираш.... Преди банката отново да отдаде тези 200 хил.лв., които са й върнали, тя първо трябва да реализира ликвидността, която има вече.... Така че както казах, не само че не печели нова доходност, ами като й върнат пог.вноска, това вече й носи отрицателна доходност тъй като тези върнати пари увеличават свръхрезервите й....

Междудругото те и затова се сринаха лихвите по кредитите - не е защото на банките много им е домиляло за благополучието на гражданите и фирмите.

.

Коментар

Working...
                                X