Доволен съм от ОББ да....наистина са малко бавни но не чак толкова че да ми пречи. За електронното нищо не ми взимат.0.5% комисионна на сделка но не по малко от 2 лева. Дебитна карта вече 14 години без да ми вземат и стотинка от банкомат без значение на кой оператор или банка е стига да е в БГ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
точно
за между другото
защото са много бавни във всичко и не можеш да разбереш какво ти се случва
но ако правиш по 10 сделки на година бива
няма такса за поддръжка на портфейла
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
Удобно е ако имаш електронно банкиране и търгуваш между другото.
за между другото
защото са много бавни във всичко и не можеш да разбереш какво ти се случва
но ако правиш по 10 сделки на година бива
няма такса за поддръжка на портфейла
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
доволен ли си от ОББ като ИП?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеМомци, при мен дивидента пъкна.....ИП то е ОББ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеМомци, при мен дивидента пъкна.....ИП то е ОББМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Във връзка с взето решение за разпределяне на дивидент за 2016 г. на проведено на 30.06.2017 г. ОСА на Елана Агрокредит АД-София (0EA), Дружеството публикува реда и условията за изплащането му, както следва:
- Брутен дивидент на една акция: 0.07791 лв.;
- Начална дата за изплащане на дивидента: 22.08.2017 г.;
- Крайна дата за изплащане на дивидента: 22.11.2017 г.;
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук кога можем да очакваме дивидент?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНякой да е анализирал отчетите по-подробно ?
Какво се случва през второто тримесечие, че зачезва печалбата ? Нетната печалба за второто тримесечие излиза 427 хил.лв., при такава за първото от 624 хил.лв. ?
От прегледа на ОПР изглежада че проблемите идват от финансовите разходи - 348 хил само за II-рото, спрямо 76 хил.лв. само за I-во.
А като цяло общите финансови разходи са 424 хил.лв. за полугодиеото, което е почти колкото за цялата 2016 г. (431 хил.лв.)
Някакви идеи какво начислила през Второто тримесечие - авансови лихви по кредитите ?
Няма конкретна разбивка в отчета.
Изглежда просто са им по-големи разходите за лихви на база по-високия дълг.
Изглежда това е новата реалност с това ниво на дълг.
Коментар
-
Някой да е анализирал отчетите по-подробно ?
Какво се случва през второто тримесечие, че зачезва печалбата ? Нетната печалба за второто тримесечие излиза 427 хил.лв., при такава за първото от 624 хил.лв. ?
От прегледа на ОПР изглежада че проблемите идват от финансовите разходи - 348 хил само за II-рото, спрямо 76 хил.лв. само за I-во.
А като цяло общите финансови разходи са 424 хил.лв. за полугодиеото, което е почти колкото за цялата 2016 г. (431 хил.лв.)
Някакви идеи какво начислила през Второто тримесечие - авансови лихви по кредитите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Забрави! Далеч по-лесно е да пишеш във форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеТук не те разбрах много за математиката, ексела и смятането...
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеМисля че го обясних просто - ако една банка има свръхрезерви от 50 млн. на които плаща санкция към БНБ, ако утре й върнат 200 хил.лв., тя вече има 50,2 млн. свръхрезерви.
Просто изобщо го няма това "реинвестиране" на погашенията, което предполагам визираш.... Преди банката отново да отдаде тези 200 хил.лв., които са й върнали, тя първо трябва да реализира ликвидността, която има вече.... Така че както казах, не само че не печели нова доходност, ами като й върнат пог.вноска, това вече й носи отрицателна доходност тъй като тези върнати пари увеличават свръхрезервите й....
Междудругото те и затова се сринаха лихвите по кредитите - не е защото на банките много им е домиляло за благополучието на гражданите и фирмите.
.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар