If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Другари, имаме отчет................27% ръст на печалбата. Впечатляващо !!!! Моята акция . Успех и нали си знаете............написаното от мен не е препоръка за търговия с акциите на елана агрокредит.
Пазар дето се вика... Мене повече ме интересуват параметрите на това увеличаване на капитала за което се говори следващата година... Само се споменава, че ще го има. Няма да е лошо да изкарат няккаво инфо.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Доволен съм от ОББ да....наистина са малко бавни но не чак толкова че да ми пречи. За електронното нищо не ми взимат.0.5% комисионна на сделка но не по малко от 2 лева. Дебитна карта вече 14 години без да ми вземат и стотинка от банкомат без значение на кой оператор или банка е стига да е в БГ.
точно
за между другото
защото са много бавни във всичко и не можеш да разбереш какво ти се случва
но ако правиш по 10 сделки на година бива
няма такса за поддръжка на портфейла
а колко дерат за електронно банкиране и "поддържане на сметката" ... Мойте вече не се срамуват да взимат по 2 лева месечно на разплащателна..
Удобно е ако имаш електронно банкиране и търгуваш между другото.
точно
за между другото
защото са много бавни във всичко и не можеш да разбереш какво ти се случва
но ако правиш по 10 сделки на година бива
няма такса за поддръжка на портфейла
Във връзка с взето решение за разпределяне на дивидент за 2016 г. на проведено на 30.06.2017 г. ОСА на Елана Агрокредит АД-София (0EA), Дружеството публикува реда и условията за изплащането му, както следва:
- Брутен дивидент на една акция: 0.07791 лв.;
- Начална дата за изплащане на дивидента: 22.08.2017 г.;
- Крайна дата за изплащане на дивидента: 22.11.2017 г.;
Коментар